Originally Posted by
pepino967
Daca sunt cartuse cilindrice, au un fel de buretel (sau pasla ce o fi) dreptunghiular. In mod normal, daca zici ca e plin cartusul si ai picurat si in atomizor, ar terbui sa mearga. poate ca nu-i place PG. Incearca si cu VG. Oricum, pune in atomizor lichid mai mult (pana se inunda) si pune-l in picioare pe un servetel, pana maine dimineata. Iar maine incearca din nou sa aburesti. Scoate si bureteii din cartuse si fa-le umplerea cum ti-am descris eu mai devreme. Ca s-ar putea totusi sa nu iasa aerul tot din buretel si atunci iti da acest gust de ars iute. Daca nici asa nu merge, inlocuieste bureteii cu Lipton piramida. Eu asa am facut, pentru ca si eu pateam destul de des ceea ce patesti tu acum. Cu Lipton, e ok. Mai simt gustul de iute-ars doar cand se termina lichidul din cartus.
Si inca ceva ce uitasem: cand tragi din tigara inclin-o putin cu bateria in jos, ca sa curga lichid din cartus spre filamentul atomizorului.
Totodata, sa nu crezi ce spun providerii si resellerii, cum ca o incarcare de cartus echivaleaza cu 8-10 tigari. Fals. Echivaleaza cu 3-4 tigari.