Stay calm and browse on
Gameovr
Printable View
Stay calm and browse on
Gameovr
Inca 2 zile...
http://i47.tinypic.com/20s51f.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=omMVM-X6OMc&feature=related
Genial maestre, genial!
Era de asteptat asa ceva ....
Craigslist Joe Documentry Trailer - YouTube!
Daca as incerca pe Okazii , as muri in 7 zile , si mi-ar cere si comision de 0.48 euro.
Console Fanboyism :-h
B-)
Azi, 01.07.2012, ora ~ 19.30, a fost furata o bicicleta RAM BIKE model 4130 (POZA - acum are gripuri negre nu albe) din fata REPUBLIC PUB, str. Emil Isaac nr. 25, Cluj-Napoca (in apropierea skate park-ului). Habar n-am ce sa mai scriu...**** MEA! Baiatul (maxim 15 ani) purta o sapca gri, un tricou in dungi colorate, pantaloni gri si EVIDENT ca era tigan, frate. Cine o vede (probabil e singura din Cluj) il rog/o rog sa dea detalii la [email protected] (ymsg - e3_ronan) sau/si la tel. 0741 135 525 (fara glume de revelion ca n-am chef). Am acte pe ea, am serii, am tot. OFER RECOMPENSA !!!
M-ar ajuta ENORM un share pe FB/mass pe ymsg.
Merci de ajutor...
@ronan: posteaza anuntul asta pe un forum de ciclism din RO, era unul unde eram si eu inregistrat si are o rubrica speciala pentru furturi si un numar mare de oameni si le-au recuperat.Du-te la politie si depunde plangere, taica-miu lucreaza intr-un mediu unde sunt foarte multi ''colorati'' si la cateva zile cum fac rost de o bicicleta incearca sa scape de ea pentru 50-70ron.Pe la noi e un curent prost cum ca politia nu rezolva cazuri de genul, iti zic concret ca sunt sanse foarte mari sa o recuperezi, acum cateva luni a venit unul la mine sa ma intrebe daca vreau o semicursiera meseriasa rau, voia pana in 1milion pe ea dar mi-a tot zis tata ca in cel mult cateva ore il prinde si chiar asa a fost, la o strada de mine.
Iar dc tot a venit vb de tiganusi, acum 2 zile mi-am uitat ghiozdanul pe masa si pana ieri dimineata a stat afara.Din strada se vede in curte foarte bine.Ieri pe la ora 7 si ceva aude taica-miu cainele ca latra si cand iese erau 2 tiganci, intrasera in curte, erau pe alee(cam la 4-5metri de poarta) si cand le-a intreabat ce cauta, ele au inceput sa mareasca pasul spre iesire zicand ''voiam sa va ntrebam de fier vechi dc aveti''.Nu meritau batute pana erau lasate intr-o balta de sange? norocu lor ca taica-miu e exagerat de calm...
Acum 2 sapt am citit pe forum la sectiunea cu "Tigani sau Rromi"...si era o stupizenie cum ca , daca zici tigan unui tigan ai putea risca amenda de 800 ron.
Atunci cineva sa le dea alora de la GOOGLE o amenda, daca tot suntem la capitolul asta.
Daca google imi zice sa le zic tigani , tigani le zic.
Google Translate
Also , pare rau RonanN1, sper sa o recuperezi in urmatoarele zile , stiu cum e sa ramai fara ceva indispensabil. Mult succes!
Daca as fi in locul tau si as prinde pe individ , cel mai probabil l-as tranti la pamant i-as tine piciorul pe beregata pana soseste politia.
Genocid.
Legata,nelegata...si a mea a fost furata acu' doi ani la fel...din scara blocului.Si era legata cu lant de motocicleta,si tot a furat-o.Venisem acasa pe la 4 dupa-amiaza,si chiar ma gandeam sa ies cu ea.Iar la 4:30 nu mai era..nici lantul nici bicicleta.Nu am mai reusit sa o recuperez.Chestia era ca o aveam de maxim trei luni,si nici n-apucasem. sa o folosesc destul de mult.Asa ca Ronan1, sper sa ti-o gasesti cat mai repede.
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
Stai, ca e alta mancare de peste. Si a mea a fost furata din scara blocului, tot legata fiind, cand eram in concediu, insa eram curios cum a reusit sa o fure intr-un loc public.
Mi-a fost furat un Golf 4 din fata blocului si la o saptamana dupa incident primul telefon care l-am primit de la Politie a fost sa ma intrebe daca am aflat EU ceva legat de masina. Asta s-a intamplat acum 6 ani si acela a fost singurul telefon care l-am primit de la Politie legat de furtul masinii. Mai mult decat atat la 1 an de la incident am primit amenda acasa pentru ca masina nu are polita RCA incheiata pe ultimul an.
B-)Quote:
La un bar, in Spania, un grup de italieni:
- Dati-ne 4 Coca Cola Light.
- N-avem Light, dar va putem da 4 Zero