Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 36 of 51 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 ... LastLast
Results 701 to 720 of 1020

Thread: Intrebari sau probleme care nu necesita deschiderea unui thread

1. #701 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Din cate stiu, garantia la telecomanda e doar de 12/24 luni...

2. #702 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    salutare! cunoaste cineva vreo spalatorie auto pe langa statia de metrou pipera?

3. #703 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu este nimic. Vezi la benzinaria de dupa rond (dupa sina de tren) sau pe langa mall Promenada.

4. #704 SP
    hm, cam departe de metrou pipera, promenada. rondul care este?

5. #705 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu e deloc departe. Cu masina faci 3 minute (mergi spre cladirea RZB inalta). Prin rond, ma refer la faptul ca treci sina de trec, treci si de piata aia pe dreapta si ai acolo un giratoriu cu 2 benzinarii. Vezi p-acolo.

6. #706 SP
    speram sa ma duc la pauza, sa o las acolo si sa ma intorc pe jos la serviciu, apoi din nou pe jos la sfarsitul pprogramului...

7. #707 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Este posibil ca la expedierea unui colet prin intermediul site-ului tocmai.ro si Fan Curier sa nu se primeasca tracking number sau AWB? Am cumparat un joc de la un user de pe forum si imi spune ca Fan Curier nu i-a dat AWB/chitanta/nici un fel de document la expedierea jocului. Nu am mai folosit astfel de metode si habar-n-am. Daca aveti vreo informatie ar fi binevenita, e destul de urgent. Mersi.

8. #708 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Eu am trimis de foarte multe ori prin tocmai.ro. Dar niciodata nu s a pus problema de asa ceva. Deci refuz sa cred ca e vreo marlanie.
    In cazul asta as recomanda sa sune expeditorul la fan sa ceara niste explicatii. Desi nu poate dovedi multe. Dar daca ajunge coletul, inseamna ca a fost doar o greseala.

9. #709 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Mi se pare foarte ciudat ca vanzatorul sa nu primeasca nici un fel de document la expedierea unui colet printr-un curier. E absurd... In fine, vanzatorul mi-a spus ca verifica la Fan Curier daca au numar de AWB sau nu.
    Cei de la Fan pe de alta parte imi spun ca nu au nici un colet pentru mine, colaborez de mult timp cu ei si au verificat numele si adresa mea. Mda...

10. #710 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Spune i sa si verifice contul de pe tocmai.ro. La sectiunea "Curier" are toate comenzile efectuate pentru Fan. Iar la fiecare comanda scrie AWB-ul, statusul livrarii etc. Cu asta poate dovedi faptul ca pachetul este la ei, in caz de ceva.

11. #711 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    N-am unde posta in alta parte asa ca postez aici.

Long story short: Anu' trecut, mai exact (Nov 13, 2013) am uploadat un clip, pe youtube, de ~ 15 secunde si am primit un strike.

Video ID: p4Jj0JbPhhE
    Claimed by The Cartoon Network, Inc. on Nov 13, 2013
    ...ideea e ca acel strike trebuia sa-mi expire IERI insa n-a expirat. Stie cineva de ce? Din cauza lui am limitare la upload (nu pot uploada clipuri mai lungi de 15 min si deja ma enerveaza...). Initial am crezut ca mai dureaza (ca ei au alt fus orar si whatever).

How to resolve a copyright strike

There are three ways to resolve a copyright strike.
    1. Wait for it to expire: A copyright strike will expire in six months as long as you complete Copyright School and receive no additional copyright strikes during that time.
    2. Get a retraction: You can contact the person who claimed your video and ask them to retract their claim of copyright infringement.
    3. Submit a counter notification: If your video was mistakenly removed because it was misidentified as infringing, or qualifies as a potential fair use, you may wish to submit a counter notification.
    Am facut punctul 1. De 2 nu ma apuc ca n-am timp de prostii (am primit strike, asta e) iar la 3 nu ma bag pentru ca deh...ce rost are?
    Attached Images Attached Images screen-shot-11-09-14-12.30-pm.jpg

12. #712 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ai putea totusi sa incerci punctul 3, iar la comentarii sa spui ca ti-a expirat strike-ul. Sa contactezi YT si implicit Google mi se pare inutil, au cel mai prost customer service DIN LUME.

13. #713 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Sa contactezi YT si implicit Google mi se pare inutil, au cel mai prost customer service DIN LUME.
    ...mda, asta am si facut prima data dar vad ca

Eu o inteleg pe asta cu copyright-ul insa nu o inteleg atunci cand este dusa la EXTREM. Acum nu incerc sa ma scuz dar serios? Primesc strike pt. o faza din Adventure time de ~ 15 secunde? Pffff...

Momentan am 765 de subscriberi...de asta nu se tine cont? Grrr...

14. #714 SP
    No asa mai stam de vorba. Se pare ca trebuia sa mai astept inca putin, lol.
    Attached Images Attached Images screen-shot-11-09-14-02.05-pm.jpg

15. #715 SP
    Member rascalov's Avatar
    Salutare. Am o intrebare: merita sa cumpar tableta din promotia de la benzinariile Petrom? Am facut toate punctele acelea (20) si nu stiu daca sa dau 250 lei sau nu. Mentionez ca nu am mai avut pana acum tableta si tare sunt curios cum functioneaza 4G. Va rog, dati-mi niste detalii, ceva.
    Multumesc anticipat.

16. #716 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    spune ce model e

17. #717 SP
    Stiti vreun radio de la noi care sa transmita live A State of Trance?

18. #718 SP
    Member rascalov's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    spune ce model e
    E-boda Izzycomm Z 700
    Tableta PC Android 7" 3G E-Boda Izzycomm Z700 neagra | E-Boda

19. #719 SP
    Exista vreun program cu care sa fac resize la mai multe poze deodata?

20. #720 SP
    Member miami's Avatar
    FastStone Photo Resizer, gasesti pe google adresa lor de web.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 51 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 ... LastLast