eu am luat ultima comanda !!! >:)
Printable View
Deathstrike, nu toate infractiunile au ca rezultat ban forever. Mai exista si ban temporar totusi... Are insa sanse suficiente sa ajunga la un forever daca primul lui post incepe cu aratatul fundului...
Ai aici lista cu toate cele: http://www.consolegames.ro/forum/f51...-ro/#post18449
Am crezut că prima dată a luat ban pentru trolling.
BTW: De ce nu faci o secţiune �n care să postezi infracţiunile userilor, lafel ca pe CG, nu de alta dar forumul deja e mare ;) + Nu ne-am mai �ntreba de ce şi pentru c�t timp au primit ban userii serioşi, precum nameless_fear ;)
eu mai mult de curiozitate as vrea sa aflu de ce au luat ban oameni ca ronan sau rasko lol
Nu vrem sectiune separata pentru ca nu vrem sa iasa o balacareala asa cum se intampla pe celalalt forum. Noua nu ne place spalat de rufe in public, injurii si toate cele... Imi pare extrem de rau ca developerii de la vBulletin au considerat ca nu e normal ca orice user sa poata vedea infractiunile unui alt user... Sper ca in vB 4.x sa nu mai existe prostia asta...
P.S. nitrouso ne-a parasit... nu inainte de a-si demonstra limbajul de lemn insa... Calatorie sprancenata!
promit ca atunci cand voi lua ban va voi zice tuturor de ce.
see what I did there? :scary:
Exista o posibilitate sa fie facuta o astfel de sectiune fara sa fie probleme si fara sa fie si spalate rufele murdare in public, s-ar putea face o sectiune care sa fie vizionata de exemplu doar de useri cu peste 100 de posturi (sau inregistrati), iar thread-ul in care se face anuntul ca user X was banned for etc... sa fie tot timpul locked, astfel fara tiganeala ^^. Just a thought though :P.
+1 Strike105x, si sa se poata comenta pe baza faptului asta, in topicul in care user-ul X a luat ban.
As vrea ca totul sa fie chiar atat de simplu si frumos pe cat pare in posturile voastre... Din experienta multor ani de moderare insa, va deveni un fel de arie de scandal... Asa este peste tot. Stiu ca noi suntem consolisti, dar suntem totusi oameni... nu rezistam tentatiei de a manca o shaworma in public. Si ca romani adevarati, nu ne simtim bine pana nu-i umplem frigiderul cuiva... E echivalentul mersului la psiholog la americani :evil:
Cam cat valoreaza un Castlevania PS3 SH la ora actuala? :D
Pei de aceea am spus sa fie lock pe thread si pe sectiune, sa nu poata posta nimeni altcineva inafara de admini si moderatori (useri doar sa poata privi motivul ban-ului nimic mai mult), sunt complet de acord ca de ar avea useri acces sa posteze ar iesi un balamuc, un mare balamuc... (iar motivul pentru care am spus sa fie ascunsa sectiunea adica sa nu poata sa fie vazuta doar de useri cu cel putin 100 de post-uri sau daca asa pare exagerat doar de cei inregistrati este pentru a nu fii spalate rufele in public :P).
Stie cineva de unde pot downloada "Microsoft .net framework 3.5 or higher". Nu imi merge Microsoft.com :(
Download .NET Framework Version 4.0 - FileHippo.com
Iar daca nu iti merge microsoft.com, e grav. Posteaza la Software si te indrum ce sa faci.
Multumesc mult!
UIte threadul aici:
http://www.consolegames.ro/forum/f30...microsoft-com/
Ti-am raspuns.