Yay, tocmai ce am aflat ca sunt de serviciu pe liceu azi :D. Toata ziua numai pe forum :)
Printable View
Yay, tocmai ce am aflat ca sunt de serviciu pe liceu azi :D. Toata ziua numai pe forum :)
Am avut azi un noroc excelent, m-am dus la real pentru niste cumparaturi si m-am uitat si la sectiunea PC unde am gasit un Verbatim Rapier V1 Gaming Mouse la 44,5 Ron (fiind normal in jur de 139 Ron parca), mouse-ul vine cu o gentuta pentru el si una pentru greutati (5X 4.5 grame), "on the fly" are 5 setari pentru dpi de la 800 la 3200 dpi plus ca se pot definii 7 cu software-ul de la 400 la 3200 dpi, in rest ce sa spun se pot programa cu software-ul butoane de la tastatura la el si se poate face bind de pana la 3 macro-uri pe butoanele lui, sunt foarte mutltumit de achizitie recomand daca cineva din CJ mai este in cautare ^^. Atata tot ca o sa-mi ieie ceva pana ma obisnuiesc cu forma lol dar mai mult ca sigur nu mai mult de cateva ore :).
Avand in vedere ca mi-a sosit si Saitek-ul PS2700 de la PC garage gaming controls this year are perfect :D.
...tocmai am băut 2L de Red Bull (fără pauză). Acum aștept să vedem ce se �nt�mplă :-SS lol
Playin Battlefield free4play Closed Beta, Boooya!!
�ți las ție adaptorul X360/PS3 :p
��Creierul nu este un vas pe care-l umpli, ci o lampa ce trebuie aprinsa��
ATENTIE LA ENERGIZANTUL RED BULL !!!!
IN FRANTA SI DANEMARCA a fost interzisa bautura mortala, datorita componentelor sale de vitamine amestecate cu GLUCURONOLACTONA.
GLUCURONOLACTONA este un produs chimic de inalta periculozitate, folosit de catre Departamentul de Aparare din Statele Unite in anii 60 pentru stimularea moralului trupelor cantonate in VIETNAM, si actiona ca un drog halucinogen care calma stressul de razboi.Totusi efectele sale in organism au fost devastatoare si a fost intrerupt datorita numarului mare de cazuri de migrene ,tumori cerebrale si boli ale ficatului manifestate la soldatii care au consumat asa ceva.
In plus, pe cutia de RED BULL se poate citi continutul: GLUCURONOLACTONA, catalogata intre madicamente ca un stimulent.
Ce NU SPUNE cutia de RED BULL, sunt consecintele consumului, care ar obliga la o serie de AVERTIZARI:
1. ESTE PERICULOS SA-L BEI CHIAR DACA DUPA ACEEA NU FACI EXERCITII FIZICE, pentru ca prin functia sa energizanta accelereaza ritmul card�ac si iti poate provoca un INFARCT FULGERATOR.
2. Esti in pericol de a suferi o HEMORAGIE CEREBRALA, pentru ca RED BULL contine compusi care diluati in sange fac inima sa pompeze mai putin, si faci efort fizic simtindu-te mai putin epuizat.
3. Este interzisa combinarea RED BULL cu alcool, pentru ca amestecul se transforma intr-o 'bomba mortala' care ATACA DIRECT FICATUL, distrugand anumite zone care nu se mai refac niciodata.
4. Una dintre componentele principale ale RED BULL-ului este vitamina B12, utilizata in medicina pentru recuperarea pacientilor intrati in coma alcoolica. Astfel consumul energizantului produce hipertensiune si o stare de excitabilitate,ca si cum ai fi in stare de ebrietate, fara a fi baut alcool .
5. Consumul frecvent de RED BULL duce la aparitia unei serii de afectiuni nervoase si neuronale ireversibile (nu se pot recupera).
CONCLUZIE: Este o bautura ce ar trebui interzisa in toata lumea. Venezuela , Republica Dominicana, Puerto Rico si alte tari din Caribe avertizeaza celelalte natiuni ca, amestecul acestui lichid cu alcool creaza o bomba cu ceas pentru corpul omenesc.
Bafta RonanN1 !
Neah, imi amintesc de cineva (fost coleg de liceu) care dadea gata o lada (intradevar de sticle de jumate) in mai putin de o jumatate de zii si la inceput nu a fost o problema... pana si clatitele le facea cu energizant... Asa ca de la 2 L nu cred ca se va intampla ceva, dar spre binele tau nu m-as baza mult pe energizante ca pe durata lunga te distrug... Cand a realizat si el asta si sa lasat de ele pentru o perioada lunga de vreme numai era in stare de nimic...
Edit: hmmm.... citind cea scris monky este inca un motiv sa nu iti faci un obicei din asta... :| ...
Eu oricum am energie �n mine O TONĂ - nu prea are efect Red Bull la mine (și beau rar...așa c�nd mă plictisesc). Sincer să fiu...acum mi-e somn lol
MonkY, merci de info. (știam ceva, ceva...).
I'll be just fine :)
De fumat - n-am fumat �n viața mea
De băut (alcohol 120%.exe :p) - nu beau (ocazional...rar)
Cafea - n-am băut �n viața mea
...cred că-mi permite corpul c�te un Red Bull (la plictiseală) lol
�ți trebuie multă energie pentru a juca așa ceva
http://www.youtube.com/watch?v=6RJ_3MynMcA&hd=1
lol
Ronan, eu nu vreau jocurile, i le las lui nameless_fear. Ma multumesc cu casa, masina, consolele, prietena si bike'ul. Doar atat :D
The Real World Is Not As Easy As A Video Game
---------- Post added 16-12-2010 at 05:45 PM ----------
http://www.youtube.com/watch?v=tcD7LMDNG0w&hd=1
http://www.youtube.com/watch?v=ZasYv5BXQ2o
...din păcate cu al meu nu pot face :-w eu am Yomega Brain YoYo. Oricum interesant trick :) (intermediar = split the atom). Băiatul din clip folosește un Butterfly YoYo.
Si eu am tot un Yomega Brain XP si nu pot face cam nici un truc pentru ca sta in sleeper cam 2-4 secunde:(.Mi-am comandat dupa Amazon un Amazon.com: Wheels: Toys & Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/41a0BnuWDnL.@@AMEPARAM@@41a0BnuWDnL sa vad cum se comporta.Abia astept sa vina,o sa il primesc maine.
http://www.youtube.com/watch?v=mI0DKYdaxLs
*edit*
Suciule! Intră pe mess! :wall:
...el stă pe forum.
Ahahaha, ce bine e sa stai intr-un complex rezidential, nici dra*u nu poate sa iasa afara :))