Reclamele.
Reclama cu Ghita. Ce e prea mult enerveaza, si asta cu siguranta e pe fiecare post, in fiecare calup publicitar, la orice ora.
Sunt curios cat a fost totalul la treaba asta...
[IMG]cdn.memegenerator.net/instances/400x/37744501.jpg[/IMG]
....
"Prietenii" care nu suna cu lunile dar nici nu raspund la telefon, iar apoi cand suna primul lucru care il spun este: "De ce nu ai mai dat si tu un semn de viata."
Oamenii care se pricep la toate si au o rezolvare pt. orice problema (cel putin teoretic) pt. ca atunci cand trebuie sa faca ceva concret o dau din colt in colt.![]()
distanta care trebuie s-o parcurg pe jos de la statiile de metrou politehnica respectiv grozavesti pana la politehnica.
si profesorii se intreaba de ce dumnezeu nu vin studentii la facultate. sa faca dracu o statie de metrou sub rectorat daca sunt ei mari ingineri.
doamne plin de nervi sunt![]()
Sa-mi fie cu iertare, insa ai putea pleca mai devreme, ca sa ajungi mai devreme / la timp. Variabilele sunt oarecum cunoscute. Metroul poate intarzia maxim 10 minute, imi imaginez ca tu ai cam acelasi ritm de mers, deci daca iti programezi plecarea cu 15 min de siguranta, in mod cert vei ajunge la timp, oriunde...
On Topic: Mi-e tare greu sa nu fiu hater, cand vad oameni unworthy, sucking **** & kissing a****, over appreciated, but hey, this is life.
Ca am plecat de la curs si exact cand incercam eu sa ies fara sa creez sunete... se opreste profa si se uita la mine!si eu zic "You can continue!"
i'm so ****ed at the exam
Posta Romana. I know, duh! A trecut o luna de cand trebuia sa primesc niste bani aferenti unui ramburs. Dupa cateva reclamatii, primesc azi, in fine, raspuns: timp de solutionare 3 luni.![]()
Bookmarks