Geniala reclama!
Mugabe a ramas singur.
Chineza dupa cum merg lucrurile, dar nu te-as sfatui! Cu japoneza merge chiar foarte bine!
Diferenta: Chineza 40k Kanji care trebuie cunoscute pentru citit/scris fluent. Japoneza - in jur de 2k! Daca reusesti sa inveti japoneza, te-ai scos! Oricum, o sa iti ia ceva ani! La Chineza, daca nu ai memorie de elefant poate dura si zece ani pt. citit/vorbit/scris! Asta in idea ca nu o sa inveti in China ca sa fii inconjurat permanent de limba!
ce fac baietii? aveti chef sa ajutati un coleg forumist? :"> Am de facut un assignment pentru urmatoarele saptamani: Actors in video games. Si eu am de scris cateva chestii depsre cateva topic-uri. Ce as vrea e sa imi propuneti cateva exemple si de ce nu niste chestii mai speciale care le-as putea scrie acolo (unele le-am tinut minte din diferite stiri, reviste, site-uri de gaming etc...da evident ca multe mi-au scapat). Am de scris despre:
1. Casting- aici am zis de diferite auditii si moduri in care angajeaza diferite persoane pentru voice acting da si ca sa ii ajute cu motion capture-ul... Am zis de auditia lui Nolan North pt rolul lui Drake pentru ca acolo nu l-au pus sa citeasca nici un scenariu, da l-au rugat sa faca ceva "off-the-page"...si deaia prefacea ca are niste pistoale, aluneca si se tara pe podeaua din sala etc.
2. Art design for established characters- aici am zis de diferite personaje care au fost modelate in functie de personalitatea actorului, dar si de aspectul sau. Singurul exemplu care mi-a venit in minte a fost Yvonne Strahovski care nu doar ca a jucat rolul lui Mirlada din ME, dar a fost si model pentru crearea personajului.
3.Rea people instead of actors: poate aici ma ajutati cel mai mult. De ce sa aleaga jucatori si nu actori. Singurul exemplu care l-am gasit in momentul de fata a fost Cung Le care e un fost middleweight champion la MMA. Tin minte ca si la E3-ul de anu acesta parca a venit ceva basketbalist care a jucat live noul NBA parca (l-au ales pe el deoarece el a facut si niste mo cap pentru joc). La alte jocuri de la EA nu stiu care e situatia... ma gandesc ca asa procedeaza si la Fifa, NHL etc. Da nu stiu de exemplu daca la Fifa Street 12 il vor folosi pe Messi doar ca vedeta de coperta sau chiar va ajuta si el la crearea jocului.
Deci daca aveti alte exemple sau cazuri speciale, va rog sa nu ezitati sa postati. Sa aveti o duminica placuta![]()
Bookmarks