-
Stie cineva cum e cu taxele de transport pe ebay.co.uk? Vreau sa-mi iau ceva dar vreau sa stiu daca platesc pretul de-acolo sau ma trezesc si cu o taxa din senin.
-
Înainte sa finalizezi comanda o sa vezi clar cat costa shipping-ul.
-
Nu merita sa deschid un topic nou, dar vreau sa-mi zica cineva ce debifez ca sa nu-mi mai vina mailuri atunci cand cineva scrie in topicurile in care am scris si eu. Multumesc.
-
pe pagina fiecarui topic, ai sus, sub titlul topicului, Thread Tools -> Unsubscribe from this thread.
-
-
Da, da. Multumesc. Rezolvat. :D
-
Am dat comanda de pe ebay.co.uk acum o saptamana si spunea ca ajunge intre 4 si 11 Dec. M-am uitat la shipping details la pachet si spune la status "delivery info received". N-ar fi trebuit sa fie "in transit" pana acum? Stie cineva cum merge treaba cu astea? Mi-e sa nu ma trezesc fara pachet.
-
oamenii de pe eBay trimit chestiile in maxim 2 zile lucratoare, apare ca dispatched. n-ai primit email precum produsul a fost dispachet? adica s-a predat catre curier..
Mai asteapta pana luni este foarte posibil sa primesti alt status.
-
Am primit pe 2 decembrie mail cu dispatched.
-
ciudat ca inca nu a ajuns...teoretic nu face mai mult de 4 zile pana la posta romana..cred ca trebuie sa mergi personal la posta, banuiesc ca asta este serviciul prin care o sa vina coletul
-
Pai ok, dar nu trebuia sa primesc o instiintare din-aia in cutia postala cum ca mi-a ajuns pachetul?
-
Nu te baza pe așa ceva. La ultimele două colete, am primit aviz la 2 zile dupa ce ridicasem coletul...mare harababură la Poșta Română.
-
Ok, mersi mult. O sa dau maine o fuga sa vad ce si cum.
-
eu nu le mai primesc deloc...pe motiv ca e frig afara, ploua, sunt putini angajati pe teren...etc, si nu mai vin deloc!
-
Eu am un frate mai mic care primeste alocatie, ar putea sa mi-l aduca atunci.
-
eu n-am mai primit alocatia pt fimiu de 6 luni :)) nu ma mai bazez pe posta
-
Wow, aia chiar e urât :))
-
As vrea sa-mi mai fac inca un card pe care sa-l folosesc la shopping online + paypal + PS Store. Ce recomandati, VISA sau Maestro ? De la ce banca, ING sau BT ?
-
Eu la cumparaturi online, am folosit un card de la Bancpost. Acum 2 ani, aproape, cand mi-am facut cardul, acesta era singurul la care nu trebuia sa platesc niciun fel de administratie. Aveam si la ING dar l-am abandonat, imi lua cativa lei lunar si nu-mi convenea.
-
cele de BT am tot auzit ca au ceva probleme, nu conosc cauza, teoretic ar trebui sa mearga toate.
Eu folosesc cu succes Unicredit. atat paypal cat si PS store RO.
Am folosit fara probleme in trecut si de la BPT, ING, Alpha si CEB. toate au fost la un moment dat afiliate la paypal.