Ungurii nu mor, se schimba(era cu prostii da merge si asa)
Mergi la pensiune si nu poti sta daca nu esti ungur![]()
Ungurii nu mor, se schimba(era cu prostii da merge si asa)
Mergi la pensiune si nu poti sta daca nu esti ungur![]()
Funny thing ! Uitati-va timp de 20 secunde la logo-ul UFK fara sa clipiti, dupa care uitati-va pe perete si clipiti de mai multe ori, si ce vedeti ?Steagul Japoniei.
Am si eu o mare rugaminte: Are cineva un card de 48h pentru Live? Raman dator !! Please...
A vazut cineva noua reclama de la Prigat? (sau cum s-o scrie) Aceea in care au copiat ideea de la Annoying Orange.
runescape. grafica ii primitiva pt ca jocul e facut in java. Da grafica nu e tot. Lumea e imensa, daca il joci free ai 20 de skiluri,, daca esti membru si dai 6 dolari pe luna ia 30 de skiluri si alte chestii. Eu am jucat free 2 ani inainte sa ma fac membru pt o vara. Eu zic ca e un joc mortal. Nu-i de mirare ca e al 2lea cel mai jucat MMORPG din lume.
Intrebare...cei cu strainii care tot posteaza aici : http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post657666 ?![]()
Cred ca au ascultat si ei melodia de mai jos, si de aceea:
Acum serios vorbind, ii putem noi opri? I mean... nu fac rau... pun wallpapers, se chinuie cu google translate... Le-am creat pana si o arie dedicata: Foreign, dupa ce am vazut ca s-a chinuit omul sa scrie review si l-a tradus cu Google Translate. Pacat ca noi nici fara Google Translate nu prea activam pe sectiunea respectiva
P.S. Si mai serios vorbind, va dati seama daca am deveni "internationali"... ce nebunie ar fi pe-aici? Cred ca ar trebui un server mai puternic![]()
Bookmarks