Fo' real? Nu stiam asta... dar oricum trebuie sa stiti fizica, altfel sunteti mancati de vii in primul an cand vi se umple capul de mecanica (sem I) si circuite electrice (sem II) :))
Printable View
Fo' real? Nu stiam asta... dar oricum trebuie sa stiti fizica, altfel sunteti mancati de vii in primul an cand vi se umple capul de mecanica (sem I) si circuite electrice (sem II) :))
Am fost la targ la Politehnica in Timisoara si am intrebat la stand.Am intrebat in mai multe locuri sa fiu sigur si am primit acelasi raspuns.Mi-au dat si o carte cu ceva examene de admitere, bareme si mai multe chestii pe acolo.Nici un pic de fizica in ea.
Poate e doar in Timisoara :-\... in Bucuresti n-am auzit de schimbarea asta.
Da, nu a specificat. Ma alarmasem degeaba. Am crezut ca se refera la Poli din Bucuresti.
Greseala mea, o sa am mai multa grija pe viitor :))
Referitor la subiectul 3 la romana, profesoara mea de romana mi-a spus ca este foarte posibil sa pice Iona, Morometii sau povestirea.Voi ce ati mai auzit?:))
Groaza mare sa retin atatea comentarii, ma pierd in ele:))
Invata-le pe toate. O sa te ajute enorm in viitor.
ce parere aveti despre ingineria mediului?
Guys, e cineva de aici la Creanga(liceu):).Ma gandesc sa dau la filo acolo...
I was being subtle!
De japoneza stiu sigur, dar nu stiam ca au si de greaca :)). E ok liceul, am multi prieteni acolo.
Nici acum nu m-am apucat de invatat la ceva. Anyone else in my situation ? :))
Eu m-am apucat asa cat de cat la mate (nu serios deocamdata)...adica mai fac variante & stuff. La romana nu stiu aproape nici o opera :))