nu-mi fac griji loool .dar suma viciilor ramine constanta cind lasi sau nu faci ceva faci altceva...
Printable View
nu-mi fac griji loool .dar suma viciilor ramine constanta cind lasi sau nu faci ceva faci altceva...
romancoins spre deosebire de tine eu fumam intre 40 si 60 de tigari pe zi,dar subscriu nu vreau sa ma las.merge sa si fumezi,dar mai cool e sa te aburesti... :) apropo sotia mea s-a lasat de fumat cu ajutorul eT(fuma 20 30 de tigari la zi)...acum e in stare sa ma scoata pe balcon si cu eT looooooooooooool
hai sa ne mobilizam cumva sa avem parte de liquid JC.cred ca ne stringem lejer vre-o 10 sa impartim costurile...si sa savuram altceva...nu stiu de ce cred ca JC ori e mai bun ori e o mare tzeapa...ei se lauda ca-s fumatori(aburitori)si imbunatatesc in permanentza gustul...eu cind fac aerosoli mult i-mi ramine-n gura un gust de "mitza oparita".
ce fel de liquid vi se pare cel mai bun?ce arome?
o zi cool all...[/quote]
subscriu ideii sa ne strangem si sa impartim costurile in vederea achizitionarii de e liquid din strainatate..
Buna ... Am depasit doua zile de cand nu fumez analoage :D, si am trecut la eT . Am inceput cu e-lichid high , dar cred ca ar fi fost de ajuns si un medium pt.ca inainte fumam Ma.....ro FilterPlus , cam un pachet si pe zi ... Interesant ca nu-mi vine sa fumez acuma nici din eT :o ... Dimineata la cafea cateva aburi ... si in timpul zilei mai scot de cateva ori din buzunar ... Nu vreau sa ma las de fumat , nu asta era ideea ... numai am vrut ceva sanatos ... Am mai citit aici pe forum ca sunt cateva zile dupa TRECEREA , ca omul nu se simte bine , tuseste etc. Eu am avut arsuri de stomac , greata, :-& ... Acuma nu stiu daca eT-ul a fost de vina sau asa a fost sa fie ... Cineva cu probleme asemanatoare ?? ..
eu nu am avut probleme din astea cand am facut trecerea..dar fiecare organismare manifestarile lui..
Am luat din US The Johnson Creek "Welcome To E-Smoking" Kit si aroma care mi-a placut a fost Johnson Creek Hawaiian Kona Coffee.
Nu stiu cum se numeste aroma di cartusul NO cu care vine pachetul de e-cigar (RN4062) ,mi-a placut si as cauta e-liquid cu aceasta aroma.
care vrea sa ne strangem mai multi sau care ma acceptam sa imi ia si mie e liquid( sau componete e tigar)cand comanda in strainatate il rog sa spuna..platesc inainte partea mea daca nu exista incredere..multumesc
heheheeee ... am mai vazut asta pe ici pe colo dar acum am gasit si de cumparat, asa ca mi-am zis sa va spun si voua - ce credeti despre "USB PassThrough Battery" ? mi se pare super, partea nasoala este numai ca nu pot lua pc-ul dupa mine cand ies din camera ... dar sa ma lipsesc de baterie cand stau la PC mi se pare superb ... (prin forta imprejurarilor jobul meu presupune 8-10 ore/zi la PC)
Joyradu: am de backup de cateva luni USB battery.. este exact ca o baterie, insa se conecteaza printr-un cablu la un port USB. Led-ul mi se pare mai slab, si cred ca si voltajul este mai mic decat cel al acumulatorului standard. Cum ziceam, e doar bun de backup (cand ramai fara). Sincer, mai bine cumperi 2 acumulatori extra si un incarcator (usb sau priza). Aveti grija ca incarcatorul USB este mai lent....
chestia e ca pufai incontinuu ca-mi place aroma asta dulceaga de marlborro sau cigar sau tutun fin sau naiba shtie ce o fi ... si am 2 baterii, un incarcator ... daca-mi mai iau si altele tb sa-mi cumpar si alta prixza ca si-asa sta 90% din timp cate o baterie la incarcat ... in ritmul asta durata lor de viatza ar fi surprinzator sa fie mai mare de 2-3 luni ... asa ca un usb-pass-through pare o idee buna la prima vedere .... intrebarea e - are hibe ascunse oare ??? eu inca n-am incercat, am vazut numai pe net ...
edit: pt rn4081 oare or fi pe piatza ??? :)
pt cine nu stie despre ce vorbim - o poza face cat 1000 cuvinte: White Classic eCigarette USB PassThrough Battery [RN4072] - �14.99 : E-Cigs.co.uk, Online Store
Salutare.
Ma uit si eu pe piata din RO sa-mi iau o ET. Si ma uit sa fie un model cat mai raspandit ca sa n-am probleme cu consumabilele. Mai ales ca nu-s din Buc, o sa trebuiasca sa-mi fac stoc probabil.
Acum oscilez intre RN 4081 (super cigarette) si un alt model de care nu prea am auzit: KR 808A. Asta din urma se gaseste pe la cativa oameni pe okazii si are avantajul de a fi la lungime fix cat o tigara normala (89 mm are ET asta). Dar nu stiu cat de fiabila este. A avut cineva exeperienta de vreun fel cu modelul asta? imi puteti spune ceva?
Va multumesc.
PS: dupa ce-mi voi cumpara si lichid, o sa incerc sa ajung cu el la un spectrograf, sa vad compozitia :>
RN4081 este cea mai "raspandita". Ca fiabilitate, cam toate sunt la fel... modelele mai vechi cu preponderenta la caderi, plus ciggar-ul (trabucul) de care mai toata lumea se plange ca pica repede. Aspteptam rezultatele compozitiei la al tau. Ultimul rezultat pe care l-am vazut realizat de LAREX arata fix compozitia standard... so no worries :)
Merci MonkY pt raspunsul rapid. Iar despre rezultatul de la LAREX.... exista pe undeva prin topicul asta? ca mie mi-a scapat...
ICSS KR 808A este ok - dar inferior dpdv al cantitatii de vapori si al consumabilelor. RN 4081 sau "super" sau dse101 (toti termenii denumesc acelasi produs) este ok ca si consumabile, moderat ca si vapori si bun dpdv al fiabilitatii. Mini dse901 (modelul cu sipca) este cel mai bun dpdv al vaporilor si usurintei cu care se fumeaza (singurul lui concurent adevarat este dse801 - penstyle-ul), si este mult mai usor manevrabil decat super-ul (ma refer la schimbul cartuselor - si la faptul ca nu esti nevoit sa te manjesti cu juice la fiecare schimb de cartus ca si la super) - daca iti doresti "the real thing" iti recomand mini dse901. Partea neplacuta este ca nu este asa de fiabil ca super. Eu am si super si mini - superul sta de decor si backup, nici prin gand nu mi-ar trece sa-l folosesc ca si instument principal. Dar in final cred ca placerea trebuie platita, eu sunt si voi fi adeptul mini, cel putin pana va aparea un model mai bun.
Am vazut ca foarte multa lume, in momentul in care cauta sa achizitioneze prima ET, se ghideaza dupa marime si cumpara tigara cea mai mica pe care o gaseste. Si sunt destule pe piata... din super - dse101, 102, 103, modelele kr, m401(2,3) sau modelul 8084 (de 84 milimetri). Majoritatea mi se par ineficiente, dar ultima mentionata, cea de 84 mm este un deazastru din toate punctele de vedere - vapori foarte putini, cartusul echivaleaza cu doar 1 maxim 2 tigari, bateria foarte slaba.
Desi probabil sunt subiectiv,sustin ca cea mai buna alegere, chiar daca nu estetic, este dse901 Mini. Daca totusi, va doriti neaparat un model cat mai mic recomand dse101, 102, 103.
Timi
icss: nu, nu s-a discutat despre rezultatul acela, intrucat nu am primit nici eu o copie dupa documentul oficial. Am aflat doar rezultatele, si am zis ca nu e corect sa le prezint pana nu vad si eu exact ce si cum. Stiti cum e... nu crezi pana nu vezi :)
romancoins: sunt de acord. Si eu dintre cele 3 (mini, super si cigar) tot cu mini ma impac cel mai bine. Desi a dovedit ca nu sunt foarte fiabile (bateriile in mod principal) este mult mai facil totul. Intr-adevar, la cigar se trage mai usor, tine bateria aproape o zi de pufait (in timp ce la mini schimb cel putin 4 baterii). Insa fiabilitatea cigar-ului, marimea si faptul ca nu simti aceeasi "lovitura" ca la o tigare normala... il fac de nedorit. E pur si simplu prea usor de tras si cred ca atomizatorul face ceva ciudat. Nu de alta, dar daca fumezi acelasi lichid high si pe mini si pe cigar, pe cigar e de 2 ori mai usor, in timp ce pe mini te "loveste" in gat. Nu o luati ca pe o prezentare a unui masochist... ca nu-mi place sa ma loveasca cineva in gat :evil: ma refer strict la faptul ca simti ceva la mini, in timp ce la cigar tragi prea mult... "aer". Sau poate produce mai multi vapori...
Oricum, etigarea perfecta ar trebui sa fie (in opinia mea - si cred ca nu va mai trece mult pana vom vedea asa ceva):
- la fel de mica precum super (poate un pic mai subtire si mai mica)
- cu acelasi mustiuc si cartus ca la mini (sau cu filet ca la cigar)
- cu baterie la fel de puternica precum cigar (cred ca se poate si mai mult la cat avanseaza capacitatea acumulatorilor)
- sa produca la fel de mult vapori precum pen style si cigar
- sa aiba "taria" unui mini/super
- sa nu fie zgomotoasa cum e un super
am achizitionat un J 108 acum o saptamana, si mi se pare superioara ca RN 4081 din punct de vedere a cantitatii de vapori emisii si a duratei de viata a bateriei..nu stiu cat e de fiabila...faptul ca pe cutia in care vine are ROHS si CE inseamna ca este o garantie a fiabilitatii??intreb pentru ca vrea sa iau pt un prieten un et si nu sunt sigur ce sa iau
multumesc
nicos1968 Am vazut tigara pe care ai luat-o de pe okazii. Numele adevarat al modelului este m401 - si exista de ceva timp pe piata (in afara). J 108 este un nume fals menit sa ascunda probabil originea si tipul et-ului.
Timi
scz romancois dar e-cigarette J-108-Personal Care-Qx100.com sau http://www.alibaba.com/product-gs/22...te.html..sigur nu are legatura cu m401 (sincer ca estetica mi-ar fi placut mai mult)
Tocmai am mai convins si eu pe cineva sa faca trecerea de la analogic la digital si surpriza: pe site-ul e-cigs.co.uk de unde am cumparat si eu se pare ca sunt ceva probleme:
In the interest of public safety we are currently working closely with Trading Standards to ensure our products meet current EC safety regulations.
As a result of this work we have temporarily suspended all nicotine containing products.
During this time, starter packs will be supplied with 0mg cartridges. We are hoping to re-introduce these products within the next few days. Thank you for your patience...
:wall: