Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 39

Thread: Salutari CG

1. #1 SP
    Junior Member ChristianB's Avatar

Salutari CG

Buna, ma numesc Cristian si sunt nou in aceasta comunitate. Sper sa fiu primit de voi cu bratele deschise.Am 14 ani si jumatate dar totusi sa consideram ca am doar 15 . Nu sunt eu prea obijnuit cu aceste forumuri dar sper sa ma adaptez. Acum sa va spun povestea mea daca nu deja ,,casacati gura'' de plictiseala. Deci acum 8 luni tatal meu mi-a luat un Xbox 360 Arcade si sunt foarte multumit de el. Dar pana sa-l primesc am trecut prin mari chinuri....de plictiseala amestecata cu entuziasm. Si sincer sa va spun nu-mi mai amintesc de unde am auzit de acest site, poate de la Donely, dar un timp l-am abandonat dupa ce l-am folosit atat de mult in trecut sa ma documentez despre acasta consola, prima mea consola de altfel. Si acum vine marturisirea mea. Eu folosesc un Xbox 360 modat si imi procur jocurile video de pe internet, din motive financiare, pt ca din pacate n-am salariu. Dar sper sa ma acceptati asa cum sunt si sper sa ne simtim toti cum trebuie. Si inca o data va rog sa intelegeti ca eu respect munca progamatorilor care au facut respectivul joc dar preturile din Romania pt jocuri sunt foarte mari si parinti mei nu-si pot permite sa-mi cumpere jocuri de 200 de lei. Dar totusi sper sa ma integrez in comunitatea aceasta minunata pe care am descoperit-o cu mult timp in urma.

2. #2 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Christian B, unde l-ai lasat pe Matteo ? Baga o Mamasita!!

3. #3 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Bun venit !
    E ok daca ai 360 modat dar sa sa nu mai spui pe aici pe forum ca nu e bine venita pirateria.

4. #4 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Cat de enervant este cliseul asta: "n-am bani de jocuri cu 200 de lei". Cauta pe aria bazar si vei gasi jocuri de xbox sh la sub 100 RON

5. #5 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Fiecare face cum considera si nu cred ca este cazul sa-i facem lui calcul cum sa cheltuiasca banii pe care ii primeste de la ai sai. Bun venit pe CG, pt. a evita orice fel de conflict incearca sa nu mai aduci in vorba de piraterie (pt. ca este si interzisa).. in rest, bafta

6. #6 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Salut,
    Daca ai consola modata nu vorbi despre acest lucru pe site, nu este regulamentar.

PS:no offense dar voi va certati si cu copii de 14 ani impotriva pirateriei?E clar ca daca avea bani era unu copil de bani gata, il durea undeva de modare isi lua cate jocuri dorea din magazin.Generatiile anterioare la 14 ani furau din curtea vecinilor corcoduse.

7. #7 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Christian B, unde l-ai lasat pe Matteo ? Baga o Mamasita!!
    ala e Christian D

8. #8 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Heya lil' dude.

Cum au zis si colegii de mai sus,e ok daca ai modata consola,doar sa nu te lauzi ca te joci ceva care inca nu a aparut.

@tray Unii oameni pur si simplu nu inteleg ca poate altii nu au situatia materiala atat de buna incat sa-si permita sa dea banii pe jocuri.

9. #9 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Bun venit si have fun.Si foloseste cu incredere functia de ignore

10. #10 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Bun venit! din partea mea meriti tot respectul pentru simplul fapt ca si tu respecti limba romana, ceea ce in ziua de azi la un pusti de 14 ani e ceva deosebit .

11. #11 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    @ChristianB welcome
    @everyone else nu cred ca a fost cineva "luat la rost" doar pentru simplu fapt ca are consola modata, atat timp cat nu scrie de unde provin jocurile si nu se lauda ca are jocul x cu cateva zile inainte de lansare si promoveaza pirateria. oricum e pierderea lui, pentru ca nu benificeaza de cel mai important aspect al consoleri... Xbox Live. cand o sa realizeze acest lucru incet, incet isi va cumpara si el jocuri. majoritatea userilor de pe CG au trecut prin aceasta "tranzitie"

12. #12 SP
    Member verde's Avatar
    bun venit pe forum
    Sper sa iti fie de folos in "tranzitia" postata anterior de AndRewqp si nu numaI

13. #13 SP
    Eu va multumesc ca am fost primit si nu o sa mai mentionez ceva de vreo consola modata, asta e, fiecare dupa leafa lui, dar sincer cand o sa am propriul meu salariu am sa-mi cumpar jocuri originale dar pana atunci rezolv cum pot.

14. #14 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    Heya lil' dude.

Cum au zis si colegii de mai sus,e ok daca ai modata consola,doar sa nu te lauzi ca te joci ceva care inca nu a aparut.

@tray Unii oameni pur si simplu nu inteleg ca poate altii nu au situatia materiala atat de buna incat sa-si permita sa dea banii pe jocuri.
    Dar isi permit sa dea 1000lei pe o consola daca nu au situatie materiala asa buna? De ce sa dai banii pe consola daca pe viitor nu iti vei permite sa o "intretii"? E ca si cum ti'ai cumpara o masina si ai fura benzina/motorina pentru a o putea folosi.

15. #15 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Aici nops66 are perfecta dreptate

Insa fiecare cu ce poate....

16. #16 SP
    Eu sunt de accord cu ce zice nops66 dar frate nu sti cat de mult s-au ostenit parintii mei sa-mi cumpere respectiva consola, mai ales cand mi-au cumparat-o intr-un moment mai greu din punct de vedere financiar de aceea le sunt recunoscator.

17. #17 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    Dar isi permit sa dea 1000lei pe o consola daca nu au situatie materiala asa buna? De ce sa dai banii pe consola daca pe viitor nu iti vei permite sa o "intretii"? E ca si cum ti'ai cumpara o masina si ai fura benzina/motorina pentru a o putea folosi.
    So what?Asta nu inseamna ca unele persoane au bani sa-si cumpere jocuri in fiecare luna/2 luni/3 luni,heck,deloc.Sa stii ca foarte multe persoane gandesc ca mai bine cumpara o consola in RATE,da in rate se poate cumpara,ii face copilului o placere si un an de zile nu ii mai cumpara nimic(entertainment wise).Toata treaba cu respect pentru producator o inteleg si da,ii respect munca omului prin a cumpara ceva care chiar se merita,dar daca as avea Xbox360 si as vrea sa incerc un joc inainte de a il cumpara,l-as lua de pe net sa vad daca-mi place sau nu.Comparatia intre masina and consola este total gresita.Consola nu o intretii prin a cumpara jocuri ya'know.Asta as putea sa zic si despre PC,ca banuiesc ca nu ai totul cumparat in pc,nu mai zic de filme/muzica.Hai sa incercam sa nu dam in ipocrizie.Banuiesc ca daca am fi avut cu totii bani si am fi trait BINE(hehe base joke),nu ar mai fi trebuit sa piratam jocurile/muzica etc etc etc.Take a chill pill.Sper ca nu te-am ofensat pe tine sau pe altii prin mesajul asta,doar ca este putin absurd sa tot vorbim despre chestia asta.

18. #18 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Discutii pro/contra pirateriei au fost destule, mereu cu aceeasi concluzie. Este problema fiecaruia ce face cu banii sai, insa, pe acest forum, pirateria nu este agreata. Nu cautati sa gasiti scuze pentru a o sustine.

E atat de simplu.

19. #19 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    In aceeasi situatie am fost si eu (prin 2005) aveam 12 anisori , 4 prieteni aveau cate un PS2, si eu inca ma jucam pe SNES . Imi aduc aminte ca de ziua mea 16.09.2005 , "cumnatu`" a venit cu un PS2 si GTA: San Andreas, d-mne si acuma imi aduc aminte ce saream prin casa de bucurie. Dar pana in 2007 nu am avut mai mult de 5-6 jocuri, deja le stiam ca pe Tatal Nostru, si am aflat de modare . Dar de cand am facut cont pe ConsoleGames, am inceput sa cumpar si eu jocuri originale de PS2 (cele care aveau [ret intre 20-40 lei).

Acuma am primit si eu un X360 (tot de la cumnatelul meu), dar nu voi avea de gand sa-l modez, as vrea si eu sa joc online , de jocuri voi face greu rost, dar asta e.

Sper ca nu v-am plictisit prea mult.

20. #20 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Asta as putea sa zic si despre PC,ca banuiesc ca nu ai totul cumparat in pc,nu mai zic de filme/muzica
    1. Atata timp cat nu comercializezi multimedia piratata pe care o ai tu in PC nu se catalogheaza ca fiind piraterie detinerea de melodii si filme piratate for personal use, citeste legislatia.

dar daca as avea Xbox360 si as vrea sa incerc un joc inainte de a il cumpara,l-as lua de pe net sa vad daca-mi place sau nu
    2. Daca vrei sa incerci un joc inainte sa vezi daca iti place sau downloadezi demo'ul. Din cauza mentalitatilor de genul asta nu se va schimba niciodata nimic in tara asta, inca ar trebui sa fim comunisti.

Asta nu inseamna ca unele persoane au bani sa-si cumpere jocuri in fiecare luna/2 luni/3 luni,heck,deloc.Sa stii ca foarte multe persoane gandesc ca mai bine cumpara o consola in RATE,da in rate se poate cumpara
    3. Repet: De ce ai lua o consola in rate( sa platesti ~5000-6000lei in 5 ani decat sa pui 1000-1400lei jos o data) daca tot nu ti'ai permite jocuri?

Consola nu o intretii prin a cumpara jocuri ya'know
    Se pare ca nu ai observat ghilimelele puse in postul meu, asa ca voi reformula pe intelesul tau, consola nu o "intretii" cumparand jocuri, o exploatezi cumparand jocuri, o folosesti cumparand jocuri. E o lege nescrisa, nu iti cumperi in produs care pe viitor mai necesita investitii atata timp cat nu iti permiti acele investitii, sau cumperi un produs care sa iti permita sa investesti in el dupa propriile posibilitati. Totusi, ideile astea apar numai in mentalitatea romanului considerat excentric, noncomformist.

Ma rog, hai ca m'am plictisit scriind, cine vrea sa inteleaga ce am vrut sa zic, va intelege.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast