Nu.
Printable View
Nu.
ba cam e;)
daca pe mturk ai o tara trebuie sa o ai si pe amazon aceasi....iar cand comanzi ceva pui ce tara vrei...
asa am luat eu odata ban...ca nu corespundeau deloc adresele...pe mturk era de sua si pe amazon de RO...
pune aceleasi adrese pe ambele conturi iar cand comanzi pui adresa reala...aia nu se verifica...
Product categorizatiion is back.,
Doar ca e putin "Reloaded edition". :evil:
Mi-a respins toate hiturile cu Judge how related ideas are to one another :(( 470
Auch. Bine ca nu am facut decat 5. :|
HUUU am facut decat 53,mi le-a respins,asta e.
Daca ai facut ca nemancatul si n-ai facut ca Szergiu, astept sa mi le aprobe
Probabil ca nu poti sa pui la toate un singur raspuns si sa treci prin ele ca prin branza :P
pai tocmai deasta...
eu v-a zis sa nu va scapati in ele ca...
mie cu cateva zile in urma mi le a acceptat...
Product Category Hai pe ele baieti !;)
Bafta !
Si cele de 3 centi au revenit.
Favoritii. :x Daca ar fi alea in weekend, si in numar de zeci de mii... Doamne ajuta. lol
Daca n-as avea scoala maine as sta pana la 4 5.
phew . am facut 1000 de hit-uri in total de la ProdUniverse (si de 6 centi si de 3 centi ) . (:| . Now a well deserved rest . Mai fac maine dupamasa :>
Doamne Dumnezeule, cat de incet am fost in seara asta. :| Mi-a luat cateva ore, ore, sa fac 1155 de HITuri. Pacat nu suntem in weekend, ca stateam pana se terminau.
lol
nu stiu cum te misti tu asa de repede :p . Eu in 4-5 ore am facut 1040 de hit-uri . Uneori fac hit-uri in 7-8 secunde da pana se incarca urmatoarea pagina imi mai ia inca 3-4 secunde :-l . Net cretin :-w . Oricum primul lucru care il fac cand vin de la scoala o sa fie sa fac cel putin 400 de hit-uri . Abea dupaia o sa mananc :)) . Daca is la fel de harnic ca si ieri atuncea o sa fac 100 de dolari \:D/
am facut 100 de hituri cu judge.... si am luat reject :| bine ca mai pot face dastea cu Product Category.
voi faceti hit-urile in google chrome ?
De ce ? De ce am scoala ? Argh. Mii de HITuri. :((
Abia astept vacanta de vara :x pana atunci I-|doar hituri de 0.10$.
Wow 28.000 de hituri de la ProdUniverse. :((