Ma enerveaza ca CG-ul se va inchide.
Ma enerveaza ca nu am HDD mare..
Ma enerveaza unii oameni care se dau mari smecheri dar sunt niste ..... .
Ma enerveaza tot ce am scris mai sus:)).
Printable View
Ma enerveaza ca CG-ul se va inchide.
Ma enerveaza ca nu am HDD mare..
Ma enerveaza unii oameni care se dau mari smecheri dar sunt niste ..... .
Ma enerveaza tot ce am scris mai sus:)).
Ma enerveaza ca pe tine te enerveaza ca ConsoleGames se va inchide deoarece acesta o va duce bine cel putin inca 1 an.
Ma enerveaza ca tuturor le place CG.ro , dar putini fac ceva sa traiasca in continuare .
Ma enerveaza ca sunt in sesiune si am profesori idioti.
Acum ma enerveaza cei care isi bat joc prin sistemul de Donatii. Desi e un proiect de suflet (ca doar n-am facut nimic pentru bani aici)... se distreaza incercand "donatii" de 1000 EUR... Pacat...
Ma enerveaza ca nu reusesc sa fac rost de Camo-ul MOSS (sau cum naibi s-o numi) in MGS 3,ma chinui de 2 ore incontinuu :|
Ca s-a terminat banchetul.. ahh ce frumos!
...că n-am adversar/adversari la Battle Fantasia :(B-)Quote:
Ce ma enerveaza (acum)
am o intrebare monky..cumva daca ma duc la donate pe-acolo si apas pe 1000 euro si dau submit e ca si cum as incerca sa donez 1k euro si apare treaba asta?..ca si eu am fost tentat sa vad ce sistem e de donare si sa apas pe submitu ala dar am vazut ca au fost probleme si mi-a fost frica de faptul ca o sa-mi iau si eu ban:))...
si acum on-topic:..ma enerveaza ca nu ne dam seama cine ar vrea sa dea 3000 euro pentru site...:-/
Faptul ca trebuia sa fac schimb de jocuri cu un prieten , dar s-a amanat . Nu de alta , dar era si Red Faction Guerilla(my love) :x
ma enerveaza ca nam bani sa-mi platesc cadrul
ma enerveaza ca suntem uitati de multe companii si ne lipsesc diverse oportunitati datorita tarii in care traim..dar eu sunt zen si ma calmez repede..
ma enerveaza ca s-a terminat scoala(true....mie mi se pare amuzanta scoala)
...mă enervează că nu mai pot cumpăra XBL Points de pe gamepointsnow.com :(
Ma enerveaza faptul ca a venit vacanta si de ja mam plictisit :|
Ma enerveaza ca nu mi raspund odata cei de la PayPal...
....................... ma doare capul.
....................... m a tras coerentul (curentul).
Ma enerveaza faptul ca s-a amanat cu INCA o zi , ziua in care trebuia sa fac schimb de jocuri cu un prieten , in special schimb cu RED FACTION GUERILLA SI PROTOTYPE :x
Ma enerveaza ca nu este LIVE!!!