Ma enerveaza ca e super vremea afara si prietenii mei dragi au chef de Fifa nu de un fotbal.
Ma enerveaza ca e super vremea afara si prietenii mei dragi au chef de Fifa nu de un fotbal.
Am o bafta de imi vine sa-mi trag singur un pun in ochi: in august cand aveam bani de ps4, a intervenit o nunta la care eram nevoit sa merg ca e fratele logodnicei mele...amu ca am bani de un x1 au intervenit alte magarii.
Mai sunt inca ~26 de ore pana pot juca DOA5 last round si sa vad cum este jocul, cat de bine merge sau nu... De ce este lansarea luni seara si nu se putea lansa in weekend....
Dafq is that?! Esti conectat la un wi-fi public?
On: Un coleg de-al meu si-a dat demisia, iar managerul a adus un om nou in training abea dupa ce si-a terminat fostul coleg preavizul.
In consecinta lucrez de 3 saptamani fara nici o zi libera.
"PC master race" - in special acuma cu lansarea DOA 5 pe PC, dupa cum stiti in cazul meu folosesc mai mult PC-ul pentru gaming, dar o fac pur si simplu ca pentru mine este mai comod si mai accesibil (a nu se intelege gresit nu zic ca este mai comod pc-ul decat consola pur si simplu este o preferinta de a mea), ma intereseaza sa ma joc si sa ma bucur de jocurile mele la fel ca restul persoanelor de pe aici, nu sa stau sa numar pixelii... de aceea in ciuda faptului ca detin un pc (care din punctul meu de vedere este "consola mea") am preferat CG si nu un forum PC gaming, pentru ca aici discutam despre jocuri fie ele bune sau rele si se apreciaza continutul lor nu doar pixelii.
Acuma sa ne intoarcem la DOA 5 LR, nu este cel mai stralucit port, are lipsurile lui dar totusi este un port solid, si ce face, face bine, este stabil, arata bine, si merge excelent, in schimb tot ce aud intr-una este de blestematul soft engine si de ce nu a fost inclus pe PC, nu mai intereseaza pe nimeni gameplay-ul, faptul ca din punct de vedere grafic se potriveste cu directia artistica a jocului, soundtrack-ul bestial, caracterele, stagiile superbe, pe scurt nu mai conteaza continutul doar acel soft engine, jocul este catalogat de unii ca esec pentru cateva efecte amarate, asta ma enerveaza....
Cativa baieti(nu toti) care vand jocuri pe bazar cu 10lei mai ieftine decat in magazin dar cer 25lei pe transport.
Voi ati cumpara de la voi?
Ma enerveaza ca am vorbit cu 3 prieteni sa ne gasim diseara si acum 10 minute 2 m-au sunat ca nu mai vin..
Cocalari care şi-au luat GoPro ca să "se pozeze" pe terasă la o bere. Îl denumesc şmecher "băţ"... Cum, coane? **** this ****!
Nesimtirea ! Am un vecin care probabil si a schimbat pamantul la flori, iar acum, cand am iesit pe balcon, mi am gasit masina plina de pamant si flori, nu stiu cine ii, dar daca il prind, o sa i para rau la mamica sa ca si a desfacut picioarele.
Abuzurile "domnului moderator" TUDY care se pare ca tanjeste după putină cenzură! Sunt banat de către acest individ de 2 luni pe chat pt ca am îndrăznit să postez un titlu de ziar! Stiu că urmează să fiu banat iar pt ca atât stie... E greu cu dialogul.. e mai usor sa alesi pe un buton sa dispară ceea ce nu ne convine! Rusine mai mic comunist!
Bookmarks