– 2000-2004 deputat PRM
– 2004-2008 deputat PRM trece la PSD
– 2008-2012 deputat PSD
– 2012 -… aleasa senator PP-DD trece la UNPR
– 2000-2004 deputat PRM
– 2004-2008 deputat PRM trece la PSD
– 2008-2012 deputat PSD
– 2012 -… aleasa senator PP-DD trece la UNPR
doamna aceasta a fost propusa de domnul Ponta ca judecator la CCR... BTW ce imi place ca aceasi lege e diferita pentru doi oameni, conteaza doar culoarea politica (udrea/sova)
PS: ii vreau pe amandoi fara imunitate, nu apar pe nimeni
Udrea e deputat..Sova e senator... sunt 2 camere diferite...fiecare cu regulamentul ei si legea ei
amuzant este ca nimeni de la opozitie nu s-a sesizat vis-a-vis de aceasta presupusa neregula inainte de votul in cazul Sova..
btw..nu-mi amintesc sa fi vazut ceva pe aceasta pagina legat de cazul Vosganian..dar then again..nu am pretentia sa stiti care e diferenta dintre urmarire penala si arestare preventiva..
in acest sens va recomand cu caldura un articol..
Românii nu știu diferența dintre arest și judecată
Dupa primul razboi cu romanii Decebal a cerut pace, acceptand ca Dacia să devina un stat clientelar Romei. In felul asta, Decebal recunostea autoritatea Romei, in timp ce romanii îi dadeau bani. Rolul dacilor, era sa asigure apararea granitelor Imperiului Roman. Asta pana in 106, când romanii i-au terminat pe daci si au facut Dacia provincie romana. Cam asta este cu "tributul" platit de romani.![]()
Din seful NKVD , Lavrentiy Beria:
"Pentru a fi cucerita, o natiune trebue sa fie degradata, fie prin acte de razboi,fie prin invadare, fie prin a o forta sa accepte tratate de pace umilitoare sau prin lasarea populatiei ei la cheremul armatelor cuceritoare.
Degradarea insa, poate fi obtinuta intr-un fel mult mai ascuns si mai eficient printr-o defaimare consecventa si continua. Defaimarea este arma principala si cea mai buna a psihopoliticii pe scara larga.
Defaimarea consecventa si continua a conducatorilor nationali,a institutiilor nationale, a practicilor nationale si a eroilor nationali trebue sa aiba loc sistematic, dar aceasta este datoria principala a membrilor Partidului Comunist, nu a psihopoliticienilor."
Tara unde violatorii sunt cercetati in libertate pentru ca nu reprezinta pericol social...
Eu as merge mai departe...tara unde poporul se revolta pentru ca parlamentarii nu sunt arestati preventiv si in care acelasi popor se revolta in mod ipocrit la 3 luni dupa ce au fost eliberati.
Mda, acum 2-3 luni Sova,Ponta si Udrea erau pericolele publice care trebuiau bagate la zuhause preventiv.
hai sa fim seriosi, fata aia nu mergea spre biserica si au saltat-o unii, si-a facut-o cu mana ei, un om nu ajunge in acea situatie doar pentru ca traieste intr-o anumita tara, cand acea tara este in Europa, este vorba despre anturaj si alte chestii, justitia e justitie si hotararea ei este definitiva, nu avem noi oamenii de rand ce sa ripostam justitiei
@opragnar - Putea sa fie cea mai depravata prostituata si drogata, daca femeia zice nu, pai e nu tati...in astfel de tara traim, unde violul are ca vinovat victima pentru ca ce sa vezi cand esti victima unui viol esti vinovat ca iti exerciti drepturile de a circula liber, de a fi imbracat dupa cum te taie capu etc.
Pe bune? E legal asa ceva? Totusi, maghiara nu e limba oficiala a Romaniei, institutiile publice ar trebui sa respecte asta chiar daca absolut toti locuitorii unui oras sunt de alta nationalitate.
Te rog sa fii om serios, si sa pui o harta pe care scrie in ungureste, sa "intelege si la ei"
Eu nu as opri la asa o masina. Ce pastele lor e prosteala asta? Cum sa opresti la un politist din masina aia cand esti in Romania? Astia sunt cu capul grav de tot.
Pai aia nu e mașină de poliție, sunt din ăia care aduc pizza la domiciliu, dacă te uiți mai atent o să vezi numele restaurantului scris pe lateral
Bookmarks