Hmm...intrebare de n00b...
Daca iau o tigare electronica...si nu am nicotina...mai scoate fum dala?...
Adica..pot sa o folosesc sa trag fumuri fara nicotina? adica doar apa chioara :D?
Printable View
Hmm...intrebare de n00b...
Daca iau o tigare electronica...si nu am nicotina...mai scoate fum dala?...
Adica..pot sa o folosesc sa trag fumuri fara nicotina? adica doar apa chioara :D?
Madk91 - tigara electronica nu scoate fum (aburi ) fara acel lichid...nu poti sa pui apa ca nu va mai merge deloc :)
Poti folosi lichid cu 0 nicotina (glicerina + propylen glicol + arome) si e ok.
hmm...eu vreau doar sa iasa fum...si sa "imite" tigarea reala.
si...o e-cig ieftina...pe unde gasesc?:D
PM daca nu e voie.
Hmm...deci daca rog pe laborantele de la scoala...sa fac niste lichid dala doar cu glicerina + propylen glicol + arome...oare merge?:D
Madk91 - de ce vrei tu sa te legi la cap fara sa te doara?
Costa 15-20 lei 10 ml de lichid cu 0 nicotina.. ti se pare o avere sa stai sa te rogi de toata lumea si sa-ti faca un rahat nestiind despre ce e vorba?
Tigara..vezi ca-s destui care vand pe aici asa ceva.
ps - sa inteleg cumva ca esti nefumator?
Yep...non smoker..
Multumesc de informatii.
Madk91 - welcome to the club.. in curand vei fi si fumator >:)
Si de la mine pt mediu si low. High a uitat providerul sa cumpere. :D
am gasit pe o pagina de stiri de la jurnalul informatii despre PROPILEN GLICOL , la sfarsitul comentariului spune ca prolpilenul glicol inhalat provoaca iritatii, mai multi farmacisti mi-au spus ca daca inhalez in cantitate mare imi poate produce iritatii la sistemul respirator
uite si linkul : Jurnalul National | Via?? s?n?toas? | Bun de consum | E 1520 - Aditivul extras din ?i?ei
iorgo - prefer o iritatie (ceea ce nu s-a intimplat in 3 luni de folosinta) decit sa fumez tigari normale!
E vreo legatura intre propylene glycole si borax ?
Multi inainte :D
Am gasit niste tablete naturiste pe net (impotriva fumatului). Se numesc Zyban Zyban x 60 tablete
tablete naturiste hmmmmmmmmm, sa iti zic despre mine am incercat toate prostiile
care exista pe piata plasturi cu nicotine ,pastile ,gume de mesteca ,tot felul de tratamente si m-am ales
doar cu banii pierduti ca de fumat nu m-am lasat pana nu am gasit tigara electronica, dependenta de fumat
are 2 efecte dependenta fizica prvocata de nicotina, si dependenta psihica ceea de a duce tigara la bot si a
scoate fum, tigara electronica ti le da pe amandoua ,din partea mea poti sa incerci si alte variante ,da sa nu
iti musti buzele cand vezi cate unu cum fumeaza langa tine ,
---------- Post added 11-09-2009 at 12:07 AM ----------
despre tigarile electronice nu am o impresie foarte buna despre preturi in general adaosul comercial de 200-400% nu e chiar atat de decent , problema e ca nu prea se vand si nu exista concurenta mare ca vanzatorii sa mai lase din pret ,eu vand tigari electronice in grecia -atena dar se vand foarte slab , cei mai multi cumparatori sunt de varste cuprinse intre 18-35 de ani , cei batrani s-au invatat cu tigara normala si o sa moara cu ea in gura ,cunosc cazuri, sufera de boli foarte grave de la fumat ,la un pas de moarte un individ chiar ia fost amputat laba piciorului (i s-a infundat vasele de sange),au incercat tigara electronica si au renuntat la scurt timp sa le mai foloseasca , ca sa nu mai zic de cei cu mai putina cultura ,"taranii" , se uita ca prostii la ele si zic "dute uaai ca nu fumez eu asa ceva ,cine stie ci dracu mai au in ele ,mai bine fumez tigara normala ca oricum tre sa mor de la ceva" iar in general multi fumatori care au o stare sanatoasa buna nu au nici o intentie sa renunte la tigara normala cei mai tentati sa cumpere sunt tinerii
"Exista o specializare functionala a celor doua emisfere cerebrale. Partea stanga a creierului controleaza, de obicei, vorbirea, logica, analiza, functia temporala si liniara (asa au demonstrat Sperry, Myers, Bogen). Partea dreapta are o functie intuitiva, senzitiva, spatiala si holistica; nu foloseste o cunoastere de tip liniar, analitic sau structural. La drept vorbind, modul propriu-zis in care se obtine aceasta forma de cunoastere ramane un mister. Intr-un mod sugestiv, Thomas Hoover spune: „emisfera care vorbeste nu cunoaste, iar emisfera care cunoaste nu vorbeste”.
Marcel Klinsbourne, director la Departamentul de Neurologie Comportamentala de la Eunice Kenedy Shriver Center din Waltham, Massachussetts, a descoperit, pe baza de cercetari, ca cele doua jumatati ale creierului controleaza stari emotionale diferite: la dreapta – pesimismul, tristetea, nostalgia, melancolia; la stanga – optimismul, fericirea, sentimentele pozitive. De obicei, predomina una din cele doua laturi ale naturii noastre, care devine predominanta, in defavoarea celeilalte; ele fluctueaza in functie de ritmurile biologice ale fiecaruia. De preferat ar fi o stare de echilibru, ce unifica logica cu intuitia." Sursa: Asociatia Psihologilor din Romania
Am reamintit aceasta deoarece am auzit zvonuri ca unele medicamente te fac sa uiti de tot anumite "stari emotionale". Decit sa iau un pumn de medicamente sa-mi creeze o stare de somnolentza, sa-mi blocheze emisferele sau cine mai stie ce... Weekend placut !!!
" mAhmba " concept PV - Page 3 - e-cigarette-forum.com • The place for electronic cigarette reviews, news and chat
Cite unii chiar se pricep. Poate se gandesc si marii producatori la astfel de solutii
Eee.. la mine tehnologia asta "extraordinara" m-a adus la limita rabdarii.
De azi trec pe programul 0 fumat de orice fel..
Sa vedem.. o crapa ficatu-n mine daca nu mai fumez deloc?