Dude, e finala Australian Open.
Printable View
Dude, e finala Australian Open.
Am scris Wimbledon, stiu:)). Vroiam sa scriu Australian Open, dar m-am gandit la Wimbledon si am scris gresit.
E Djokovic vs Nadal
:(
In ziua de azi, pe facebook, Skittles are cam 2000 de directori (sub 12 ani), Nutella aproximativ 15000 de poze (pe profilul unor copii de <12 ani), la fel si Monster Energy (chiar daca acei copii, dupa o gura de energizant nu mai dorm 2 zile). Sa nu mai spun ca limba romana nu mai este la moda, toate pitzipoancele si toti cacanarii folosesc "k", "sh", "tz", cateva mii de <3 si dupa se mai murdaresc putin pe la bot cu niste "love", "x-mas", "f**k". Tot la aceste specimene, sa iesi in parc nu mai este "cool", acum se merge in cluburi unde te imbeti ca boul/vaca ca sa ai cu ce te lauda a doua zi. Acum nu mai atragi o fata cu o declaratie sau o floare, este de ajuns un ML sau cel putin un "amarat" de Seria 3. Asta e noua generatie... Cum scapam de ea? Exista solutii: AK-47 - Wikipedia, asta sau distribuirea acestui mesaj, poate se vor simti!
Facebook-isti, dati share! :)
Unfriend, unsubscribe, ignore daca te deranjeaza cineva ...
Daca o sa se voteze SOPA macar o sa avem un premiu de consolare: Free Bieber: Vote no on S. 978
e cam slabut procesorul(daca il iei ptr jocuri)
dap, procesorul si placa video sunt cam slabute pt gaming..
Lasa PC-urile preasamblate si fa-ti singur configuratia. [-(
Vai ce porcarii de comentarii pot fi pe pagina aia...."Merg toate jocurile noi la ultra mega maxim!!!!bla bla bla". Te mai si gandesti ca sunt oameni care chiar se iau dupa habarnisti dastia.
Placa video da s-ar putea si mai bine dar procesorul nu este asa slabut, duce bine pana si emulatia:
http://media.bestofmicro.com/X/F/323...l/Averages.png
@calin_kalf: daca nu te prea pricepi cel mai bine gandeste-te la un buget care esti dispus sa-l oferi pe un PC , si fa un thread aici pe aria de PC/hardware (sau pe PCgarage cum a sfatuit Zombozo)zicand valoarea si ce anume te intereseaza (adica o unitate centrala doar sau si monitor si ceva accesori etc) sa-ti se ofere o configuratie, dupa ce sa ajuns la un consens, contacteaza o persoana eventual care sa te ajute sa-l achizitionezi si asamblezi, o sa iesi mult mai bine te asigur.
Sau da-mi un pm daca te intereseaza sa te ajut. Oricum configuratile pre-asamblate sunt cele mai proaste din urmatoarele motive:
Garantia e per unitate si nu pe componente
Daca vrei sa-l cureti de praf :-h garantie
Sursa si placa de baza sunt praf de obicei
Iesi mai scump si mai prost
:P Provocare: 2011