Well, spam-ul s-a mutat la locul sau, in aria de Off-topic. Probabil se va si re-contoriza, pentru ca ne cauzeaza o groaza de probleme faptul ca nu se iau in calcul posturile de aici. La urma urmei, asta este... sunt tot posturi, chiar daca au mai mica sau mai mare relevanta pentru forum. Mai ales ca vad ca unora le place aria de Spam mai mult decat ariile dedicate...
Bune, rele... sunt tot posturile voastre. Si vor ramane forever pe CG... Asa ca in locul vostru m-as gandi de 2 ori inainte de a scrie. Eu de exp. ma uitam pe niste forumuri unde scriam acum 12-15 ani... si ma bufneste rasul cand mai vad ce prostii scriam
So, inainte sa scrieti ceva aici, aduceti-va aminte ca vor veni copiii si nepotii si vor rade de voi![]()
Să vezi de acum posturi din partea unora, nu dăm nume, doar de dragul de a mai adăuga niște cifre la contoar ..
Top 100 Modern Video Games - IGN
Cel mai mult surprinde absenta MGS 4 ! Adica ii dai un review de 10 ( rar pe IGN ) dar editorii care au alcatuit topul nici macar pe locul 100 ocupat de Demon's SoulsIf there's one question we get all the time on My IGN and Twitter, it's "I just picked up [insert modern video game machine]. What should I play?" That's why we made this list of the Top 100 Modern Video Games. If you just came out of the persistent vegetative state you've been in since just before the Xbox 360 ushered in the era of high definition, these are the games we think you should play from the six years that have made up the current console generation. And yes, we worked in the coolest PSP, DS and mobile games that came out during that timeframe, too.nu-l plaseaza. Eu sincer cred ca l-au omis. Mai jos aveti topul integral daca nu vreti sa navigati prin suta de video-uri de pe IGN.
vai ce top!total aiurea serios tu pui bbc2 pe 50,uncharted pe 7??!?!?!?!?!!?atat merita WTF!!!! frate astia-s distrusi
Fable 2 e pe locul 63 , iar Crysis pe 94 ... interesant . Personal nu sunt de acord , dar a fost deja decis.
Bookmarks