Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 3 of 3

Thread: Incrancenarea Masculina

1. #1 SP
    Member slabunator's Avatar

Incrancenarea Masculina

Salutari! Am de realizat o poveste amuzanta despre fenomenul de incapatanare manifestat cu specific barbatesc. Dat fiind ca eu sunt cam in pana de idei iar forumul e binecuvantat cu o multitudine de personalitati dinamice, m-am gandit ca poate ma directionati cu niste idei sau intamplari din viata voastra

2. #2 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Vrei sa spui ca nu ai fost niciodata misogin?

Vorbeste despre traficul din Bucuresti. Despre bizonul de ti-a taiat calea sau era sa te calce pe trecere. Despre cat de incrancenat era sa ajunga mai repede la semafor, incat risca o viata... sau mai multe.

Sunt atatea subiecteeee, trebuie doar sa te uiti in jurul tau, in oras.

3. #3 SP
    Member slabunator's Avatar
    Nu m-am exprimat indeajuns de clar. Nu e vorba de marlanie, caut ceva mai soft Lucrarea e de 8 martie, for the ladies, iar intentia e sa expun niste faze comice in care barbatul "se focalizeaza" sa faca ceva..
    Uite ceva de genu "Desi nu e o prioritate si imi permit s-o duc la service, repar eu masina! O sa le demonstrez la vecini ca-s cel mai tare mecanic de pe mapamond. Peste 3 zile de munca intensa, dupa ce am scos motorul si l-a dezmembrat, mi-am cumparat scule speciale pentru asta si nu am iesit in oras cu iubita pentru ca am considerat ca ii mai important sa elucidez misterul acestui puzzie ingineresc , imi dau seama ca masina n-avea benzina "

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks