Sweet! Nu te intreb cat a costat ca sunt sigur ca fost cam 1000e :D
Printable View
Da, in Romania. Mi le-a cumparat cineva din afara, din pacate trebuia sa ia unul singur nu doua :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
*Vans Old Skool Reissue de la Office
Attachment 271549
De pe P&O Ferries UK
Sent from Xbox Dashboard
@RonanN1 numai din cauza ta :))
LE: nu stiu ce naiba se întâmplă de sunt urcate asa...De pe Hawkersco.co.uk la jumătate de preț cu voucher 50unidays
Scuze pt. off, arată bine ăștia, sper sa-i vad mai repede in stoc
https://youtu.be/_jVyKhvyEw4
Attachment 271584
Ieri, MG. 270 parca. Am si uitat :))
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sunt praf ochelarii Hawkers. Daca vrei stilul wayfarer, mai bine pui ceva bani in plus si iti iei o firma serioasa. Hawkers sunt jucarii de copii.
Stiu, nu voiam o firmă mai serioasă, nu dau 100 de euro pe o pereche. La 35 de lire 3 perechi nu mă aștept la calitate. Pentru condus sunt ok, voiam ceva drăguț cu lentile polarizate.
Nu voiam sa fiu asa direct, dar la asta ma gandeam si eu, oarecum. E clar ca imita stilul arhicunoscut, dar sunt mai low budget. Mai bine strangi bani pentru ceva de calitate. E bine ca macar sunt polarizati...
Nu sunt polarizati, desi scrie ca sunt.
Sunt de o calitate foarte proasta si va stricati ochii cu asemenea chinezarii. Macar la sanatatea voastra sa tineti.
PS: am vrut sa-mi iau si eu hawkers pentru ca imi doream ceva in stilul Ray Ban Wayfarer, dar ma durea sufletul sa dau 180 euro pe o pereche de ochelari. Ochelarii hawkers ii gasesti la pull&bear. M-am dus, i-am incercat si dupa doua secunde i-am pus la loc. Mi-am luat Ray Ban pana la urma, i-am gasit la un pret ceva mai convenabil.
Hawkers sunglasses : Sunglasses - OpticsPlanet Forums - Reviews, Discussions, Feedback, Ratings | Optics Planet
Eu am testat o pereche la noi cu un cartonaș special pentru lentile polarizate si se vedeau acele desene pe cartonaș, desene care nu apar cu lentilă normală. Repet, eu ii port rar cand mai conduc, restul timpului port ochelari de vedere cu lentile heliomate pe care am plătit destul de mult.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...8666fdcd79.jpg
Ieee clima again :)) 540 lei hella.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
*de la McDonald's (figurinele din colecția Nintendo sunt disponibile inclusiv săptămâna viitoare).
Uuuu iar le-au bagat? Au vazut ca sare lumea pe ele cand le au, s-au prins ei de ceva :D
159 lei - H&M (Militari Shopping).
King Boo, tot de la McDonald's.
Chuck Taylor Black hi tops
Intersport_300 lei
Yoshi, tot de la McDonald's.