Ce fel de tara este Romania?
@razvanrazy, verifica topicurile pe care noi doi ne-am mai contrat, fa un exercitiu de sinceritate si analizeaza singur datele.
Cat despre raspunsul tau la intrebarea mea de mai sus, da-mi voie sa zambesc. Totodata, te indrum sa iei la mana si sa verifici prezentele la vot in ultimii 30 de ani. Atat la parlamentare, cat si la prezidentiale.
Iar, ceea ce se vede in ultimii ani, este cel mai bun exemplu ca lumea s-a acrit, s-a scarbit SI a inceput in sfarsit sa deschida ochii si sa-i vada exact cum sunt, pe astia pentru care arunci tu cu laturi in mine aici, pe forum.
Diferenta dintre noi doi (pe subiectul asta) este data de un simplu si singur fapt. Tu, stai cu ochii in televizor si absorbi toate minciunile lor, pe cand eu, am renuntat la TV, satul fiind sa mi se insulte inteligenta zilnic.
Daca voi, votantii astia incrancenati, nu v-ati dat seama ca sunteti importanti pentru ei doar in ziu votului, daca voi, nu vedeti cum se schimba intre ei in functie de interese (traseismul politic va spune ceva) si multe altele. Nu este vina mea, prietene.
Drept urmare, nu consider corect si cinstit sa fiu aratat cu degetul si improscat de laturi doar pentru ca eu am ochii larg deschisi si mi-am exercitat un drept constitutional, acela de a nu mai gira o minciuna care tine deja de prea mult timp.
Este dreptul meu. La fel cum este dreptul meu sa emit pareri si impresii. De ce? Pentru ca am capacitatea asta. La mine nu tine “pumnul in gura”.
Iti spun pentru a 100-a oara. Voi dormi la fel de bine noaptea, indiferent daca ma banezi tu sau nu. Sper sa-ti intre in cap odata.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ce fel de tara este Romania?
Oamenii noi se ridica avand oameni vechi in spate.
Religia politica se schimba dupa cum bate vantul si dupa cum o dicteaza interesul.
Sunt atat de multe exemple, deja le fac la vedere si totusi, sunt persoane care nu vad asta.
@raducu, fapte din partea astora ca apar si ne mint de ne ia dracu’ in fiecare zi. Care sunt faptele alea? Concret. Te rog, nu ma lua cu cresterile salariale sau de pensii. Odata cu cresterile salariale/pensii, au crescut si toate preturile ceea ce, este fix 0.
Ba mai mult, daca ai fi atent, ai observa ca-ti dau cu o mana si-ti iau cu doua. Eu pe astia sa-i girez? Sa cred in cavaleri pe roibi albi? Imi pare rau, nu mai pot, am ajuns la o limita.
Repet, pentru mine, toti sunt o apa si-un pamant, indiferent ca-i pesedist, penelist, usr-ist.
Apropo de USR, cunosc personal oameni care sunt in conducere, oameni langa care am copilarit, nu vrei sa stii ce caractere au, nu vrei sa stii ce au facut. Si au tupeul sa apara pe sticla si sa spuna “NU HOTIEI”?! Ei? :))
Sent from my iPhone using Tapatalk