Consola este si 360-ul, dar vreau sa incerc exclusivitatile de pe PS3 si mi se pare mai convenabil avand in vedere ca sunt mai multe jocuri SH pe forum (ceea ce imi permite si mie sa imi vand jocurile mai departe la o suma mai mare de 40 lei).
Printable View
Consola este si 360-ul, dar vreau sa incerc exclusivitatile de pe PS3 si mi se pare mai convenabil avand in vedere ca sunt mai multe jocuri SH pe forum (ceea ce imi permite si mie sa imi vand jocurile mai departe la o suma mai mare de 40 lei).
+ ca ai onoarea sa il ai pe angelictouch in friend list ;) ...joke :( ..sa zici cand faci trecerea sa iti dau jocuri pe psn :D
Te bag in lista de friends doar daca mai suporti un meci cu Rammus al nostru lol (nu mai stiu ce nick avea, dar il gasesc eu). Glumesc, am sa te anunt cand fac trecerea, merci.
concursul de la lansare hot pursuit= total fail :))
Ba pardon, Need for Shift
Need for Better Games Than Shift;)
Honord ai fost si tu?
Naz,te asteptam pe PSN (:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
She's HOT :x lol
Stiti vreun site unde pot sa deschid un magazin online de haine, in care tot ce trebuie sa fac e sa pun designul ?
( fara FoxPrint - e de tot cacatul )
Imi puteti recomanda filme gen Final Fantasy VII Advent Children?
Etsy e foarte friendly din c�te știu, dar n-am idee c�t de customizabil este pe partea de design.
Etsy :: How To Sell on Etsy
-
Depinde și de platforma pe care vrei să o folosești, teme găsești g�rlă pe net pentru Wordpress, osCommerce, Magento, Zen Cart, Joomla, etc.
ShopTo sunt de incredere ? Am gasit mai multe jocuri la preturi mult mai mici decat pe Zavvi, dar am vazut ca era un thread mai vechi in care spuneati sa avem grija cu ShopTo. Acum sunt mai OK ?
parca recent au reinceput problemele cu shopto :D ... deaia am si zis sa iau Ghost of Sparta de pe site-ul lui RobertDinu decat shopto ;). Poate acuma nu mai au problema ...
Girls = Huge ****ing liars and they must die.
---------- Post added 22-11-2010 at 01:01 PM ----------
...�mi place c-au implementat pe youtube sistemul remember file position (nu-mi pasă dacă nu așa-i zice). Vroiam să revăd un clip și surpriză :) - a �nceput fix de unde a rămas ultima dată.
Good stuff.