Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 208 of 224 FirstFirst ... 108 158 198 206 207 208 209 210 218 ... LastLast
Results 4,141 to 4,160 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #4141 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Fumezi, pardon, aburesti cam mult daca nu te poti opri din primele cinci fumuri
    Am avut si eu "vata" de acvarii si Liptoane si am fost foarte multumit o perioada.
    Tot ce e "to go" transpira - in tigara sau in buzunar.
    Ai dreptate, cartusele "classice" exista inca...

2. #4142 SP
    Member pepino967's Avatar
    Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
    Fumezi, pardon, aburesti cam mult daca nu te poti opri din primele cinci fumuri
    Am avut si eu "vata" de acvarii si Liptoane si am fost foarte multumit o perioada.
    Tot ce e "to go" transpira - in tigara sau in buzunar.
    Ai dreptate, cartusele "classice" exista inca...
    Pai, cum sa ma opresc dupa 5 fumuri? Asta inseamna cam juma' de tigara analoaga.
    Pana acum, n-am avut probleme d-astea cu "transpiratul" in buzunar. Bag nieshte antiperspirant in cartuse.
    In tigara, e normal sa mai transpire. Si cu mustiuc cu picurare transpira in tigara.

3. #4143 SP
    Junior Member JONNY's Avatar
    Salut,
    Poate sa imi dea cineva niste detalii/pareri despre pipa electronica?
    In special atomizatoarele oare tin mai mult decat cele de 510?

4. #4144 SP
    Junior Member ionutz72's Avatar
    Giantomizoare din nou pe stoc

5. #4145 SP
    Quote Originally Posted by JONNY View Post
    Salut,
    Poate sa imi dea cineva niste detalii/pareri despre pipa electronica?
    In special atomizatoarele oare tin mai mult decat cele de 510?
    Toate atomizoarele, indiferent de modelul tigarii (sau pipei), au cam aceeasi durata de functionare. O functionare cat mai buna si durabila in timp conteaza si de bafta si de modul cum este intretinut atomizorul respectiv.

---------- Post added 29-04-2011 at 02:03 PM ----------

Quote Originally Posted by ionutz72 View Post
    Pai hombre, cand aduci vortex-urile?

6. #4146 SP
    Vortex-uri doar cand or aparea si pt 510...nu merita pret de achizitie cu adaptoare,etc...
    Acum clearomizoare pe diferite rezistente 2,4-2,6ohm , 2,6-2,8ohm si 2,8-3,0ohm, la acelasi pret, in acelasi loc

7. #4147 SP
    Acum clearomizoare pe diferite rezistente 2,4-2,6ohm , 2,6-2,8ohm si 2,8-3,0ohm, la acelasi pret, in acelasi loc
    Ai si d-alea scurte?

8. #4148 SP
    Doar xl...

9. #4149 SP
    Cine stie unde se gasesc pipe electronice.
    Daca stie cineva astept pm. Va multumesc.

10. #4150 SP

11. #4151 SP
    pepino967 merci de raspuns dar ma interesa o sursa sigura. Te-ai intrebat cati din ce mi-ai recomandat tu o au pe stoc?

12. #4152 SP
    Quote Originally Posted by JONNY View Post
    pepino967 merci de raspuns dar ma interesa o sursa sigura. Te-ai intrebat cati din ce mi-ai recomandat tu o au pe stoc?
    Pot sa-ti dau sfatul sa-ti iei pipa marca SaileBao.
    Tigara electronica , Pipa Electronica , Pipa electronica DSE 601 - Etigara-electronica

13. #4153 SP
    Junior Member ralon's Avatar
    Buna fratilor
    am cumparat si eu un gianti, super cantitate de lichid dar.... curg saracele de le ia naiba printre tubul transparent si cel cu fereastra
    sa speram ca vor reusi sa-l imbunatateasca si sa scoata unul mai performant sau au si scos poate dar inca nu am aflat!!!!

---------- Post added 06-05-2011 at 02:49 PM ----------

cartomizoare de 801 stie cineva unde gasesc ?

---------- Post added 06-05-2011 at 02:51 PM ----------

as vrea sa incerc ca am auzit ca sunt bune!!!
    a incercat cineva? si poate sa posteze parerea lui?

---------- Post added 06-05-2011 at 03:01 PM ----------

Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
    Am desfacut acum o placutza de Tank. Unul standard dintr-o oferta de Paste. Ca era prea infundat si nu dadea randament din start.
    L-am si "ars" putzin. Rezultatul e la fel ca inainte. Nu prea merge. Il folosesc acum "la picatura". Se scurge mult spre baterie...
    Tot mai bun eGo normal (fara T). Din acela cu plasa. Bad Eastern luck...
    daca ai un clearo care nu mai merge din diferite motive , tai din sfoara 7mm si o schimbi cu cea din tapusa , ii dai lichid, il asezi in gaura de la mustiucul de ego-t si asa il bagi in atomizor sa se aseze perfect centrat si......ai atomizor nou
    facut asa ceva de mai multe ori cu succes

spor la vapat va doresc

14. #4154 SP
    azx
    Junior Member azx's Avatar
    Am luat de la vapers acum lichedele HG+baza VG. Combinate 50-50 sau 60-40 nu se compara cu nimic din ce am incercat pana acum ( Ecopure, Bite Xtra, DK).
    Ecopure - daca fumezi mult lichidul isi pierde gustul -> acelasi gust dulce indiferent de ce ai fuma
    Bitextra - acceasi problema ca la ecopure, doar ca mai si tusesc daca fumez mult
    DK - gust chimic.... plus ca multe au o aroma dubioasa

HG am luat asa : cola, cocos, green tea, kiwi, caramel, cafea si malboro. Toate sunt foarte bune, cu exceptia marlboro -- usor gust chimic, dar in nici un caz la fel de pronuntat ca DK.

Am luat si un ego tank cilindric LR. Acum cand incerc sa fumez din tankul conic LR parca trag aer. E aceeasi cantintate mare de abur ca la clearomizer, dar fumul nu este fierbinte -> fara gat iritat. Ca sa nu mai zic ca nu mai trebuie taiate garnituri sau ridicat ate, scurgeri .... etc. TH 10+ ( nu e doar de la lichid, pt ca am pus HG si in tank conic). Acum sa vedem daca si tine...Cand am luat tank LR conic de la vapers + 2 tank LR de la ionut, intr-o luna cele 3 de la vapers au crapat. Ale lui Ionut mai merg, dar clar nu mai scot aburii de la inceput.

15. #4155 SP
    Junior Member MoonAngel's Avatar

Baterie Ego

Folosesc Et Ego si e foarte tare...dar dupa o luna de la achizitionare, ma tine bateria destul de putin, sa zicem ca dupa 7 ore de pufait se termina.... E normal??

16. #4156 SP
    Junior Member Dan_TE's Avatar
    Multi prezinta beneficiile tigarilor electronice, insa hai sa fim realisti si sinceri, si ma refer la cei care folosesc tigarile electronice. Ati avut reactii adverse din cauza lor, vi se par mai ok de cat tigarile clasice?

17. #4157 SP
    azx
    Junior Member azx's Avatar
    de 3 luni de cand fumez tigari electronice nu am mai fumat nici macar o tigara "analoaga". Am incercat dupa o saptamana, am tras 2 fumuri si am aruncat-o. Un gust oribil !Ca stare fizica, nu mai tusesc dimineata, nu mai obosesc cand urc scarile, mancarea are gust... Monoxidul ala de carbon nu e tocmai o substanta benefica. Acum nu pot sa spun care or fi efectele in timp ale tigarilor electronice... dar pe moment e mult mai bine cu ele decat cu cele nomale. Ca si efecte adverse... depinde de doza de nicotna. Daca iti place sa fumezi mult redu concentratia la 5mg (folosind baza sau lichid cu 0). Cu atomizorul potrivit, poti sa obtii un TH similar ( daca nu mai mare) cu cel al tigarilor normale - ma refer la malboro lights. Daca te multumesti sa pufai de cateva ori pe zi poti incerca si 18-20. Ce e clar e ca daca bagi prea multa nicotina risti sa ai probleme cu inima.

18. #4158 SP
    Junior Member alga38's Avatar
    Salut,
    In randurile de mai jos voi face o prezentare completa a celor de la Best electronic cigarettes_ecigarettes_eliquids_ejuices - Heaven Gifts, tinand cont de experienta de inceput pe care o am in calitate de client. Pana in acest moment am comandat de sase ori marfa de la ei.

1. Inscrierea pe site
    -puteti sa comndati si fara sa va inscrieti pe site insa daca va veti inscrie beneficiati automat de puncte , pe care le puteti folosi pentru a obtine discount-uri sau puteti sa le schimbati in cadouri.
    Puteti obtine de la inceput aceste puncte(50), insa trebuie sa va inscrieti prin sistemul “Referral Program”. Celor inscrisi pe site li se mai acorda un discount pentru volum de marfa achizitionata.

2. Comanda
    - in momentul in care ajungeti pe pagina unui produs , sunteti informati de greutatea,de transport, a acestuia , lucru care va ajuta sa va gestionati costurile transportului, precum si discount-ul de volum . Puteti obtine acest discount daca veti comanda mai multe produse diferite de acesi tip( de exemplu atomizoare 510, eGo, tank).

3. Plata
    - eu, personal, am utilizat doar Paypal, foarte rapid si convenabil

4. Transportul
    - dupa efectuarea platii lucrurile merg de la sine . Vi se va transmite un numar de urmarire a comenzii, pe care puteti sa-l utilizati pe acest site 欢迎使用国际普邮跟踪查询--用户� �询
    astfel stiind exact traseul coletului. Dupa intrare in tara puteti folosii site-ul postii romane Track & trace - Posta Romana . In cazul meu nicio comanda nu a stat in posta romana mai mult de 4 ore. Durata maxima a unei comenzi este 14 zile , a fost o exceptie( am dat o comanda in timpul unei sarbatori) , in schimb durata medie este de zece zile.

5. Vama
    - coletul este dintr-o tara non EU deci trebuie sa i se faca vama. Cei de la Best electronic cigarettes_ecigarettes_eliquids_ejuices - Heaven Gifts pot sa treaca coletul drept cadou, deci valoare pentru asigurare de 9 $. Puteti sa le comunicati ca nu vreti sa apara numele lor(ca magazin) in colet , sa treaca doar inventarul produselor, sau sa nu puna nimic scris in pachet. In fine , la vama fiecare se descurca cum poate…

Pot sa va mai spun ca de cateva ori m-am razgandit la culorile produselor pe care le-am comandat si le-am transmis pe mail inainte de a trimite coletul si au rezolvat.

Produsele pe care le prefer sunt Joye eGo , eGo-T , Dekang dar nu in ultimul rand lichidele HG, brand-ul lor propriu, care au o aroma foarte puternica . Acestea se pot dilua in proportie de 1:3 pastrandu-si aroma . Nu voi pune accent pe prezentarea produselor pentru ca fiecare are un anumit stil de a vapa si deci anumite preferinte.
    Trebuie insa sa spun ca se specifica atunci cand un produs nu este original.
    Pe masura ce voi mai avea ceva de povestit voi reveni.

19. #4159 SP
    Heaven Gifts, am vazut ca au si pe vapers.ro . Dar am inteles ca sunt destul de dulci, chiar mai dulci ca Dekang. Lucrul asta nu ma incanta. In ce ma priveste, caut lichide care sa fie cat mai putin dulci si cat mai apropiate de analoage la aroma si TH.

20. #4160 SP
    Junior Member alga38's Avatar
    Salut,
    Cele mai multe lichide Dekang cumparate de mine au fost de la
    Best electronic cigarettes_ecigarettes_eliquids_ejuices - Heaven Gifts . Din moment ce ei tin foarte mult sa specifice originea produselor pe care le comercializeaza sunt sigur ca toate produsele lor sunt originale, inclusiv lichidele. Modalitatea de ambalare atat pentru PG cat si pentru VG este de 10 si 30ml, deci, va sfatuiesc ca pentru a incerca o aroma noua, sa comandati la ambalaj mai mic,de 10ml. Pentru VG 30ml concentratia de nicotina este de 18mg/ml insa pentru PG sunt mai multe variante 0mg/ml, 11mg/ml, 18mg/ml and 24mg/ml . Pentru PG sunt 53 de arome si pentru VG sunt 17 arome . Se pot amesteca VG cu PG pentru a obtine o vascozitate optima pentru fiecare atomizor/cartomizor. Fiecare este obisnuit sa traga din tigara cu o anumita “forta”. VG produce aburi mai densi decat cel pe baza de propilen glicol (PG) dar taria perceputa este mai slaba. Prin amestecarea VG cu PG puteti obtine si diferite concentratii de nicotina .Nu uitati ca dupa ce amestecati lichidele trebuie sa le lasati la “macerare” cel putin o zi(24ore), iar inainte de a folosi un lichid acesta trebuie agitat. Best electronic cigarettes_ecigarettes_eliquids_ejuices - Heaven Gifts are in portofoliu cartuse Joye/DSE/KR/M/RN incarcate cu lichid PG Dekang in diferite concentratii de nicotina. Eu,personal, am incercat pana acum Kant, Flue Cured Tobacco, Ruyan#4, Vanilla, French Pipe, 5*5, Black Tea, Green Tea, USA Mix, DK TAB, Turkish Blended. Chiar daca se recomanda ca fumatorii de aproximativ doua pachete de tigari sa inceapa cu concentratii maxime de nicotina , eu, cu toate ca ma incadram in aceasta categorie, nu am vapat niciodata lichid cu concentratie mai mare de 11mg/ml. Din acest motiv probabil am avut de prima data si un consum mai mare de lichid: o medie de 4ml pe zi. Greutatea de transport pentru VG este de 54g pentru ambalajul de 30ml, iar pentru sticluta de 10ml este de 22.5g. Pentru PG greutatea de transport este de 49,9g pentru ambalajul de 30ml, respectiv 22.5 pentru sticluta de 10ml. Greutatea de transport este diferita de greutatea efectiva a produsului, se include si greutatea produselor necesare ambalarii(cartoane, pungulite, cutii). Probabil ca exista niste formule, reguli… Pentru a va optimiza transportul trebuie sa luati in calcul ca 100g costa 3$,500g 9$ deci destul de ieftin Stocurile lichidelor de pe Best electronic cigarettes_ecigarettes_eliquids_ejuices - Heaven Gifts sunt imense , de fapt stocurile tuturor produselor sunt foarte mari, iar aprovizionarea are loc des.

---------- Post added 12-05-2011 at 06:36 PM ----------

Salut,
    O sa incerc sa va impartasesc ceea ce stiu eu despre lichidele Heaven Gifts. In primul rand trebuie sa precizez ca lichidele HG nu sunt aceleasi lichide de la Dekang. Toate lichidele Heaven Gifts sunt produse pentru Best electronic cigarettes_ecigarettes_eliquids_ejuices - Heaven Gifts de un producator specializat. Aceste lichide,cele aromate, au o aroma foarte puternica si se comercializeaza in aproximativ 25 de varietati, modalitatea de ambalare fiind doar in sticlute de 10 ml. Sunt doar lichide pe baza de PG iar taria este in urmatoarele variante: 0 mg/ml, 6 mg/ml, 11 mg/ml, 18 mg/ml, 36 mg/ml. Datorita acestei diversitati a TH-ului si a celorlalte produse pe care Heaven Gifts le are in portofoliu se pot face foarte multe combinatii de noi lichide. Aceste lichide sunt total diferite de cele de la Dekang, din punct de vedere a aromelor, adica lichidele cu aceleasi denumiri au arome total diferite. Oricum,toata lumea stie faptul ca perceptia aromelor e putin diferita la fiecare dintre noi trebuie luat in calcul si atomizorul sau. Cred ca atunci cand se face o caracterizare a unui lichid, ar trebui sa specificam si atomizorul sau cartomizorul pe care au fost folosite, precum si raportul de amestec a lihidului PG cu Vg, daca este cazul.Tot cei de la Best electronic cigarettes_ecigarettes_eliquids_ejuices - Heaven Gifts mai au in portofoliu lichide PG si VG cu grad de nicotina 0mg/ml la ambalaje de 30 ml precum si lichide PG si VG cu grad de nicotina 36 mg/ml (wow) tot la ambalaje de 30 ml.
    Lichidele au o aroma foarte puternica , pe site-ul Heaven Gifts este specificat ca aromele sunt de trei ori mai puternice decat la oricare alt producator, si deci se pot dilua pentru a micsora sau marii TH-ul. Aceasta este si o varianta economica… Greutatea de transport este de 22,5g pentru sticluta de 10 ml, numarul maxim de sticlute pe care le puteti comanda este de 40 de sticlute de 10 ml, respectiv 20 de sticlute de 30 ml. Cei de la Heaven Gifts au demarat un program de testare a aromelor, in sensul ca, la fiecare comanda, poti primi gratuit o aroma noua, inca neintrodusa in portofoliul lor , la vanzare. Dupa ce strang un anumit numar de pareri dau drumul produsului sau nu la vanzare. Mi se pare o id�e foarte buna , in sensul ca este exact ca si cum ti-ai prepara aroma la tine acasa.Mie , personal, mi-au placut toate lichidele testate pana acum :capsuni,mango,pepene verde,banane.
    Mai testez si revin cu impresii.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 208 of 224 FirstFirst ... 108 158 198 206 207 208 209 210 218 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks