Stiu ca nu esti naiv, de unde si ironia din postul meu precedent. Stii foarte bine despre ce vorbesc. Anulez votul meu pentru ca nu accept sa fiu pus in ipostaza de a alege doar de dragul de a alege pe cineva in detrimentul altuia. Am facut treaba asta acum 5 ani si nu s-a vazut nimic. Il anulez pentru a nu-mi fi furat. Oricum, vorbim peste alti 5 ani si vei vedea ca aceleasi mizerii politice isi vor fi facut aparitia la scena. Sper sa nu fie asa, si sa se schimbe ceva, dar e greu cand populatia Romaniei este susceptibila la manipulare si este mintita si crede cu seninatate ce gogosi vand astia de la revolutie incoace.
Oricum, fiecare cu votul lui eu consider ca am argumentat subiectiv si corect alegerea mea si nu incerc sa conving pe nimeni sa faca la fel. Nici pe mine nu ma mai poate convinge cineva sa fac o alegere intre cei doi. Ar fi bine daca fiecare ar gandi cu capul lui de ce trebuie sa aleaga un candidat sau altul. Decat sa stau acasa impasiv, prefer sa imi exercit dreptul asa cum consider eu corect fata de alegerea pe care sunt nevoit s-o fac.