Deci nu vreti sa-mi spuneti daca v-a placut sau nu... Bineeee... atunci va mai spamez odata cu el :))
http://www.youtube.com/watch?v=B2cXurPeUB0
Printable View
Deci nu vreti sa-mi spuneti daca v-a placut sau nu... Bineeee... atunci va mai spamez odata cu el :))
http://www.youtube.com/watch?v=B2cXurPeUB0
@MonkY chiar arata foarte bine si stiu ce greu e sa faci un mix, am incercat si sa fac, dar dupa 3 ore m-am lasat. mi-am dat seama ca e prea greu pentru mine sa sincronizez imaginile cu muzica, insa tu ai facut un clip foarte bun din acest punct de vedere. melodia pe care ai ales-o se potriveste, chiar ce melodie e?
@Honord ms pentru informatii, oricum pe mine ma intereseaza mai mult povestea si atmosfera.
PS: ai luat tortul deja? sper sa fie cu ciocolata :).
Trupa se cheama "Zebre" si melodia este un remix dupa "Gondola". E o trupa mai veche. Gasesti tot albumul aici: Zebre - Download Album
E si cu ceva ciocolata :) Am incercat si la tort "un mix"... sper sa iasa bun. La banii aia (50 RON/Kg) atat le-ar trebui sa nu fie bun...
Absolut, e imbracat in marzipan... Am incercat sa facem ceva mai deosebit de data asta... sa nu fie cu poza. Practic vom avea un tort in forma de C si unul in forma de G. In o ora ma duc sa-l iau... hope it's ok :)
eh a inceput party-ul, pacat ca nu am putut veni si eu :(
la aia ma gandeam si eu :))
50 ron / kg ...that cake is a lie!
Asa scump e gramajul in bucuresti??
Eu am cumparat cadou unei fete saptamana trecuta un tort de vreo 2 kg si am dat 40 ron pe tot.
OK, people, voi fi plecat 2 saptamani, asa ca daca aveti treaba cu mine (din motive total necunoscute lol), trebuie sa asteptati cu sufletul la gura :P
BAI-BAI!
Finalmente un overclock satifacator pentru mine :):
http://img695.imageshack.us/img695/3...pboard03ad.jpg
In experimente am ajuns cam pana pe aici:
Dar cum a devenit instabil cand era "stresat" rau de tot procesorul m-am oprit, nu prea mai avea rost sa continui.
No sleep...
Tot joc Kingdom Hearts 368-2 pe DS...desi nu am jucat niciodata KH1 ...cam inteleg despre ce e vorba.
Insa alte 2 lucruri la care mi-a ramas gandul...
1 Oare cand vor face Kingdom Hearts 5 pe cinestie ce Playstation X , Hannah Montana/ Miley Cyrus , Demi Lovato , Johnas Bros...etc vor fi valabili in joc??? Adica sunt trademark-uri Disney si nu m-ar mira...
2 Daca ii zice Disney Channel... de ce nu vad filme / seriale cu Mickey Mouse , Donald Duck si imi arunca tot felul de prostii de emisiuni de care sunt pana in gat satul* ???
Mai mult ca sigur sarmanul Walter Disney se zvarcoleste in mormantul sau...
*( ma refer ca in romana poantele suna aiurea = puteau sa aibe decenta sa le subtitreze , ca si asa sunt pentru copii 12-16 ani)
just my 2 cents
+1 suna penibil rau de tot in romana dar de exemplu la upc digital poti schimba limba din romana in engleza.Dar se mai intampla sa mananc in bucatarie si acolo am analog ...drept urmare doar romana si suna penibil,la fel si la Cartoon Network.Quote:
(ma refer ca in romana poantele suna aiurea = puteau sa aibe decenta sa le subtitreze , ca si asa sunt pentru copii 12-16 ani)
Jack Piratul Cel teribil si Duck Doggers sunt singurele animatii straine unde au reusit romani sa faca si ei un dub decent. Si are dreptate Mad, in loc sa arete pe Disney channel operele lor de calitate arata numai prosti...
Ai uitat de Viața cu Louie :p
@honord uneori nu se incarca textura de tot din diferite motive...load level again...astea nu-s probleme
@MonkY : Garantia o tii pentru RROD right?:D
"that cake is a lie." in sensul "the cake is a lie" ca in Portal... :D
O sa fie cineva la mare in perioada "Maine - 9 August" :-?
me, me :D
In ce statiune o sa stai? :D
Dintre membri, eu cu Tudoran o sa fim in Costinesti + Vama Veche, cand, cum lol