cumva te referi la clipul din csi? Faza cand l-au impuscat pe bieber? :|
caci daca da, scena aia a fost mai fake ca talentul lui mutu la mondiale
Printable View
Nu, era o scena din Bahrain, unde multi civili au fost executati de catre armata.
Nu man, gluma e gluma... nu suntem ipocriti totusi. Dar a fost un clip cu o executie in direct (cu niste teroristi), unul cu impuscati de armata, unul cu taiat capul... Eu inteleg ca e o realitate de care nu ne putem ascunde, dar macar aici incercam sa scapam de "Stirile de la ora 17:00"...
Um, scuze .. Nu am gandit inainte de a posta.
Stomac de lebădă la cuptor anyone ? :))
you are weird...
Weirdo.
More for me then :)) Poate va intereseaza atunci un Souflee din ochi de tigru cu sos de copite de bivol ?
io vreau niște ca ef si.
Luni ma gandeam
Ca Marti
Sa ma duc Miercuri la scoala
Joi Vineri n-am apucat
Sambata ce rost mai are?
Duminica e sarbatoare!!! :D
�i fake man ;)
Caută pe google image Stoma ^_^
o fii fake, insa am mancat crispy strips in Londra, si avea un gust cu totul diferit, mult mai natural, faptul acesta m-a pus pe ganduri
Am o intrebare pentru cei care folosesc VPlay - Videoclipuri HD Online
Eu mai am vip pentru 140 de zile iar site-ul imi zice ca am atins limita de videouri gratuite vizualizate.
As vrea sa stiu ce se intampla?
O fi vreo eroare , cel mai bine e sa iei legatura cu ei ...
Uite-o cum vine !!!!!!
Sper sa nu se ia ca si reclama... Si eu la inceput mi'am facut VIP de 6 luni dar am cam luat ''teapa'' (stiu ca e cam dur cuvantul). Probabil ca ati auzit multi de el serialepenet.ro... O luna de vizionat costa 0.90 euro + TVA. 10 luni ar veni 10 euro si tinand cont ca pe VPLAY cu 10 euro ai doar 6 luni, este mult mai rentabil un cont pe serialepenet.ro Just sayin :)