Lumina cu 458 m/s ? Cu doar aprox. 100 m/s mai rapida decat sunetul ? Stiam ca viteza luminii e aproape de 300.000 km/s.
Printable View
Lumina cu 458 m/s ? Cu doar aprox. 100 m/s mai rapida decat sunetul ? Stiam ca viteza luminii e aproape de 300.000 km/s.
Asa e, e 300.000 km/s. Am castigat pariul cu tata.:D I'm one step closer to AC Brotherhood:)
Putem sa facem si noi pariuri cu tatal tau ? :evil: Nu de altceva, dar nu ar strica un Kinect lol
lol
Outwear™Quote:
Duminica, 21 noiembrie, la sfarsitul unei saptamani agitate, ne strangem la Outwear pentru o prima intalnire a pasionatilor de Guitar Hero. E timpul sa iesim de prin nu-stiu-ce basement sau garaj si sa cantam cu adevarat in fata lumii.
Pentru a condimenta intalnirea punem la bataie premii pentru cele mai promitatoare staruri rock precum si pentru costumatiile lor. Premiile constau in jocuri pentru console video sau haine din magazinul Outwear.
Pentru amatorii de senzatii acustice regulile sunt destul de simple: fiecare trupa va avea 4 membri: voce, chitara, chitara-bass si tobe, iar nivelul de dificultate va fi �medium�. Trupele vor interpreta 2 piese: una la alegere si una trasa la sorti, iar costumatia fiecarei echipe inscrise va fi [obligatoriu] in ton cu numele ales.
Acestea fiind zise, inscrierele echipelor se pot face la adresa de mail [email protected] pana pe data de 18 noiembrie urmand ca pe 21 noiembrie, cu incepere de la ora 19 sa dam drumul la acorduri.
OMG...
http://www.youtube.com/watch?v=Uoc4_pgxb5U
7 ani am de cand stiu melodia...decat versurile "Falling , losing , focus"
Melodia asta nu e cinestie ce , dar fredonam in timp ce jucam cu n00bi 1080 Avalanche , la un cabinet de gamecube prin 2003.
And now i have found it atlas!
cum se numeste melodia aia de pe vibe ... de fluiera prin ea:D ??mersi
Pro tv rapid rapid!!!!!!!!!!1
Hopa!
[ Exclue LS ] FreePSX : l'�mulateur Playstation par LS est dans les tuyaux !
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::e vil:
15 ANI DE TOP | Powered by MTV si ProFM
brings back memories
schimba anii din meniu, peste 2008 oricum nu ma uit nici eu
mda 2009&2010 anii lui pu*a
Cand eram eu mai micut erau cateva formatii bune: Simplu, Voltaj, Cassa Locco, etc. Si acum sunt formatii destul de bune, dar eu unu nu prefer house-ul. Old school is better.
tiki taka barcelona
Uhm...
Ozone-Dragostea din tei ar merita titlul...este cunoscut in toata lumea...e catchy...e fun ....e perfect! (chiar daca e mai pueril)