Ma enerveaza ca nu am destul timp liber![]()
ma enerveaza faptul k cei de la ce.ro ma trimit la benq iar cand dau telefon la benq imi dau adresa de livrare de la darer
stupid thing
ma enervez singur. mai exact, ca raceala m'a facut un zombie inutil care sta numai la tv, mananca, bea, sta pe calculator si nu gandeste.
Ma enerveaza ca pe zi ce trece acest site este invadat de tot mai multi fanboys. This sucks!
![]()
![]()
![]()
![]()
ma enerveza faptul k mama a deschis geamul in camera mea la 6 dimineata cand dormeam si am racit pentru prima oara in 4ani![]()
Ma enerveaza faptul ca am luat o cutie de smantana de la market care era expirata.Le-am facut scandal si guess what...mi-au dat banii inapoi si o galetusa de smantana ,noua.
Sau doar te plictiseai si ai zis...ia sa mai povestesc pe forum ceva neinteresant ce mi s-a intamplat.
Ma enerveaza ca ma mananca urechea stanga.
Bleszinsky din 3 in 3 posturi tu postezi pe acest thread mai usor ca ne-a spus si MonkY ca ocupam spatiul serverului,imi pare rau ca ai luat smantana stricata dar trebuia sa o verifici inainte.
ma enerveaza faptul k nu a aparut saptamana trecuta lost iar saptamana asta nu a aparut naruto si heroes![]()
Bookmarks