Quote:
eu dau TAB si bifez cu Space
...Quote:
eu cu TAB si sageata stanga/sageata dreapta . Fiecare cu metoda lui
Printable View
Doamne ce greu imi merge Mturk-ul.
BTW:1600 de hituri pana acum.Inca 1400 si iau si un Wii:X:X:X.Dupa Wii intru in concediu.
Eu am alta metoda.Dau ctrl+rotita ca sa micsorez pagina,astfel incat sa intre cat mai multe intrebari.Apoi deschid un nou tab si lucrez in amandoua.Astfel reduc timpul de incarcare a paginii la 0.Cu metoda asta am reusit sa fac 800 de HITuri in 90 min.Sper ca am fost de ajutor.
hiturile prod universului sunt acceptate chiar daca sunt facute aiurea ?
Frumos ar fi sa nu le facem aiurea, ca sa avem si mai incolo ce lucra. ;)
Pai eu pana acu' asta am facut si m-am ales cu 3 $ , in timp ce puteam scoate lejer 10 dolarei . Asa ca nu stiu cat de normal ar fi ca eu sa termin 100 'cinstite' in acelasi timp ce altu face 1000 aiurea.
eu fac la fel de repede si alea "cinstite" si alea "necinsite" :p . Si daca ei totusi iti dau bani care ii poti folosi , ar fi frumos sa le faci totusi calumea :p . Eu asa fac . Nu mi-ar placea sa faca cineva ceva pentru mine numa de umplutura si dupaia sa ii dau la fel de multi bani ca si cum ar fi muncit cum trebuia de la bun inceput .Dafiecare ace cum vrea
5000, iar sunt zombie.
eu facui 3000
continui maine daca mai prind
of fac cam greu la ele ,nu stiu ce are calculatoru dar timpu de incarcare ma maananca
Pai eu am loading time 1-2 sec la mine nu prea are sens sa fac cu tabs ca pana schimb tabu deja mi s-a incarcat celalalt hit.
https://www.mturk.com/mturk/preview?...Q0YQJOZF1WX14Y
ati incercat ?
Ce cuvinte au inceput sa-ti ceara sa bagi lol Marijuana, Cannabis lol o dau pe droguri baietii lol
Eu cred că mă bag la traduceri din Japoneză �n Engleză sau invers :) $1.00 pe hit - good stuff.
Scoti cateva mii de dolari :))
Pacat ca nu stiu japoneza sau chineza ca faceam:(
daca stiai japoneza aveai salariu de mii de euro ca traducator nu aveai nevoie sa stai sa faci pe mturk :D
Păi eu traduc 4 fun și oricum nu-s expert (am bani - dacă am nevoie de ceva-mi cumpăr). Nu dorm pe mturk. Astai a 2-a oară c�nd intru...traduc 6 hit-uri (sau c�te sunt acolo) de la WikiTrans și gata. Mai intru peste 2 luni sau c�nd-mi mai aduc aminte :)
Eu toată ziua mă joc și mă dau cu RAM-ul prin skate/dirt park lol - și mai merg la cursuri c�nd e cazul :p (n-am timp de altceva)
mturk, lockerz, altele - 4 fun
*p.s.
Și pe lockerz am vreo 2200+ de ptz. Nu-i folosesc niciodată. �mi place să-i str�ng lol - ronanstr�ngetot :witch:
salut
mia venit ps2-ul de la lukiegames si nu am platit nimic la vama desi a depasit 40$ :) ciudat.
a depasit cu mult?