Spamam , spamam , dar cu masura :)) Pana una alta , de ce nu intra lumea pe chat ?
Printable View
Spamam , spamam , dar cu masura :)) Pana una alta , de ce nu intra lumea pe chat ?
spaam :D
ce mai faceti :D?
guys nu am mai intrat de mult pe aici ,sunt si eu de 10 zile in vacanta si am zis sa butonez umpic consola dupa vreo 4 zile am luat RROD consola are garantie la Domo , nu stie cineva cum e garantia la domo iti repara consola , iti da alta noua ,o tine mult in "service", ma plimba ?
nu am avut...ziceam si eu...du-te linistit
Bai legend iar te bagi aiurea ??? A intrebat si omu ceva important , nu ce masura sa-si ia la chiloti ...
nu e problema mi-am dat seama ca a glumit . chestia e ca eu mi-am luat 360-ul acum un an si jumatate aveau la vanzare modelul din 2006 cel fara hdmi care costa 750, ma intrebam daca imi dau un jasper dinasta nou (care costa mai mult >:) ) ,o repara sau imi dau banii inapoi?
dogdan: incearca si tu sa dai o spaguta mica... pt. un "upgrade" :)
Sunt noul Showdown King <):)
Felicitari! ;;)
+3 invitatii pe tvtorrents in caz ca vrea cineva :)
---------- Post added 26-07-2010 at 09:07 PM ----------
S-au dat ..happy leechin' :P
:yoshi::yoshi: it's a double rainbow! OMG!! *happy sob*
Adaugati pe messenger id-ul: infobotro11 . E foarte tare, tine loc de dex, traducator, curs valutar, vreme, horoscop, tot ce vrei.
Unde'i spammu ala de altadata ? :(
damn this spambox is dangerous :)) . Nu am mai intrat pe thread-u asta de caeva zile , asa ca am zis sa ma uit si pe celelalte pagini . Totul a mers bine pana cand am dat de acele pagini cu ...acele asiatice :drool: =p~ . Dupaia booom ! mi s-a blocat mozilla nu odata , nu de doua ori ci de 3 ori :> . Asian chick power \m/ . A power impossible to control even in these modern times .
ar trebui sa facem un thread cu astfel de asiatice . nu honord ?:> :))
Thread cu asiatice [-O<:banana::dance::sonic::free::witch::zombieleft:: zombieright_:knuckles::babymario:
Acum sunt si noul Drag King. <):)
Vai, de cand e plictiseala pe spambox ? wtfhaxzorsarel33tinzahaus
Ibefireingmahlazors
Knock knock
who's there?
Ghana
Ghana who?
Never ghana give you up, never ghana let you dooown \:D/
Iliketurtlz
dhoublrainbowh *jizz*
oh..oh... Why did the chicken cross tha street?