Profa de TIC.....
Printable View
Profa de TIC.....
N-am zis ca nu sunt, but it's still annoying as **** :))
Lumea care posteaza aiurea in thread-uri care n-au nicio legatura cu subiectul respectiv. :evil:
Ce ma enerveaza (acum)
Nick-ul catalinneatza08 :))
Ma enerveaza ca nu am timp fizic sa joc toate jocurile noi de care fac rost. Si de cele mai multe ori trebuie sa le schimb fara sa le fi jucat macar o data...
Serios, pe ce motiv?
Ma enerveaza acum ca va enervati unul pe altul si eu trebuie sa muncesc... Just take a chill pill :)
Fara sange nu rezolvati nimic....
Ma enerveaza ca nu stiu ce sa mi cumpar in locul unui HDD WD 500gb :))
pai depinde cat valoreaza WDul ala...poti sa-ti cumperi multe cirese ca abia au iesit, sau multa inghetata, ca o poti pastra la congelator :))
ce inghetata... bere frate. bereeee la recee perfecta pt. mine :buddies:. inghetata mai rar..
WD ul e sigilat si val 220 ron.. imi pot lua destule beri btw :D
Am terminat oficial facultatea, azi mi s'a afisat ultima nota.
Ca nu iau bursa desi ma incadrez in toate criteriile. :(
Ma enerveaza ca desi sunt prezentate ca si "gaming laptop" nu pot face fata si crapa pentru ca nu sunt ventilate destul de bine si li se topesc maruntaiele cand trebuie sa proceseze cate-un joc mai nou.
Ma enerveaza ca dau peste retardati in ranked la League of Legends care desi stiu ca's legume, tot joaca ranked.
Ma enerveaza ca userii de pe forum n-au Metro Last light la schimb, desi pare un joc destul de tare, in schimb toata lumea joaca GOW Ascension.
Ma enerveaza atat de multe chiar in momentul asta incat simt c-as putea deveni vedeta threadului. Dar le mai tin si pentru mine :D
Indivizii ce pun preturile la Altex.
Este un Mario Kart DS la mine in oras. E acolo de mai bine de 4 ani. Pretul...129 RON . Acelasi de acum 4 ani.
Preturile pt jocurile de Xbox 360 deja au fost scazute , unele chiar cu 50%-60%...dar Mario Kart ...NUUUUUU...
WTF?
^Sa inteleg ca de patru ani astepti o reducere sa cumperi acel joc :p.