Originally Posted by
wolfydaniel
Nush ce sa mai zic de ET-urile astea. Nush in ce m-am bagat... Dar cred ca-mi bag eu picioarele in ele
De-o luna jumate. de cand m-am apucat de aceste CHINEZARII DE TOT RAHATUL, am reusit sa cheltui muuuuuult mai mult decat daca fumam. sa mai bine dadeam banii astia la cineva sa ma inchida 1luna jumate intr-o cusca si sa-mi dea decat hrana. Poate asa scapam de nicotina cu totul
Primul ET, o tampenie de DSE103, sau V2, copie dupa chinezaria de RN4081, a functionat fix 3 zile si abia a scos aburi
Al doilea ET, din nou un RN4081 pt ca aveam luate cartuse 25Buc, de data asta din UK, construit ceva mai bine, m-a tinut 1-2saptamani, si s-a ars atomizorul, de-atunci, am mai comandat 3 atomizoare, din care a picat cate unu pe saptamana,
Intr-un final, m-am enervat si mi-am comandat un DSE901 (O versiune mai ieftina de la First Union), (am fost avertizat ca-s mai proaste, dar nici chiar asa)............ care m-a tinut ....Cam ca ziceti???????????
Fix 2 zile .......... URLUUUUUUUU!!!!! Bag si scot, azi dim mi-a murit o baterie,am zis ca no, ghinionul meu.... acu dupamasa, si atomizorul. Dar nu mi-e ciuda decat , ca nici n-am apucat sa formatez bateriile si s-a dus draq si abia daca am tras cativa vapori pt ca aveam luate tigari normale
Rezultatul? cam 10 mil, cheltuiti aiurea in 1luna jumate, ABSOLUT AIUREA ca am mai fumat si analoage, intre reprizele de picaj
Bani cheltuiti pe ce? pe baterii, atomizoare si liquid si legaturi de pe okazii si transport etc....
Nu-mi vine sa cred in ce m-am bagat, Daca continui asa, mai repede mor de nervi si stres decat de gudroane
Nici nu mai stiu ce sa mai zic.... Dar .... trebuia sa-mi dau seama de ce nu mai posteaza cei ce au inceput acest topic... Oare de ce??? Nici macar comerciantii nu se mai inghesuie
Nu e nici o economie cu ET-urile astea, deloc ... Sau sunt eu prea ghinionist :wall: Nu cred /:)
MA DUC LA ALIMENTARA, Mda, printre altele, imi iau si o tarie :( :( :( :( :(