Spuneti-mi si mie cat mai repede va rog cum pot ajunge in Liberty Mall plecand de la Unirii, am nevoie cat mai repede.
Spuneti-mi si mie cat mai repede va rog cum pot ajunge in Liberty Mall plecand de la Unirii, am nevoie cat mai repede.
Astazi am primit amenda de autobuz in posta (amenda primita acum 3-4 luni). Era normal sa imi vina somatie acasa? Daca nu platesc se poate intampla ceva sau se aplica ceea ce mi'ai zis trickz acu` ceva timp, cum ca ar intra la impozit doar daca am ceva pe nume, ceea ce nu este cazul...Please help![]()
wooohooo ! card de 50lire PSN luat la 50RON din carrefour
LE: carrefour Oradea. card psn 50 lire. ultima bucata (i guess)
Cineva din Brasov cu smartphone cu internet mobil pe-aici ? Sa ne mai zica una alta despre bataile intre suporteri si jandarmi din piata sfatului![]()
Am descoperit ceva, nu stiu daca stie cineva dar daca scrieti REPEAT in url-ul de la un video de pe youtube, se repeta, e bun pentru melodii. EX : www.repeatyoutube.com/watch?v=CpEOErRV-u4
Nu se mai majoreaza la impozit, se inscrie in cazierul fiscal. Cand o sa vrei sa faci o tranzactie mai importanta ce necesita eliberarea cazierului fiscal iti figureaza amenda ca neplatita si nu poti sa faci tranzactia pana nu o platesti. Partea buna e ca nu se mai aplica penalitati![]()
m0ar! #4440
Bookmarks