Asta este poza ta de la liceu ?:evil:
Printable View
Ma enerveaza ca am vandut Gta 5-ul acum cateva luni ,si acum parca am un chef nebun sa-l rejoc...
Wait for playstation now :))
Asa zisele reduceri de la altex pentru jocuri .. JENANT.
Furtuna mare in Arges => ciuciu curent => ciuciu PS3/PS4 => ciuciu baterie laptop => ciuciu baterie tel in curand (4% momentan) => ciuciu consola handheld => nici macar nu pot citi, e intuneric bezna
Deci, practic, esti terminat :))
I am on an inclined plane, wrapped helically around its axis - screwed.
Si mie cand imi pica netul, din nefericire, zici ca mi-ai tras presul de sub picioare.
Si-a revenit acum... worse 15 minutes of my life. :evil:
Cei care au "stiut" ca Germania va bate la cel putin 5 goluri pe Brazilia............................+ comentatorii sportivi de pe TVR 1 ....=;
Nici nu era greu ;)
Mă enervează rău când joc FIFA şi adversarul nu ştie decât să dea centrare din colţul careului, la ce mai jucaţi frate dacă nu ştiţi altceva, chiar nu ştiu cum să respingi în astfel se faze, îmi vine să îi înjur de toţi morţi, trebuie să închid uşa să nu mă audă lumea :)
Ca de azi ma duc iar la sala si incep sa mananc mai sanatos :)) Adio fast food, adio dulciuri, adio paine dar mai ales ADIO PEPSI :((
Never ever.
Eeeh, faceam haz de necaz. Dar am observat ca la zahar se renunta cel mai greu si nu e ok sa renunti brusc. Si eu m-am apucat de alergat si am renuntat la multe lucruri, dar nu de tot. Cola mai beau la anumite ocazii/mese, odata pe saptamana, uneori mai mult, uneori mai putin/deloc, dar cat timp alerg, ma mentin si cum se vor duce din organism, voi incepe sa si slabesc.
Nu mi-a fost asa greu sa renunt la fumat dupa 7 ani (am 1 an si 6 luni de cand am renuntat complet), cum imi e sa renunt la Pepsi. :)) But I'll manage.
Eu măcar am trecut pe Cola Zero. Să nu mai bag în mine zahăr, cică...
http://th07.deviantart.net/fs70/200H...ik-d4cxn5a.png