Incep eu primul
-un mouse X7
-o tastatura Microsoft Confort Curve 2000 v1.0
-o multime de dulciuri
-2 hanorace
-si un route Siemens Wireless :X
Voua ?
Incep eu primul
-un mouse X7
-o tastatura Microsoft Confort Curve 2000 v1.0
-o multime de dulciuri
-2 hanorace
-si un route Siemens Wireless :X
Voua ?
poate la a doua tastatura nu vei scoate litera "C" pentru ca deh....nu esti B0$$ de B0$$ daca nu folosesti "K" in loc de "C"
Eu de-abia astept sa-mi dea voie Mosul sa ma apropii de oala de sarmale. Pentru toate celelalte, exista Mastercard !
http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/
1. Bunul simt este obligatoriu. Aici toti facem parte din aceeasi comunitate.
2. Respectati opiniile celorlalti chiar daca nu sunteti de acord cu ele. Veti fi respectati la randul vostru.
Nu suntem pe santier sa ne aratam muschii aici. ...Ca poate asa vrea muschiu meu, clar? DarkRazvan te-a sfatuit sa scrii ca un om normal, nu a dat cu toporul in tine asa ca ai putea sa il respecti in continuare...
trickz C te bagi bai n3n3?! Sa-mi trasika familia ca ma enervez akum? Skriu kum vr3am ne-am inteles?!![]()
O bufnit si sucu pe nas cand am citit....tu chiar crezi ca a citit regulamentu ? ...cred ca daca citea regulamentu citea mai mult ca in scoala,bun simt..ohooo e mort de mult la unii oameni.
Mi-a adus. Vai da ce a putut sa imi aduca. Nici nu va imaginati. Nu stiu cum a putut sa care cadoul asta. Vai, dar ce cadou. Aoleu. Nici nu stiu cum sa va spun. Mi-a adus asta:________________. Va place?
Bookmarks