Plictiseala asta.. Abia maine imi vine Gears 3, iar pana vineri cand voi putea juca F1 2011 mai e..
Asadar:
Company of Heroes
Printable View
Plictiseala asta.. Abia maine imi vine Gears 3, iar pana vineri cand voi putea juca F1 2011 mai e..
Asadar:
Company of Heroes
Toate de la eMag. (cu exceptia albumului)
Am luat si eu albumul lui Guess Who si regret amarnic. Nu din cauza melodiilor, care sunt destul de bune. Problema e ca forma in care e comercializat albumul e sub orice critica: in primul rand e impreuna cu o panarama de ziar, de parca fanii nu ar fi cumparat doar albumul. Mai mult CD-ul arata de parca e facut de bisnitari la imprimanta. Iar cand dai play la CD dezamagirea e si mai marea: tagurile lipsesc cu totul. Pentru pretentiile celor de la Okapi asta e o bataie de joc pe fata.
Upgrade la vechiul D-Link b/g only. :)
D-Link DIR-615/ver. H1, PCGARAGE - 141,75 RON.
Aliens vs. Predator - 5€
Alpha Protocol - 2€
Oferta pe Steam.
Multumesc lui Boga pentru casti..
Battlefield 3 requires 2 GTX 580's for ultra settings ?
Challenge accepted ! B-)
msi GTX580 LIGHTNING
trb sa avem si un televizor bun pentru ps3 :D
Attachment 143733
Televizor LED Samsung, 101cm, FullHD, 40D5500
look at this beauty :D
si inca ceva: Red Orchestra 2
prima din colectie. :D
Attachment 144226
O camera foto digitala Olympus.
Pozele au o calitate slaba ptc sunt facute cu telefonul mobil.
iPod Touch + beats by dr dre :D
Si un Olympus VG-120 cu care am facut pozele :)
Nu este de astazi este de pe 1.oct . Cadou din partea prietenei mele cu ocazia zilei de nastere . He is gorgeous
N-avem de unde sa stim cu siguranta. Eu zic ca este foarte interpretabil ce a spus PumaS. :)) Daca vorbea de telefon atunci trebuie sa zica "It's very gorgeous". :P
Probabil ca "HE" e postasul.
Caci altfel e "it".
PS: preferabil sa scriem in limba romana; sunt sanse mai mari sa scriem corect.
ok Galaxy is a " He " for me :) And my girl , she's also gorgeous for me :) . Mystery Solved