La noi, culmea o profesoara a facut crize , " ca de ce am venit ,trebuia sa stam acasa "
La noi, culmea o profesoara a facut crize , " ca de ce am venit ,trebuia sa stam acasa "
Am fost la scoala pe la ora 10 , a venit diriga la noi sa vada ce faceam dupa care am plecatlol.
Azi diriga ne'a dat 20 RON sa luam bomboane.Asa de ziua copilului.Eu strigam prin clasa: ''Luati tigari baaa!Tigari!!!''
P.S:Nu fumez.Ziceam doar asa.
ce stiti despre greva?
la liceu la mine ieri si azi nu s-au pus absente...s-au facut maxim 2 ore...
ei probabil vor sa impace si capra si varza...
ei fac greva da defapt nui fac..
nu ne-a zis nimeni sa stam acasa dar la scoala nu s-au pus absente...ore facute...
mai stiti ceva despre greva asta?e si maine..?
Nu ai citit ciresarii ?WTF?!
Ce clasa esti ? (Nu te intreb in bataie de joc,doar de curiozitate )
Gata.Am dat si teza.Am venit acasa ca nu mai aveam chef de ore.Am la toate materiile note.Mai mult ca sigur incheieie mediile.
la mine a venit deja vacanta
medii incheiate la toate materiile...totul super bine
a fost frumoasa clasa a 10-apacat ca s-a terminat atat de repede
![]()
Eu gat a8a si maine am banchetul
Mediile au fost incheiate si tinand cont ca nu am invatat nimic tot anul mi-a iesit totusi 9.16
Se pare ca Dumnezeu mi-a dat totusi un dar pe care nu oricine il are![]()
Vineri a lipsit profesoara noastra de desen... A venit si diriginta si ne-a spus sa nu facem galagie, sa ne gasim alte ocupatii si sa stam linistiti. In zece minute eram cu totii in parc. Ne-am intors pe la 17 fara cinci minute, ca aveam Ed. Fizica. M-am mirat cand am vazut cat de usor a trecut neobservata o gasca de vreo 24-25 de elevi si pe bulevard si prin fata scolii
.
Aoleu,eu ma gandesc cu groaza ca termin a 11a ca stiu ca la anu' ma asteapta bacu'.Care da bacalaureatul anul acesta sa ne zica(imi zica) si noua(MIEEE!!) daca au invatat pe rupte sau a fost usor'ish.Thanks.
Ohh ce tare! Am dat manualele , nu avem teme... de cand astept sa se termine scoala sa merg la plaja cu prietenii
Bookmarks