Buna, ma numesc Cristian si sunt nou in aceasta comunitate. Sper sa fiu primit de voi cu bratele deschise.Am 14 ani si jumatate dar totusi sa consideram ca am doar 15. Nu sunt eu prea obijnuit cu aceste forumuri dar sper sa ma adaptez. Acum sa va spun povestea mea daca nu deja ,,casacati gura'' de plictiseala. Deci acum 8 luni tatal meu mi-a luat un Xbox 360 Arcade si sunt foarte multumit de el. Dar pana sa-l primesc am trecut prin mari chinuri....de plictiseala amestecata cu entuziasm. Si sincer sa va spun nu-mi mai amintesc de unde am auzit de acest site, poate de la Donely, dar un timp l-am abandonat dupa ce l-am folosit atat de mult in trecut sa ma documentez despre acasta consola, prima mea consola de altfel. Si acum vine marturisirea mea. Eu folosesc un Xbox 360 modat si imi procur jocurile video de pe internet, din motive financiare, pt ca din pacate n-am salariu. Dar sper sa ma acceptati asa cum sunt si sper sa ne simtim toti cum trebuie. Si inca o data va rog sa intelegeti ca eu respect munca progamatorilor care au facut respectivul joc dar preturile din Romania pt jocuri sunt foarte mari si parinti mei nu-si pot permite sa-mi cumpere jocuri de 200 de lei. Dar totusi sper sa ma integrez in comunitatea aceasta minunata pe care am descoperit-o cu mult timp in urma.
Bookmarks