Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 381 of 752 FirstFirst ... 281 331 371 379 380 381 382 383 391 431 481 ... LastLast
Results 7,601 to 7,620 of 15028

Thread: SpamBox XL :>

1. #7601 SP
    Member AVoF's Avatar

O saptamana daca stateam singur cu poza tipului in fata ultimul lucru la care m-as fi gandit ar fi fost ca-i fan Hanna Montana...

2. #7602 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Ce se poate intampla daca nu platesc amenda de la autobuz? (m'a prins controloru)

3. #7603 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by AVoF View Post
    O saptamana daca stateam singur cu poza tipului in fata ultimul lucru la care m-as fi gandit ar fi fost ca-i fan Hanna Montana...

Chie Gievara

4. #7604 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Ce tripla combinatie de insigne IoI.

5. #7605 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar

6. #7606 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    @ Graft : Daca eram in bucuresti veneam sa va insotesc. Dar nu am cum sa ajung.

Daca veneam , as fi adus cu mine un Dvd pe care as fi scris cu markerul "CRYSIS 2"

7. #7607 SP
    Teraflops Graft's Avatar

8. #7608 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by Daniel View Post
    Ce se poate intampla daca nu platesc amenda de la autobuz? (m'a prins controloru)
    Daca ai o casa, masina sau ceva pentru care sa fie impozit PE NUMELE TAU, ti se pune la impozit. Altfel, mi se pare ca nu se intampla nimic cu ea... ramane valabila timp de cativa ani (deci daca peste un an cumperi o masina, se pune la impozit) si apoi se anuleaza.

Sunt sigur de partea cu impozitul, dar de anularea ei doar am auzit.

9. #7609 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    @ Daniel : Eu mereu merg cu acelasi bilet de 3 luni nu l-am capsat , dar il tin la-ndemana in caz ca se urca un control sau ceva , si stau mai pe langa capsator.
    Eu chiar nu am prins niciodata control...decat pe tren , dar acolo dau 5 lei pe bilet cu reducere , decat sa dau la nas (ca tot atat ar trebui sa ii dau)

PS: Never mind.

10. #7610 SP
    Member miami's Avatar
    Ooooo daaa...Che Guevara fan revine

11. #7611 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Quote Originally Posted by Daniel View Post

Mda asa am patit acu o luna sau doua, chestia penibila e ca am compostat in 3 autobuze, iar la al 4-lea care l-am luat doar o statie...BANG.Iisus o plateste...

12. #7612 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    Mda asa am patit acu o luna sau doua, chestia penibila e ca am compostat in 3 autobuze, iar la al 4-lea care l-am luat doar o statie...BANG.Iisus o plateste...
    Regnul animal, r�de de tine.
    Attached Images Attached Images cat_laughing_out_loud.gif il_fullxfull.63465116.jpg 346_dog_laughing.jpg lion-laughing.jpg

13. #7613 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    uuu.. din ce in ce mai multe zvonuri despre urmatoarea generatie de console ce va trebui sa apara cat de curand PS4 or Xbox 720 i'm waiting , a trecut prea mult timp fara consola .

14. #7614 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Nu inteleg de ce ii spuneti Xbox 720 ? Ce, 360-ul vine de la 360 de grade ? NU.

15. #7615 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Ba da, de la 360 de grade vine acel 360 in numele xbox-ului.

16. #7616 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Nu inteleg de ce ii spuneti Xbox 720 ? Ce, 360-ul vine de la 360 de grade ? NU.
    cum ai vrea sa-i spun, Xbox 3? daca acesta e "numele de cod" in zvonuri si oricum daca spui X720 toata lumea intelege la ce te referi .

17. #7617 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Tocmai am aflat voi fi tatic a 2-a oara ))))))))))))))))

18. #7618 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post

Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19. #7619 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Daca ai o casa, masina sau ceva pentru care sa fie impozit PE NUMELE TAU, ti se pune la impozit. Altfel, mi se pare ca nu se intampla nimic cu ea... ramane valabila timp de cativa ani (deci daca peste un an cumperi o masina, se pune la impozit) si apoi se anuleaza.

Sunt sigur de partea cu impozitul, dar de anularea ei doar am auzit.
    Bine ar fi sa fie cum zici tu. Acelasi lucru mi l'a zis si un baiat de la scoala. Bleah, oricum nu am nimic pe nume
    Quote Originally Posted by Madk91 View Post
    @ Daniel : Eu mereu merg cu acelasi bilet de 3 luni nu l-am capsat , dar il tin la-ndemana in caz ca se urca un control sau ceva , si stau mai pe langa capsator.
    Eu chiar nu am prins niciodata control...decat pe tren , dar acolo dau 5 lei pe bilet cu reducere , decat sa dau la nas (ca tot atat ar trebui sa ii dau)

PS: Never mind.
    Si la mine e prima oara cand ma ''intalnesc'' cu controlorii in vreo 2-3 ani de cand folosesc bus'ul (il folosesc foarte rar). Am vrut sa pun in practica tehnica de ''hit & run'' dar tipu` stia deja la ce'mi sta capu si a pus mana pe mine

Eh, go on !

20. #7620 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Slabut... Luigi cred ca are gradinita deja... /joke

Felicitarile mele!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.