stie cineva un site de unde pot sa cumpar joye510 la un pret bun si sa fie un produs original? am gasit kit cu 2 tigari la 99 de lei... ma indoiesc ca e vorba de calitate
stie cineva un site de unde pot sa cumpar joye510 la un pret bun si sa fie un produs original? am gasit kit cu 2 tigari la 99 de lei... ma indoiesc ca e vorba de calitate
@digital_smoker ai PM
---------- Post added 10-03-2010 at 04:42 PM ----------
@yoshy ai primit PM-ul meu alaltaieri? Ca la Sent nu-mi apare...
Cel mai mic mod care foloseste aceasta baterie.
Pe moment ma declar satisfacut, dar ma apuc curand sa ii montez si un rezervor de lichid.
MadDoc,ideea cu rezervorul de lichid cred ca ne-ar scapa de multe ....sper sa-ti iasa!
NovAlex - ti-am rasp. acuma.. le citesc mai rar
ciuciunghezu - momentan nu, oricum la ce am vazut pe net scoate aburi cam cat un 901 ceea ce pt. mine e putin.
Scoate aburi mai multi pe 5V din cate am inteles...eu stau pe baterii normale, asa ca...
OK yoshy, multumesc f. mult pt ajutor, acum astept sa pun manuta pe bateria de KR808 cand o veni in stoc.
Apropo, ce aroma de lichid dekang recomandati? Chiar nu stiu ce sa aleg, sunt prea multe sortimente![]()
tocmai ce am cumparat lichid pe baza de glicerina...unul CAMAL si unul VANILLA... e diferenta mare fara de ala cu PG si calitatea difera...
sfatul meu.. nu cumparati lichid de e tig care are PG.... acum nush daca lichidul meu a fost prost sau daca nu reactionez eu prea bine la PG.
glicerina e altceva.
s-ar putea sa fie e lichidu prost sau nu reactionezi prea bine la PG....eu zic sa mai incerci si e lichidele pe baza de PG..asta nu inseamna ca e lichidele pe baza de VG nu sunt bune..tocmai acuma pufai un e lichid malboro pe VG alternativ cu un cofee de la vapers pe baza de PG..bestiale
unde unde ai luat e lichidu pe baza de PG?
Lichidul dekang este pe baza de PG? Cine are de vanzare la cantitate cat mai mica (10ml) ca vreau sa incerc mai multe arome.
a incercat careva si atomizoarele normale şi cele XXL de JOYE 510 cu baterii de 280 mA? ca cei de pe vapersclub il dau pe cel normal ca fiind "their all-time favourite"la voltaj normal. ca eu inca mai trag barca pe uscat cu un DSE 801
pana primesc ei atomizoare pe stoc. pliiiz,
raspundeti unui biet rănit �n amoarea sa de novice şi �n curatele sale săntimănte pentru jucăriile despre care se face vorbire de 144 de pagini �ncoace.
![]()
atomizorul normal cu baterie de 280 este ok,abur la greu.cel xxl nu am avut okazia sa-l probez...dar sigur este mai bun.
cred ca trebuie incercate ambele![]()
ma uitam la atomizorul ala... nu prea e smart conceput... deloc... daca erau destepti il faceau DUR (adica sa nu se miste , ca si acum) dar subtire si mai lung (e vorba de filament) , astfel se incingea mai repede , si fiind lung intra pana in capatul cartusului si facea vapori din tot lichidul uniform...
bateriile cred ca exista deja unele F bune , care tin cu zilele , doar ca nu fac chinezii asa ceva ca pur si simplu ei nu fac lucruri de calitate...
si atomizoarele cred ca e tehnologie sa tina lejer 6 luni de zile
app... stie cineva de unde cumpar glicerina vegetala alimentara? dar ceva serios... am gasit pe net cu puritate 99,5 si scria ca e pentru cosmetice... acum , nush daca e la fel ca ala alimentar
Chestia la care te referi e puntea, o tesatura metalica ce trage lichidul din cartus.
Glicerina simpla poti lua de la farmacie.
Daca faceau filamentele lungi si subtiri cum zici tu consumai toata bateria in cateva minute. Si cand zici sa le faca dure la ce te referi?
Bookmarks