Si daca vrei sa faci captura de pe TV, ce faci/cum faci? B-) doar cu CI+ nu poti =;
Incorect. TV-ul meu are DVR (multe Smart-uri au capabilitati de recording, scheduler, timeshifting, etc.), pot inregistra orice de pe TV Chiar si cu CI+. I-am pus un HDD de 2TB si e arhisuficient. Ba chiar ma mir cat de bine arata inregistrarile (nu le poti deosebi de original).
P.S. Partea frumoasa e ca iti face recording inclusiv cu TV-ul oprit... si nu te obliga sa schimbi input (daca tu te joci sau te uiti pe un alt canal).
No uite asta nu stiam... :-? o sa testez in cateva minute si pe TV-ul meu sa vedem care-i treaba.
No se pare ca merge si la mine :) insa nu acum...ca n-am un HDD gol si nici nu vreau sa-l formatez pe asta sa pierd tot...dar asta nu-i o problema ca voi cumapra altu' special pt. asta.
Am cateva intrebari:
Oricum eu ce inregistrez inregistrez pt. uz personal (4 fun and stuff) si emisiuni TV cand mai apare mama sa le aiba la arhiva personala (arhiva de familie) :)
- Ce format sunt rec-urile? (am aflat)
- Se pot copia/importa pe PC pt. editare? (am aflat - din pacate nu se poate)
- Pot inregistra absolut orice (de pe orice canal) sau intervin limitari de content etc.? (am aflat - se poate)
- Nu pot inregistra fara sa formatez HDD-ul? Chiar as vrea sa fac un test acum :)) (am aflat - din pacate nu se poate)
Am citit asta pe site-ul LG (am tv LG):
...noooo...caca maca.
- The format used by Time Machine II is not compatible with ordinary PCs.
Am mai aflat cateva detalii aici:
No pai din cate vad...tot receiver-ul (+placa de captura) ramane singura solutie. Eu vreau sa le si editez...nu doar sa ma uit la ele si apoi sa le sterg.
MonkY, in caz ca stii tu ceva nebunie de soft (sau ceva truc) prin care pot copia/vizualiza/edita fisierele pe PC, te rog sa-mi spui :P ca m-ar scapa de niste cabluri...
Eu am Samsung... e posibil ca la tine sa existe vreo solutie... pt. Samsung n-am vazut. Recunosc ca nu am "sapat" prea adanc, intrucat eu nu am nevoie sa le editez... dar din ce am inteles e ceva legat de DRM si niste super protectii. Daca s-ar putea face lucrul asta direct, pai atunci ar da faliment toate posturile cu plata. Inregistrezi ce vrei si le pui direct pe net, la o calitate superba... Not good for them! :D
O sa mai caut sa vad daca e vreo modalitate. Stiu ca am conectat HDD-ul la PC si nu a vazut absolut nimic via Windows. O sa incerc din Linux, poate-poate...
Stie cineva de unde pot comanda niste rame in care pot pune un un joc? Am cateva jocuri la care tin mult si as vrea sa le am in rama, pe perete...
Nu merge o simpla rama, gen aia pentru poze, deoarece trebuie sa incapa jocul in carcasa, deci trebuie sa aiba o anumita 'adancime'
Mersi
Incearca sa cauti la un centru de developare foto.
Guys, stiti vreun restaurant/pub dragut unde se poate face un majorat (nimic iesit din comun, 5-6 persoane) ? In Bucuresti, de preferat sectorul 1. Ma gandeam la Hard Rock Cafe. Any opinions ?
Cea mai ieftina metoda de a trimite o cutie goala de Xbox din UK in RO? Si poate cateva jocuri?
Fara presupuneri va rog....
Depinde de volum/greutate. În general, dacă se încadrează trimite cu royal mail.
Pai e o cutie goala de Xbox Clasic, are vreo 500g max. Cat o fi cu Royal Mail?
Nu știu sigur, întreabă la oficiu. [emoji14] În general vreo 5_10 lire.
Ok, am si eu urmatoarea problema de pi*** si alte injurii aduse catre youtube/iq-ul meu scazut in acest moment referitor la aceasta problema, imi poate spune si mie cineva de ce anume nu imi afiseaza numele la video-uri pe youtube? ci arata blank..doar mouse over imi arata numele sau daca dau intru in video. Am atasat poza ca exemplu...am reinstalat chrome, am dat clear cache, mai trebuie sa sacrific o pisica in numele lui satan si am facut tot.
Destiny Vanguard este afisat pe site ( http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1255694) cum ca necesita acces online permanent. Asta inseamna ca are campanie single player sau e o editie speciala doar de multiplayer?
Destiny necesita acces online permanent, asta inseamna ca si pentru a juca singleplayer ai nevoie de conexiune online valida (caracterele cu care joci sunt tinute pe serverele Bungie).
Sunt intr-o dilema:merita 180 lei AC Unity Notre dame edition fara joc?
salut, stie cineva vreun site unde gasesti reduceri la cazare, in special la munte?
salut,
cunoasteti ceva site-uri cu haine? cu toate ca nu sunt student, dar bugetul este de student :P
Du-te in magazinul H&M, preturi mai de studenti eu nu stiu.