Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 374 of 752 FirstFirst ... 274 324 364 372 373 374 375 376 384 424 474 ... LastLast
Results 7,461 to 7,480 of 15028

Thread: SpamBox XL :>

1. #7461 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    ^Nu o să te �ntreb cum ai descoperit melodia asta...
    Pe www.manelenoipentruoamenishukari.ro , sunt sigur...

2. #7462 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Bingo!

3. #7463 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Top Comments

"frumoasa melodie....pe liviu il prinde bine orice gen e un "cameleon" felicitarile mele pentru el, eu il consider cea mai buna voce dn Romania"
    Are cea mai buna voce, ce sa mai...

4. #7464 SP
    Teraflops Graft's Avatar

---------- Post added 20-03-2011 at 07:19 PM ----------

5. #7465 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ce-i cu linistea asta p'aici!?

6. #7466 SP
    Member miami's Avatar
    E linistea de dupa weekend

7. #7467 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Inaintea furtLUNIi

8. #7468 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

9. #7469 SP
    Quote Originally Posted by miami View Post
    E linistea de dupa weekend
    Ce-i aia weekend?

10. #7470 SP
    Member Ripjaws's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Ce-i aia weekend?
    stii tu, e chestia aia dinainte de luni.

11. #7471 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

"I was a happy and quite normal person before watching this. Not anymore."

12. #7472 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    LOOOOOL, au chestii super ciudate, dar numai ei au reusit sa imi creeze fiori pe sira spinarii la anime-uri, ma refer la lupte, povesti super triste si tot asa

13. #7473 SP
    Quote Originally Posted by Ripjaws View Post
    stii tu, e chestia aia dinainte de luni.
    Eu n-am decat Luni, Marti, Miercuri, Joi, Al doilea Joi, Vineri, Al doilea Vineri.

14. #7474 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    The evolution of controllers.
    Attached Images Attached Images pcl_controllers_1300_1121.jpg

15. #7475 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    @RaverX nu inteleg rostul postului tau? eu doar ii explicam lui tphase ca nimeni de pe forum "nu dati la o parte, ignorati, banati, injurati, scos ochii ", doar ca exist ti-a atras atentia, e adevarat ca intr-un mod ironic, ca nu ai postat unde trebuie, crezand ca ai postat colectiile tale de placi grafice si cutii. eu ti-am dat si thanks la postul respectiv, pe mine m-a deranjat putin ce a zis tphase mai sus
    Si pe mine m-a deranjat cand la coltul de rai am facut update cu rig-ul de SLI de GTX 470 si mi-ati sters postul ca vezi doamne, in coltul de rai nu pot sa coexiste si console si riguri high end de placi video, cand am fost facut cel mai mare gunoi de pe forumul asta, tigan imputit pe privat [de catre oameni de aici de pe forum], cand mi s-au scos ochii ca va poluez si intoxic cu nu stiu ce replici in thread-ul in care imi exprimam nemultumirea referitor la modul precar in care se prezinta vizual Crysis 2 pe PS3 comparativ cu surata lui de pe PC [in conditiile in care alte jocuri se prezinta exemplar pe PS3], si multe altele.

http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post575221

@tphase: iar incepi sa ne intoxici cu aceleasi replici pe care le foloseai si acum un an si acum doi ani
    http://www.consolegames.ro/forum/f7-...-a/#post112825

tphase asta e cel mai mare gunoi de pe forumul celalalt si de pe forumul asta.
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    @tphase... stii care este problema? Ai aceleasi replici si aceleasi nemultumiri constant de cand ai inceput sa faci comparatii pc/console. Nimic nou in ceea ce spui, mereu. Doar te plangi ca lumea te da la o parte sau doar spui ca jocurile pe console arata jalnic si ca pc "rulz". Ai spus altceva nou de vreo 2 ani incoace?

Pe acest forum se discuta despre orice. Vrei sa afli cum se fac oua prajite? Sigur vei gasi. Dar cand intri pe n threaduri ale unor jocuri si incepi sa arunci cu noroi, deja este alta poveste. Acum este Crysis 2, ieri era Crysis N, acum un an era Bivolita pe franghie si tot asa.
    Nu tin minte in ultima vreme sa ma fi vazut a spune ca consola e proasta... cum ai ramas tu cu impresia despre mine. Ai niste fixuri impotriva mea si aia e, orice scriu interpretezi cum ai tu chef. Ia citeste cati MULTI ALTII sunt interesati si discuta de comparatii intre platforme si sunt nemultumiti de aspectul grafic de pe PS3 / Xbox, pentru ca ASTA E ARATA SLABUT acest joc specific [fata de ce s-a promis initial], care e problema ca imi manifest nemultumirea? N-am spus ca consola e proasta, ca cei care se joaca pe ea is prosti, am spus ca un nenorocit de joc arata prost, contrar promisiunilor, n-am voie?

http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post574573
    http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post574663
    http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post574667
    http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post574733
    http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post574768
    http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post574872
    Attached Images Attached Images 1.png 2.png 3.png 4.png 5.png

16. #7476 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    @tphase... stii care este problema? Ai aceleasi replici si aceleasi nemultumiri constant de cand ai inceput sa faci comparatii pc/console. Nimic nou in ceea ce spui, mereu. Doar te plangi ca lumea te da la o parte sau doar spui ca jocurile pe console arata jalnic si ca pc "rulz". Ai spus altceva nou de vreo 2 ani incoace?

Pe acest forum se discuta despre orice. Vrei sa afli cum se fac oua prajite? Sigur vei gasi. Dar cand intri pe n threaduri ale unor jocuri si incepi sa arunci cu noroi, deja este alta poveste. Acum este Crysis 2, ieri era Crysis N, acum un an era Bivolita pe franghie si tot asa.

---------- Post added 21-03-2011 at 11:12 AM ----------

Nu inteleg ce legatura are postul meu, cu injuriile pe care ti le-au adus alti useri.

17. #7477 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Si eu imi folosesc in principal PC-ul pentru gaming si postez despre gaming pe PC si ciudat ca nu am avut niciodata probleme cu nimeni (bine defapt a fost un idiot, dar acela a primit ban ca avea probleme cu toti)... Cat despre Crysis 2 cum este inferior asta nu este vina consolelor, ci in principal vina multor consumatori in principal a user-ilor high end care nu au fost in stare sa isi deie seama ce au vrut sa faca dev-i cu primul Crysis.

PS: stiu ca este arie spam dar nu pare la locul ei discutia ...

18. #7478 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Djokovic > Nadal > Federrer

Shaorma la haleala > Shaorma Dristor
    Cola> Pepsi
    Chelsea>Barcelona

Discuss

19. #7479 SP
    Member angellicus's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Djokovic > Nadal > Federrer

Shaorma la haleala > Shaorma Dristor
    Cola> Pepsi
    Chelsea>Barcelona

Discuss
    PC > Console Sorry, nu m-am putut abtine
    Omul are voie sa scrie absolut ce vrea atit timp cit nu incalca regulamentul forumului
    Tphase, prostia e frustranta. Mi se pare trist sa vad ca anumiti useri de pe acest forum trimit astfel de mesaje, dar nu te lasa coplesit de prostia lor. In locul tau, le-as da userilor respectivi o mina de ajutor si i-as ajuta sa isi mute prostia pe alte forumuri. ( ai moderatori, ai username ). Dar nu te lasa frustrat de asemenea fenomene ca o sa innebunesti. Eu colectionam pietre din rauri, big whoop!

Tray, faza cu Cola> Pepsi? Se mai pune problema?! Cola FTW!

20. #7480 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by angellicus View Post
    PC > Console Sorry, nu m-am putut abtine
    Omul are voie sa scrie absolut ce vrea atit timp cit nu incalca regulamentul forumului
    Tphase, prostia e frustranta. Mi se pare trist sa vad ca anumiti useri de pe acest forum trimit astfel de mesaje, dar nu te lasa coplesit de prostia lor. In locul tau, le-as da userilor respectivi o mina de ajutor si i-as ajuta sa isi mute prostia pe alte forumuri. ( ai moderatori, ai username ). Dar nu te lasa frustrat de asemenea fenomene ca o sa innebunesti. Eu colectionam pietre din rauri, big whoop!

Tray, faza cu Cola> Pepsi? Se mai pune problema?! Cola FTW!
    Mă, tu cărți cetești?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.