n-as baga mana in foc. cunosc cateva fete si nu sunt deloc ca ei. tocmai de-asta intreb.... parca s-a tampit lumea, fetele care sunt "fete" in adevaratul sens al cuvantului se gasesc foarte rar lol. de baieti nu mai zic...
Printable View
n-as baga mana in foc. cunosc cateva fete si nu sunt deloc ca ei. tocmai de-asta intreb.... parca s-a tampit lumea, fetele care sunt "fete" in adevaratul sens al cuvantului se gasesc foarte rar lol. de baieti nu mai zic...
so true. Acele specii de fete se uita mai intai la portofel/masina/haine in loc sa se uite la personalitate/maniere/intelect/si multe altele. Si raspunsul este simplu : Cause we are living in a material world \:D/
http://www.youtube.com/watch?v=8V3qa1FTUYo
baaai ce portofel ca aia pe care i-am vazut sunt saraci lipiti :|
daca aveau bani intelegeam foarte bine, nici nu mai puneam intrebarea... its not a material world, its a FCKED UP world lol
Nu sunt deloc proaste, sunt practice :). Atata timp cat exista astfel de "oameni" (a se observa ghilimelele :) ) care le dau bani sa isi cumpere tot felul de prostii care la varsta asta (< 25 de ani) sunt un fel de mirodenie nu mai conteaza ce trebuie sa ofere pentru a avea parte de ele.
Mai rau e ce se intampla atunci cand formele incep sa isi mai piarda din frumusete si vor fi schimbate ca o pereche de sosete, iar atunci vine vremea cand se dau cu capul de toti peretii si poate isi revin (desi intr-adevar, sunt rare cazurile).
Cat despre personalitate/maniere/intelect, e normal sa nu fie luate in seama, fiti sinceri, voi ce admirati intai la o fata? :evil:
Pai depinde, in lumea mea sunt doua tipuri de fete:
Fata de unica folosinta: care intr-un fel se gaseste mai sus, arata bine dar gandeste ca o gaina, e buna doar pentru un lucru dupa care n-ar trebui sa mai ai vreo treaba cu ea lol
Fata "fata": unde nu se pune accent asa mult pe "trasaturi vizuale" ci mai mult pe cap si suflet - asta e fata de tinut aproape.
Cel putin asa le vad eu...
Chinese Zodiac - Chinese Astrology from ChineseZodiac.com
:(Quote:
Your Chinese zodiac sign is Tiger.
I'm a Monkey! Si 90% din ce scrie acolo e adevarat...
BTW @RonanN1 why so sad? lol
hai real madrid... :))):)))
Wo shi Capra de Metal! HELL YEAH METAL! \m/.
Profi mei de chineza sunt ridicoli...silly chinese people.
Băiatul e perseverent :
[Tutorial] Walkthrough-uri Romanesti cu comentariu - Computer Games Forum
Your Chinese zodiac sign is Pig.Water Pig ! :))
Horoscope for the Pig , today you shall explore a whole new world. Filled with great danger ...but you will be backed-up by a loving hand. SPIDER PIG...SPIDER PIG! :))))
Fiecare dintre noi are la un moment dat nevoie de mai puțină sau mai multă atenție, omul a găsit de cuviință că așa o să iasă �n evidență, ce nu ai �nțeles? :D
Intrati in GOOGLE translator copy paste la:
pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk
Dati sa traduca din Germana in Germana si apasa PLAY
Lady Gaga! Woooo! :)
Tocmai am primit toate partiturile ei, pentru pian, cadou de la o prietenă super enervantă =D>
Acum am ocupație p�nă ce-mi ajunge Do-Don-Pachi [Resurrection] Dai-Fukkatsu Ver. 1.5 din Japonia lol
Eu sunt Water Rooster. lol
IoI epic cat fight:
http://www.youtube.com/watch?v=cbBlYfTbA44
Cu epic soundtrack :)).