Can't. Quit. Facebook.
Printable View
Can't. Quit. Facebook.
Trebuie sa mergi in zece mii de locuri ca sa te inscrii undeva.Romania asta... :|
Ma enerveaza ca nu apuc sa vad Grecia nici vara asta. Vreau sa stau 7 zile fara romania.
Hai cu noi in Cehia la Brutal Assault! Lasa Grecia si alte prostii...
http://www.youtube.com/watch?v=8GrBTTT95zk
Mai avem un loc liber :drummer:
Fetele .....:wall:
Băăăăă...cum sa mi spuna ea mie '' Maine vreau sa ne vedem pt ca vreau sa-mi dau seama daca insemni ceva pt mine sau nu. '' X(
Nici nu stiu ce sa fac.. daca ma duc cred ca ma enervez si fac urat :(
N am sa inteleg niciodata fetele ! ;(
Cocalarii de pe FB, pentru ca vor sa para ceea ce nu sunt... isi pun poze cu masinile altora "hai frate nu ma lasi si pe mine sa fac o poza sa dau bine pe FB" sau cu telefoanele altora, etc... ma enerveaza la culme :|
Asta e nimic. Am fost de curand adaugat intr-un grup: Schimb de like-uri. Erau mii de oameni in grupul ala :))
Nu rade de grupurile alea, cunosc firme care platesc oameni sa le stranga like-uri (pe bani grei), iar aceastia apeleaza la multe din grupurile alea :D.
O prietena a strans si 1000 intr-o zi. Nu-i de glumit :))
si ce fac cu like-urile alea? :))
In primul rand ca apari mai repede cand cineva cauta ceva asemanator sferei de interes pe care o reprezinti. Si in al 2-lea rand, e ca o moneda de "incredere", sunt mai multe sanse sa cumperi ceva de la o firma care are 10.000 de like-uri decat de la o firma care are 100.
http://www.gifsforum.com/images/gif/...ld_lol_gif.gifQuote:
Ai incredere in mine, am vazut multe filme si stiu ce zic.
Filme :))
Filme :>
Ma enerveaza ca mai este cale lunga pana la lansarea lui PS4 , mi-am vandut placa video din PC ca sa pot achizitiona noua consola si acum ma uit pe pereti , numar zilele pentru ca nu am pe ce sa ma joc !
De ce ai vandut-o de pe-acum? Sunt sanse mari sa cheltui oricum banii aia pana apare PS4 :))
Pai am vandut-o ca am gasit un cumparator pe moment , ce oferea un pret decent si plus de asta pana in iarna ii scadea valoarea , nu cheltui nimic orice ar fi , nu intru in ei O:) , sunt pusi deoparte :D
Indeed CS , bine ca mi-ai adus aminte ! Old times , good times :D
...Am "backlog-ul" de 150+ jocuri si nu am niciun chef sa joc vreunu.Sunt singurul care are "starea" asta cateodata ?