Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

View Poll Results: Cu cine votati? turul II

Voters
140. You may not vote on this poll
  • Mircea Geoana

84 60.00%
  • Traian Basescu

56 40.00%
Page 3 of 13 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 259

Thread: Cu cine votati in turul II ?

1. #41 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Imi pare rau sa o spun... dar si-a dat-o Goeana ieri la gioale la Marea Confruntare... de nu mi-a venit sa cred. Incep sa consider ca porecla data de tatuca Ilici i se potriveste manusa. Pai care om sanatos la cap... dupa ce fuge ca dracul de tamaie de mogulii lui Basescu... deci repet, care om sanatos la cap, cu o seara inainte se duce FIX la mogul acasa... aka se duce al nostru Geaoan la Vantu acasa. INCREDIBIL ! Si Vantu da explicatie la telefon "Pai era foarte incordat si i-am zis sa treaca pe la mine, sa ne mai relaxam". Din nou, INCREDIBIL.

Deci de unde vroiam sa merg sa votez Anti-Basescu... imi dau seama ca sunt amandoi de acelasi soi. In concluzie, nu ma duc. Bataie de joc din partea lor la adresa oricarui om din tara asta cu un dram de minte. Duca-se amandoi invartindu-se... Poate peste cateva generatii sa avem si noi oameni cu cap din care sa alegem, ca astia sunt bagati in rahat pana in gat. Sunt scarbit pana la culme... Go Geoana !

2. #42 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Sincer nu ma intereseaza cine cu cine se intalneste. Ma intereseaza ce nu a facut baiatul asta cinci ani si care acum ne mai cerseste inca cinci ani sa faca nimic.

3. #43 SP
    Member richardm27's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Deci de unde vroiam sa merg sa votez Anti-Basescu... imi dau seama ca sunt amandoi de acelasi soi. In concluzie, nu ma duc. Bataie de joc din partea lor la adresa oricarui om din tara asta cu un dram de minte. Duca-se amandoi invartindu-se... Poate peste cateva generatii sa avem si noi oameni cu cap din care sa alegem, ca astia sunt bagati in rahat pana in gat. Sunt scarbit pana la culme... Go Geoana !
    Desi suna a conspiracy theory du-te macar si anuleaza-ti votul ca sa nu "votezi involuntar".
    De unde si bancul momentului: O băbuţă la cabina de vot, stă 15 minute,toată lumea o aşteaptă. Iese baba şi �ntreabă:
    - Maică, "...u-vă-n gură" se scrie legat sau despărţit?

4. #44 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    era si o poza mai expresiva cu babuta pe-aici
    si daca s-a intalnit geoana cu vantu si a facut cea mai mare greseala din campania asta recunoscandu-i lui base ca s-a dus, orice s-ar intampla dupa alegeri, daca iese geoana, mai rau decat cu base nu se poate. pur si simplu nu pot sa cred ca se poate mai rau decat cu sceleratu'.

5. #45 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Basescu a castigat in 2004 ca un vot contra PSD. Mare lucru nu a schimbat nici el, acum va fi schimbat ca un vot impotriva lui. Mai trist este ca acest vot revine PSD-ului. Fugi de dracu', dai de tasu'. Chiar nu reusim sa ne lepadam odata de toti securistii si comunistii care stau lipiti de noi ca niste capuse imbuibate de prea mult sange? Chiar asa greu a fost sa ii scoata pe astia doi din primul tur, sa nu se ajunga la a alege intre doi imberbi? Stau si ma gandesc ... Romania chiar doarme.

6. #46 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    nu..romania nu cred ca doarme...
    romania se vinde pe nimic, se vinde pe promisiuni pentru ca nu e in stare sa gandeasca 80% din populatie si se vinde pe faina si ulei pentru ca e prea saraca sa nu accepte.

7. #47 SP
    Romania nu o duce rau ca exista Voiculescu, Vantu sau Patriciu, pentru ca baietii astia nu ei au guvernat in ultimii 5 ani, ba din contra chiar l-au ajutat pe Basel cu bani ca sa ajunga presedinte. Romania o duce rau pentru ca, toata gasca asta de langa Basel au condus tara asta impreuna cu el, intr-un stil dement. Geoana are si el pacatele lui dar nu el a guvernat. Cand vezi ca unul nu este bun il schimbi. Asta trebuie sa facem noi sa schimbam si apoi o sa vedem daca a fost rau sau bine. Nu poti spune daca o mancare este buna sau nu, daca nu o gusti.

8. #48 SP
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Nu poti spune daca o mancare este buna sau nu, daca nu o gusti.
    Adevarat, dar cand gusti mai multe tipuri de mancare facute de acelasi bucatar (Ilici) si nu iti plac, ce faci, mai comanzi mancare facuta de el?
    Eu de exemplu nu voi mai gusta nici mancarea facuta de un bucatar batran nici cea facuta de un lup de mare. Ma voi duce cu bucata mea de paine in buzunar ca sa nu mor de foame.

9. #49 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    nu..romania nu cred ca doarme...
    romania se vinde pe nimic, se vinde pe promisiuni pentru ca nu e in stare sa gandeasca 80% din populatie si se vinde pe faina si ulei pentru ca e prea saraca sa nu accepte.
    Imi cer scuze ca ma bag pe thread-ul asta si sunt offtopic.

Chiar nu vrei sa incetezi cu parerile tale?Daca nu te pricepi mai bine nu zice nimic.Nici macar nu ai drept de vot.Ai 16 ani,cand a fost ales Basescu in 2004,aveai 11.Nici nu stiai pe ce planeta te aflii la varsta aia.Vi si ne spui noua ca 80% din romani nu gandesc.Ai facut tu un sondaj si ai ajuns la concluzia asta?Sau asta ai dedus din experienta ta politica uriasa?

10. #50 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Eu m-am sucit! Votez cu Geoana, nu pot sa dau votul derbedeului asta e Basescu!
    Nici macar oleaca de bun simt nu are! La confruntarea de ieri mai avea oleaca si ii fura microfonul lui Geoana sa aiba el surround in sala.

11. #51 SP
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Adevarat, dar cand gusti mai multe tipuri de mancare facute de acelasi bucatar (Ilici) si nu iti plac, ce faci, mai comanzi mancare facuta de el?
    Comandante lasa-l pe Ilici ca nu candideaza el. Exista o sansa sa putem schimba cu ceva mai putin rau.

12. #52 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cum maica, nu mai candideaza Iliescu ? Nu pot sa cred... ce oameni ! Nu-i nimic maica, eu merg sa votez tot cu el

13. #53 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...eu �l votez pe elpresador.

14. #54 SP
    Comandante lasa-l pe Ilici ca nu candideaza el. Exista o sansa sa putem schimba cu ceva mai putin rau.
    E da, nu candideaza el pe foaie, chiar vrei sa ma faci sa te cred ca la experienta ta esti asa naiv ?
    Puterea o sa fie obsesia lui pana la moarte, i-au fost oferite averi, el a dorit doar atat - sa fie la putere. Crezi tu ca e la pensie?
    Eu oricum, decat sa aleg un rau mai mic in detrimentul altui rau, deci dintre doua rele, prefer sa nu aleg pe niciunul si sa-mi anulez votul. Tot o alegere este si asta, le arat ca-mi pasa la fel de mult de ei cat le pasa lor de popor.

15. #55 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Jos Cenzuraaaa ! Mai care ai sters filmuletul ala in care Basescu NU Loveste un copil cu pumnul (dar ii da un dos de palma artistic) ?
    A jurat pe Biblie... ce Dzeu ? Bine ca nu s-au jurat si pe rosu !

16. #56 SP
    Member mastakilla's Avatar
    pentru unii ,mai putin rau inseamna sa-l voteze pe Basescu

17. #57 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Nu-mi place Basescu, dar decat sa ma trezesc dimineata si sa stiu ca se "ocupa" iarasi PSD-ul de tara....
    Din pacate la noi nu o sa existe prea curand candidatul ideal, sustinut de un partid corect..asa ca la fiecare 5 ani o sa votam raul cel mai mic more or less.

18. #58 SP
    Member Snake's Avatar
    Eu votez cu Obama ! Dar cum nu este in poll, trebuie sa ma gandesc bine. Basescu e negru la suflet iar Geoana este minoritar printre moguli. Hmm, grea alegere

P.S. Faza cu juratul cu mana pe Biblie de ieri a fost jenanta cel putin. Oare n-a inteles nimeni inca la noi ca politicienii nostrii nu au nicio treaba cu religia ? Pai ei la cate vizite la Parchet si Judecatorie au facut, si cate juraminte false au tras, asta deja e asa, o nimica toata. Un fel de "dimineata cand ma scol, eu ma jur ca nu-s matol !"

19. #59 SP
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Eu oricum, decat sa aleg un rau mai mic in detrimentul altui rau, deci dintre doua rele, prefer sa nu aleg pe niciunul si sa-mi anulez votul. Tot o alegere este si asta, le arat ca-mi pasa la fel de mult de ei cat le pasa lor de popor.
    Este optiunea ta. Nu sunt naiv deloc stai linistit, dar treb sa dai o sansa pentru schimbare. Un vot anulat este in esenta nimic. A vota DA pe celalalt candidat, este ca o palma data pentru clasa politica care a fost la guvernare si nu a facut nimic si mai vor inca o data.
    Am sa votez pe Johhanis prin Geoana. Macar asa sper ca se va schimba ceva bun si in tara mea si nu o sa mai vad numai scandal, ura si gasca cu comandorul in frunte.
    Ce este mai grav ?? Geoana care s-a dus la Vantu si a recunoscut sau Basescu care a fost si el la "Grivco" si se facea ca nu stie nimic, care loveste un copil in plina campanie electorala si jura pe biblie ca nu la lovit cu "pumnul" dar la lovit cu dosul palmei, ca mogulii sunt rai daca nu sunt ai lui, ca distruge aliante facaute tot de el cand nu ii mai servesc intereselor lui, cand condamna comunismul dar el a fost mare comunist pe vremea cand era mare smecher la Anver pe vremea lui Ceausescu, cand a promis ca o sa traim bine cand de fapt romanii traiesc din ce in ce mai prost dar familia lui este super bogata si lista poate continua. Cred ca sunt mai grave toate astea decat ca Geoana a fost la Vantu. Sa fim seriosi si sa nu ii plangem de mila lui Basescu acest personaj jalnic, care vrea sa ne mai prosteasca inca cinci ani din viata.

PS. Sa loviti bine !

20. #60 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Va sfatuiesc sa depasiti odata complexul Iliescu. Geoana l-a lucrat si i-a furat sefia partidului, iar de-atunci bosorogul nu-l mai suporta, lucru pe care nu s-a sfiit sa-l recunoasca public. Asa se intampla cand te cuprinde disperarea, treci la lipsa de respect si insulte. Dar! Nu puteti sa acuzati pe nimeni din PSD, fie el cine-o fi, ca sta in spatele candidatului la presedintia Romaniei, pentru ca daca nu ai sustinerea oamenilor din propriul partid nu inteleg cum ai putea cere sustinerea populatiei. Mizeriile PSD-iste au fugit in tabara cealalta si au acum parte de un tratament regesc.

Nici eu nu am fost multumit de vizita la Vantu, dar asta nu mi-a schimbat optiunea in niciun fel si sub nicio forma nu m-a impins de partea lui Basescu. Acest om in toata campania s-a concentrat asupra atacului la persoane si nu stiu cati de-aici au fost obligati de catre seful lor sa mearga sa-l vada pe scena, si s-a plimbat cu caravana numai prin orasele smechere unde detine controlul. Sa nu uitam totusi ca putem sa ne intalnim cu cine dorim si e mai grav daca nu o facem pentru ca nu da bine la public, iar Mircea Geoana a facut-o chiar daca asta il va costa in vreun fel sau altul. Atacurile de suprafata ale marinarului au fost doar pe stilul "poate iese ceva" pentru ca daca avea ceva concret impotriva lui Geoana era in maximul lui interes sa scoata acel lucru la iveala, dar nu are nimic pentru ca Geoana nu e facut din acelasi aluat mizerabil cum crede Basescu. Basescu ramane acelasi nesimtit si scandalagiu implinit, mai nou, ca abuzator de copii (cu palma ce-i drept, ca doar a jurat ca nu l-a lovit cu pumnul), plin de vorbe goale care dupa 5 ani de functie suprema in stat numai ca un adevarat presedinte nu se prezinta si nu stie decat sa arunce fumigene. A trecut ca gasca prin apa si are pretentia ca revenit in meniul jocului il mai sprijina cineva se dea new game.

Cu anumite slabiciuni ale sale, Mircea Geoana a dovedit ca, scuzati ca spun in engleza, strength is in numbers, iar el a reusit sa atraga de partea lui si sa uneasca atatia oameni, in timp ce Basescu va ramane in continuare singur sa se joace cu papusile lui fara creier din PDL.

Geoana, cum singur a spus, este un candidat fara dosar penal, iar in Romania in care traim un astfel de politician conteaza mai mult decat v-ati putea imagina.

Cine vrea sa mearga la vot sa o faca pentru a scoate tara din blocaj, altfel ne asteapta inca 5 ani de conflict si batut pasul pe loc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 13 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast