Si am scris "ti-e" impreuna :))
Asta ma enerveaza acum
Printable View
Si am scris "ti-e" impreuna :))
Asta ma enerveaza acum
Criteriile de convergenta Dirichlet, Abel, Cauchy si Raab-Duhamel. Le incurc de fiecare data aproape, afhdashdk3$!@#%##!
Black Friday is a lie.
Sunt in Flanco. Stau de 30 de minute la o coada interminabila.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Si aici la Timisoara la Flanco din Iulius Mall era o coada care m-a facut sa renunt sa intru in magazin.
Black Friday si reportajele aferente care vor fi difuzate diseara in care vezi fel de fel de gigei carand plăshmi si alte d-astea... tara saraca ce sa mai...
Trecutul. Fosta. Chestiile care le-am aflat abia acum.
f*cking whores.
Sunt rupt de oboseală si nu pot sa dorm...
trecutul si prezentul! Ca de viitor nu mai vorbesc ca oricum nu-l vad
Programarea! Seriously, urasc materia, il urasc pe prof, urasc examenul de marti! De 4 nopti nu mai dorm, am cosmaruri cu programarea cand apuc sa dorm (rar), sunt depresiv, irascibil si constipat pe deasupra! ARGH
I know that feel bro!
Pc garbage..am dat comanda de black friday la nexus 7 si un aparat foto, cu 3 ore inainte sa se epuizeze stocul si imi dau acum mail ca nu au avut destule produse pe stoc.A doua experienta cu magazinele romanesti dupa altex cu asa zisa precomanda la AC 3...nu mai comand online de pe nici un magazin romanesc de acum in colo.Ratatii lumii...
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
Vezi ca am citit undeva ca nu e legal ceea ce fac. Ca daca ai primit deja confirmare si asa, inseamna ca sunt obligati sa iti dea. Sau ceva de genu'.
Rcs-Rds, din păcate cum UPC nu există in Valcea, va trebui sa ii suport in continuare. Trăiască monopolul!
Gastro-enterocolita:wall:
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
Netul celor de la RDS-RCS, plus ca ei nu mai vin odata sa rezolve problema...sunt nevoit sa stau pe stickul lor