Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 42 of 224 FirstFirst ... 32 40 41 42 43 44 52 92 142 ... LastLast
Results 821 to 840 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #821 SP
    Junior Member veman's Avatar
    despre calitatea cigatroanelor nu pot vb. nu momentan. nici bateria nustu cati miliamperi are. cat despre lichid... n-am sa dau 70 ron chiar daca este de la distribuitorii cigatroanelor. dau 25 pe 30ml de pe okazii. cat despre distribuitorii astia... firma de apartament. nu distribuie exclusiv prin dona, plus de asta... la farmacie am fost, dar nu-mi dadeau cablu usb si incarcatorul de masina la banii astia... si pana la urma am sunat la interfon direct la ei.

mie mi se pare o rezerva (low) = 3/4 dintr-o tigare light

2. #822 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Quote Originally Posted by wolfydaniel View Post
    Acu serios, (banuiesc ca ai trecut de faza cu formatarea bateriilor), chiar te tine o baterie 7ore?
    Sa va zic si cit ma tin pe mine garantat, testate pe baterii dura-c manuale si joye510 manuale (in halul in care tigara devine acadea pe timpul zilei): dura-c trei ore si jumatate, maaaxim patru iar joye510 doua si jumatate maaxim trei. Acum incerc si cele de joye510 automate cu led. Mai dureaza pina se va descarca bateria de tot (sa o reumplu), abia am cumparat-o. Deci, suspans...

P.S.: Daca va permite buzunarul umblati cu mai multe acumulatoare la voi (4-5/zi). Tu cite fumezi zilnic !?

3. #823 SP
    Member wolfydaniel's Avatar
    Eu am 4 baterii, si le tot rotesc, dar cam rar sa ma tina toate 4 o zi intreaga, asa ca un fumator obisnuit vorbesc, inainte fumam 1 pachet/ zi, acu golesc 30ml la 2 saptamani (fara sa risipesc lichid, doar asa ca mai pufaie si prietenii mei ) Deci, cam 4 ore de baterie la RN4081 adica super-mini
    Se pare ca bateriile de la intelicig promit multe.... Si app. 600 incarcari nu 300 ca la chinezariile astea (asa zic ei)

4. #824 SP
    Junior Member daniella4's Avatar
    Aceeasi Marie, dar cu alta palarie
    Degeaba, pana nu ne zice un "aburitor" vechi care sunt diferentele (daca sunt) n-are rost....
    Forme, prize, mufe si sigle diferite vor tot aparea

Acu serios, (banuiesc ca ai trecut de faza cu formatarea bateriilor), chiar te tine o baterie 7ore?
    E asa mult 7 ore?
    Mai ales ca nu poti sa fumezi efectiv incontinuu 7 ore; eu am 2 tigari si incarc bateriile seara si pufai alternativ pana pe la 6-7 searaa doua zi; bineinteles ca mai dorm. E vorba de acumulatorii pt RN4081.

Apropos de incarcare: e obligatoriu (pt buna functionare a bateriei) sa astep pana incepe sa clipeasca de 20 ori sau pot sa incarc si mai repede?

5. #825 SP
    Eu zic ca-i mai bine sa-i descarci de tot, n-ar fi asta o problema la Lithium Ion dar eu asa am procedat si la telefoane si a fost mai OK

Si mda, se pare ca nu pufai chiar asa mult

6. #826 SP
    Si app. 600 incarcari nu 300 ca la chinezariile astea (asa zic ei)
    RN este cumva prescurtarea de la RuyaN !?

Am mai gasit un sit similar cu alibaba.com si se numeste ecplaza.net
    Pacat ca nu sint preturi informative dar poti trata en-gros cu reprezentantii lor. Vad ca sint aceiasi...

WOW: RN4081
    Technick� parametry : Průměr baterie: � 9mm D�lka kompletu: 102mm D�lka baterie: 70mm D�lka inhal�toru: 32mm V�ha bez baterie: 3g V�ha vč. baterie: 13g V�ha cel�ho balen�: 274g Indikačn� světlo: ANO BATERIE: 3.7 voltů - 360 mAh NAB�JEČKA: 100 - 240V, 50-60Hz

Tare frate! Cit un acumulator de Janty stick (care nu mai vine)

---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------

Asta-i mai bengoasa !!!

Elektronick� cigareta KR 808:
    Parametry:
    Průměr: 8 mm
    D�lka: 96 mm
    hmotnost: 11g
    baterie: Li-On, 3.7 V, 420 mAh
    adapt�r: 100-240 V, 50-60 Hz

Astea artizanale le stiti !? http://www.bulli-smoker.de

7. #827 SP
    Junior Member Ktalin's Avatar
    Buna ziua,
    Daca sunt membrii care au achizitionat protuse de pe vapori.ro sau de la numitul romancoins, sa-mi spuna va rog daca este de incredere pentru cumparare. Multumesc.

8. #828 SP
    Junior Member eugen75's Avatar
    Quote Originally Posted by Ktalin View Post
    Buna ziua,
    Daca sunt membrii care au achizitionat protuse de pe vapori.ro sau de la numitul romancoins, sa-mi spuna va rog daca este de incredere pentru cumparare. Multumesc.
    Daca ai fi cautat mai bine, ai fi vazut pe un site destinat vanzarilor, ca are un calificativ foarte bun, ceea ce cred ca e destul de relevant sa iti dai seama despre "numitul romancoins".
    In rest o zi cit mai buna

9. #829 SP
    Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
    WOW: RN4081
    Astea artizanale le stiti !? Herzlich Willkommen - Fa.Bismillah
    Preturi cam piperate
    Asa pot sa-mi contruiesc si eu artizanal
    Pot sa-mi iau acumulatori, chiar si de la Trust care sunt destul de ieftini, sau imi i-au Varta, apoi o carcasa pt baterii pot sa-mi fac, chiar si dintr-o lanterna care are si buton, iar la capat unde ar veni insurubata partea cu becul, sa lipesc o parte dintr-o baterie care oricum mi se v-a duce
    Si am posibilitatea de-a folosi chiar si baterii alcaline in caz ca plec in drumetii

10. #830 SP
    Quote Originally Posted by eugen75 View Post
    ... ai fi vazut pe un site destinat vanzarilor, ca are un calificativ foarte bun
    Okazii, okazii, okazii... Punct ro

11. #831 SP
    Multumesc pentru raspus eugen75, asa se pare, dar am vrut sa fiu mai sigur. Daca este ok am sa tot cumpar de la el.

12. #832 SP
    Junior Member eugen75's Avatar
    cu placere

13. #833 SP
    Ideia cu lanterna, acumulatorii si capatul de baterie adusa in discutie de wolfydaniel este super tare. Am cautat pe net cu cateva zile in urma mini lanterne, la care sa se potriveasca diversi acumulatori (mai mici) si sunt sumedenie. Si sistemul de inchidere-deschidere al lanternei poate fi folosit. Dar de la a gandi pana la a face este cale lunga. Am sa ma multumesc deocamdata cu ET din comert. Dar cine stie...

14. #834 SP
    Defapt, nu e ideea mea, altii au pus in practica demult
    My Mini Mag Magnum - e-cigarette-forum.com • The place for electronic cigarette reviews, news and chat
    Eu am sa-mi fac ceva asemanator, dupa ce-mi moare o baterie, imi trebuie sa ma mai duc pt mai multe zile la drumetii si nu intotdeauna am sursade curent la dispozitie

15. #835 SP
    Am eu impresia sau lichidul din cartus nu este difuzat dintr-un cap in altul (chiar daca umpli cu seringa sau scoti buretele si torni in el). Am avut diverse modele de cartuse si puneam doar doua-trei picaturi, mai mult nu incapea. Daca scoteam buretele (filtrul pardon) observam ca cealalta jumate era alb-imaculata dar deloc hidratata. Am umplut acum de jos in sus sa vad ce se intimpla. M-as mira ca lichidul din apropierea gaurii cartusului sa treaca si in partea cealalta. Apropo, am cumparat citeva mustiuce negre plate de la Lucian, sint supermarfa, etanse si se potrivesc perfect pe joye510. Are si pe maro din cite stiu...

16. #836 SP
    Nu poti umple tot cartusul de sus in jos pana la capat, din 2 motive
    1. e-liquidul e ceva mai vascos decat apa de ex si patrunde mai greu in "vata"
    2. cand picuri de sus, direct pe vata, aerul din cartus ramane in interior si de aceea lichidul nu mai coboara, sau coboara f greu (asta si datorita vascozitatii)

Eu folosesc o scobitoare sau o agrafa. O introduc pe margine, printre vata si peretele cartusului, facand loc aerului sa iasa, daca faci la fel, vei observa formandu-se bulbucii de aer.
    Se mai poate introduce (permanent) ceva cilindric, de plastic/ metal, cu o tesitura la capatul ce intra pe fundul cartusului ex: izolatie de la un cablu, ac de seringa taiat, dar ceva mai gros, iar in acest fel, scapam de grija eliberarii aerului.

Testat de mine, procedez astel, iar dupa golire, cartusul meu de la super-mini, il umplu cu app. 8 picaturi, pana la refuz.
    E f importanta operatiunea asta, deoarece, faci refil mai rar. N-are rost sa te complici scotand vata din cartus, desi e o solutie si asta

17. #837 SP
    Junior Member vincenzo's Avatar
    Mini Mag Magnum-ul pare o idee foarte buna. Insa video-urile nu specifica daca si cat timp nichelina vaporizatorului poate face fata la un acumulator AA. Eu am un Evo V2 (*cred) si o sa incerc modd-ul asta. Pare mai usor de facut, chiar daca nu e atat de finut ca primul. Voi ce ziceti? Merita sa stric o baterie evo aproape noua ca sa incerc asta? Am 3 vaporizatoare asa ca imi permit, dar n-am decat 2 baterii si daca un acumulator incinge prea tare un vaporizator pentru a putea fi folosit, ma aleg doar cu o baterie buşită.

18. #838 SP
    E f importanta operatiunea asta, deoarece, faci refil mai rar.
    Deci ce-i in capatul opus ajunge si spre atomizor, nu !? Ia sa faca si institutul meu un experiment. Cu toate ca murdaresc jumate din vata aiurea si ar putea incepe sa mucegaiasca... Las ca bag vischi la nevoie.

19. #839 SP
    Cum sa nu ajunga?
    Pai n-ai vazut procesul cartusului?
    Cand tragi faci vaccum si aspiri lichidul din vata, (inevitabil)
    Iti zic eu k daca ai plamani, storci vata aia si de ultima picatura

20. #840 SP
    Dap, functioneaza (umplerea cartusului).

Am uitat sa va zic de bateriile cu led automate. Daca nu tzipi la ele, nu le dai palme sau bobarnace, nu le arunci de toti peretii si podele, nu le agresezi muzical sau nu le sufli in atomizor, atunci vor functiona la fel ca cele butonate, de la doua ore jumate in sus. Nu uitati sa desurubati bateria de atomizor cind nu folositi si plecati undeva (daca doriti evitarea unei "discoteci de buzunar") !!! Eventual folositi doar tabachere tapitzate fonic sau cereti celor din jur sa fie mai silentiosi !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 42 of 224 FirstFirst ... 32 40 41 42 43 44 52 92 142 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks