Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 351 of 752 FirstFirst ... 251 301 341 349 350 351 352 353 361 401 451 ... LastLast
Results 7,001 to 7,020 of 15028

Thread: SpamBox XL :>

1. #7001 SP
    Junior Member robbyy10's Avatar
    Ia cu paine sa nu ti se aplece.

2. #7002 SP
    Member daredevil's Avatar
    Quote Originally Posted by robbyy10 View Post
    Ia cu paine sa nu ti se aplece.
    Fiecare cu touchscreen-ul lui!

3. #7003 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Quote Originally Posted by Madk91 View Post
    Pai ,l-ai luat nou sau secondhand?
    Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    Eu nu inteleg o chestie.Daca ti-ai luat telefonul, chiar si SH, ai schimbat numarul de telefon, cum de stia politia pe cine sa sune?
    Telefonul a fost cumparat SH evident de la un individ care sigur se ocupa cu ''sterpelirea'' telefoanelor. Daca as fi stiut ce urma sa se intample cu siguranta nu il mai achizitionam (nu aveam nici o ideea ca se pot monitoriza telefoanele). Am fost la politie si totul a decurs ''ok''. Am predat telefonul, proprietarul este fericit iar eu raman cu gaura in portofel.
    Din cate am inteles eu, telefoanele mai noi care sunt cumparate direct de la orange/vodafone/cosmote contin un microcip. Nu stiu ce e cu microcipu ala insa cu siguranta cu ajutorul lui m'a ''depistat''. Tipa stia totu`: ziua in care mi'am cumparat telefonu, data, ora chiar si momentul in care am introdus cartela in telefon. Avea toate apelurile, mesajele etc. Cand am intrebat cum a facut rost de aceste informatii mi'a bagat o replica de gen: ''E treaba noastra, a organelor de politie''.
    Cel mai probabil tipa detinea acele data din cauza propietarului de la care a fost furat telefonul, care se pare ca lucra la Securitate

Ps: Scuzati eventualele greseli dar scriu pe fuga si nu am timp sa dau edit

4. #7004 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Wat?

5. #7005 SP
    Member AVoF's Avatar
    Cunosc si eu cazuri asemanatoare si proprietarul nu si-a recuperat banii niciodata iar tipul care l-a shmanglit a ajuns la aer conditionat.Poate te intelegi cu proprietarul sa-ti dea macar o parte din bani.

6. #7006 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Da clar, omului i se fura telefonu, acum tre sa dea bani ca un pusti cumpara telefoane ciordite?

7. #7007 SP
    Teraflops Graft's Avatar

8. #7008 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    DeeJay RainY - Stage II [Romanian Mix 2011] / VPlay
    Astept pareri din partea voastra !

9. #7009 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    cum pana mea sa-ti cumperi telefoane de la oameni "dubiosi" si mie mi s-a oferit acum un an un n97 pentru doar 50 de ron, aveam in portofel peste 50 ron, dar i-am zis "no thx". cand i-am povestit faza lui unchiu-meu, care e politist, mi-a zis ca astea noi au un cip si se poate detecta foarte usor telefonul si ramaneam si fara telefon si fara $.

10. #7010 SP
    Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    Da clar, omului i se fura telefonu, acum tre sa dea bani ca un pusti cumpara telefoane ciordite?
    Normal ! Daca tu ai pierde un telefon , iar cel care il cumpara de la hot il ia cu 500 ron (de exemplu) , tu nu i-ai dat 250-300 ron cand stii ca puteai sa pierzi toti banii astia ?

11. #7011 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    cum pana mea sa-ti cumperi telefoane de la oameni "dubiosi" si mie mi s-a oferit acum un an un n97 pentru doar 50 de ron, aveam in portofel peste 50 ron, dar i-am zis "no thx". cand i-am povestit faza lui unchiu-meu, care e politist, mi-a zis ca astea noi au un cip si se poate detecta foarte usor telefonul si ramaneam si fara telefon si fara $.
    Asa cum sunt si fraieri care cumpara "imitati" (si can zic ca imitati ma refer la faptul ca are doar carcasa de plastic probabil era de jucarie...) de camere foto Sony cu 60 ron si cat i-am amicului vezi ca ceva este putred prea lasa si d c nu o scoate afara din ambalaj sa o vezi mai bine... nu o lua... el nu ca este sansa unica... intradevar a fost sansa unica dar nu pentru el... In other news stiu de o singura persoana care a avut noroc... a luat un HDD de 1.5 TB la 30 Ron...

12. #7012 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Nu, nu ii dai niciun ban, daca ai fi gasit telefonul pe strada si atunci l-ai fi dus la politie, atunci proprietarul din bun simt ar fi trebuit sa iti dea o maslina o scobitoare ceva.Dar din moment ce mi sa "furat" obiectul respectiv nu ma vad obligat sa dau niciun banut celui care l-a cumparat de la hotul care mi-a furat mie acel lucru.

13. #7013 SP
    Quote Originally Posted by GuCOZA View Post
    Nu, nu ii dai niciun ban, daca ai fi gasit telefonul pe strada si atunci l-ai fi dus la politie, atunci proprietarul din bun simt ar fi trebuit sa iti dea o maslina o scobitoare ceva.Dar din moment ce mi sa "furat" obiectul respectiv nu ma vad obligat sa dau niciun banut celui care l-a cumparat de la hotul care mi-a furat mie acel lucru.
    Omule , este ca si cum i-ai oferi recompensa...dar in fine...vreau sa spun ca i-ai oferi bani din respect , dar asta nu inseamna ca esti obligat.

14. #7014 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Quote Originally Posted by Strike105X View Post
    Asa cum sunt si fraieri care cumpara "imitati" (si can zic ca imitati ma refer la faptul ca are doar carcasa de plastic probabil era de jucarie...) de camere foto Sony cu 60 ron si cat i-am amicului vezi ca ceva este putred prea lasa si d c nu o scoate afara din ambalaj sa o vezi mai bine... nu o lua... el nu ca este sansa unica... intradevar a fost sansa unica dar nu pentru el... In other news stiu de o singura persoana care a avut noroc... a luat un HDD de 1.5 TB la 30 Ron...
    In other words dacă eşti prost, plăteşti.

15. #7015 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar

16. #7016 SP
    Member Devergo's Avatar
    Quote Originally Posted by Madk91 View Post
    never trust "can i run this" websites.
    Imi zicea la un joc ca nu pot sa rulez...jocul imi da >60 fps la maximum settings.
    DA 2?

17. #7017 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    Quote Originally Posted by DeeJay-RainY View Post
    Omule , este ca si cum i-ai oferi recompensa...dar in fine...vreau sa spun ca i-ai oferi bani din respect , dar asta nu inseamna ca esti obligat.
    dar hei, omul a returnat telefonul din proprie initiativa, ca sa primeasca respect, sau a fost sesizat de "organele competente" ?!

18. #7018 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Tu ce spui ?

Quote Originally Posted by Daniel View Post
    Tzeapa originala... azi am fost sunat de o tipa de la politie... care mi'a spus ca telefonul meu este furat (SE Elm) si trebuie sa il predau la politie ca daca nu imi trimite citatie acasa
    Acuma prinde orbu, scoatei ochii

19. #7019 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Lasa telefonul! Exista lucruri mai importante pe planeta!

AU SCUMPIT BENZINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

20. #7020 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Ce bine că circul pe bicicletă

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.