Facebook de pe android... nu are copy url :)) (postari, poze, etc)
Printable View
Facebook de pe android... nu are copy url :)) (postari, poze, etc)
Nici pe Windows 8 mobile si nici pe iOS nu are.
Nici eu nu mai am in aplicaţia youtube acel copy url de la ultimul update.
Acestea sunt opţiunile :( cand vreau sa postez pe forum selectez mesaje, copiez linkul, anulez mesajul s.a.m.d. E chiar enervant
@Csander La mine e probabil din cauza sistemului de operare, telefonul meu obosit are Android Gingerbread 2.3.4 :)
Ciudat, eu am acea optiune (YT versiunea 5.3.32, Android 4.0.3)
on-topic: incompetentii, vreamea asta nasoala si rutina...
Pe mine ma enerveaza ca pe facebook pentru mobile, fie Android fie iOS, nu exista functia de translate.
Oricum, mai urc odata pozele ca sa vedeti ( YT versiunea 5.3.32 pe Android 4.4.2)
ma enerveaza sesiunea....:((
Tranzistoarele bipolare :(
Xperia Active care s-a imbolnavit dupa primul factory reset. De 5 ore incerc sa il repar.
Daca ti-a trebuit SEXperia, amu' tragi de el. Incearca cu SEUS sau Flashtool. Ar trebui sa rezolvi.
Ca este sesiune (Drept Anul III), si nu prea am timp de altceva. Subscriu si eu lipsa de scriere corecta in limba romana...077danyel, COD.221,etc
La danyel si nesimtirea, el nu a anulat comanda de PS4 cand l-au sunat, desi avea deja consola =D> :((
EDIT : Ohhhh, da, am uitat, urasc vremea asta de nimic :((
Au inceput sa ma enerveze comentariile astea de pe facebook:
X: Vai ce frumoasa esti! :x
A: Multumesc :*
Y: Esti ataaat de frumoasa!!!
A: Tu vorbeeeestii !!! :*:*
Z: Fata, esti superbaaa!!
A: Meeersiiii :x
Te doare mintea 8-|
Si culmea, de obicei e foarte urâtă.
Ca m-am racit rau de tot si maine trebuie sa merg la servici...
PSN.dk din danemarca :((
Sunt pentru departare si pana marti stau fara...frumos mod de a incepe dimineata.
Purtam si eu lafel ca aia ai tai si sunt foarte sensibili... am rupt cel putin 4 perechi.
Cauta un alt model care sa iti placa sau intereseazate daca merge sa iti pui lentile de contact, mi se par mult mai practice.