Ia cu paine sa nu ti se aplece.
Telefonul a fost cumparat SH evident de la un individ care sigur se ocupa cu ''sterpelirea'' telefoanelor. Daca as fi stiut ce urma sa se intample cu siguranta nu il mai achizitionam (nu aveam nici o ideea ca se pot monitoriza telefoanele). Am fost la politie si totul a decurs ''ok''. Am predat telefonul, proprietarul este fericit iar eu raman cu gaura in portofel.
Din cate am inteles eu, telefoanele mai noi care sunt cumparate direct de la orange/vodafone/cosmote contin un microcip. Nu stiu ce e cu microcipu ala insa cu siguranta cu ajutorul lui m'a ''depistat''. Tipa stia totu`: ziua in care mi'am cumparat telefonu, data, ora chiar si momentul in care am introdus cartela in telefon. Avea toate apelurile, mesajele etc. Cand am intrebat cum a facut rost de aceste informatii mi'a bagat o replica de gen: ''E treaba noastra, a organelor de politie''.
Cel mai probabil tipa detinea acele data din cauza propietarului de la care a fost furat telefonul, care se pare ca lucra la Securitate
Ps: Scuzati eventualele greseli dar scriu pe fuga si nu am timp sa dau edit![]()
Cunosc si eu cazuri asemanatoare si proprietarul nu si-a recuperat banii niciodata iar tipul care l-a shmanglit a ajuns la aer conditionat.Poate te intelegi cu proprietarul sa-ti dea macar o parte din bani.
Da clar, omului i se fura telefonu, acum tre sa dea bani ca un pusti cumpara telefoane ciordite?![]()
DeeJay RainY - Stage II [Romanian Mix 2011] / VPlay
Astept pareri din partea voastra !![]()
cum pana mea sa-ti cumperi telefoane de la oameni "dubiosi"si mie mi s-a oferit acum un an un n97 pentru doar 50 de ron, aveam in portofel peste 50 ron, dar i-am zis "no thx". cand i-am povestit faza lui unchiu-meu, care e politist, mi-a zis ca astea noi au un cip si se poate detecta foarte usor telefonul si ramaneam si fara telefon si fara $.
Asa cum sunt si fraieri care cumpara "imitati" (si can zic ca imitati ma refer la faptul ca are doar carcasa de plastic probabil era de jucarie...) de camere foto Sony cu 60 ron si cat i-am amicului vezi ca ceva este putred prea lasa si d c nu o scoate afara din ambalaj sa o vezi mai bine... nu o lua... el nu ca este sansa unica... intradevar a fost sansa unica dar nu pentru el... In other news stiu de o singura persoana care a avut noroc... a luat un HDD de 1.5 TB la 30 Ron...
Nu, nu ii dai niciun ban, daca ai fi gasit telefonul pe strada si atunci l-ai fi dus la politie, atunci proprietarul din bun simt ar fi trebuit sa iti dea o maslina o scobitoare ceva.Dar din moment ce mi sa "furat" obiectul respectiv nu ma vad obligat sa dau niciun banut celui care l-a cumparat de la hotul care mi-a furat mie acel lucru.
Lasa telefonul! Exista lucruri mai importante pe planeta!
AU SCUMPIT BENZINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Bookmarks