Da.
De ce este asa de fail Level-ul de luna asta?Au foarte multe jocuri de PC si prea putine de console....![]()
Boobs + Roller Coaster = FUN! - Video theCHIVE
weeeeeeeeeee
is it me, sau pe forum bantuie pudicismul extrem(mai ales in cazul in care si cenzureaza)?...daca exista termenul asta
de multe ori nu imi mai vine sa postez pentru ca mi-e sa nu jignesc pe careva, chiar daca nu insult sau ceva de genul asta. si prin urmare sa iau si ban![]()
bineinteles....oricum de as fi admin pe acest forum............................................. ......mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo0ooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooama
p.s: monky si haundgrays sau greyhiounds sau grozhonzy, ah da greyhound...inca sunt de treaba pe langa cum as fi eu....![]()
Simplu defapt cocosul nu danseaza pur si simplu cineva it tine in mana si ii tot misca corpul, unele pasari printre care si gainiile au un echilibru dubios al capului, sau mai bine zis reusesc sa-l mentina pe cat posibil tot in aceeasi pozitie.
Hai frate, cum sa alegi culoarea CICLAM pentru esarfe/toca.....CUUUUM? Mi se pare asa de prost-gust, de pitiponceala, de taranism, de kitch, de fetite de 12 ani, de.......
Nu stiu de ce dar merge doar pe loc, in fine.
GoBarbra.com | Make Your own customized Barbra Streisand song!
Chiar. WTF? Si asta dupa ce are un kilometru de infractiuni. Dar cand nu se poat abtine...
Eh, el n-a stat niciodata la naftalina. Doar ca nu-l folosesc decat cand e cazul. Mai rau e ca la multi useri au inceput sa se adune. Daca intai iei warning, dupa care pt. o infractiune mica iei un punct... cand deja esti la recidiva, n-am ce-i face. Iese ban automat.
A mai fost o problema de genul asta cu RaverX. Si cum infractiunile nu se dau cu favoritisme, fiecare a primit acelasi lucru. Diferenta e ca la Khan era deja recidiva...
Vezi tu, unii se cred mai destepti decat sistemul de cenzura al forumului. Daca scria **** se transforma automat (asa cum probabil se va intampla si aici). Insa cand scrii m**e stiind ca se intelege foarte usor ce-ai vrut sa spui... atunci ti-o cam faci cu mana ta.
Una este sa fii pudic, si alta este sa-ti bagi si sa-ti scoti pe forum ca la usa cortului (eventual cu asterix-uri). Poate pe manele sau cocalari.ro se accepta. Aici nu s-a acceptat niciodata asa ceva. Doar ca unii au impresia ca daca sunt mai vechi, sau mai noi... pot scrie orice/oricum doresc... asa cum fac in spatele blocului. Nu e frumos.
Oricine e liber sa posteze cum doreste, atata timp cat respecta Regulamentul. Care nu are nimic deosebit fata de marile forumuri din lumea asta mare...
Pai sa stii ca in alta parte cineva cu o lista de infractiuni ca a lui Khan ar fi avut ban forever demult. Dar noi am zis sa fim baieti buni, sa acordam o a nu stiu cata sansa. Din pacate ma tem ca ulciorul nu merge de prea multe ori la apa.
Bookmarks